Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    selena
    15. Srpanj 2020. 10:44

Inace je dr. super, detaljna i bas me umirila. 

30.07.🥰🥰

• anav05
    15. Srpanj 2020. 10:54

Trudy

Dana sretna vam godisnjica 🥳 najbolje da proslavite uz cevape 😉😁
    Opadanje kose moja je krenula dosta kasno padat s prvim, tek kad je imao oko 6 mjeseci. Vidjet cemo sad. Vidim da dosta mlade raste i meni..
    Ne znam opet sta sam sve procitala jer citam kad stignem pa pozaboravljam pola dok nesto napisem..
    .
    Mojima nocas uginuo pas.. 😟 al bio je vec jako star i bas je bio sav nikakav 😕
    A ja pak jutros isla na razgovor za posao.. sad treba natjecaj cekat pa da vidimo oce ovaj put sta bit ili ce opet netko dobit preko veze kao uvijek..

Zao mi je draga zbog psa...😔
    Držim fige za posao🤞🤞

selena
    15. Srpanj 2020. 10:58

Rio- ja dođem oko 12.15, javim ti se ako još budeš tamo. Kombinacija ti je super. Ja ću vjerojatno obuci neku plavu haljinu. Prepoznati ćeš me jer sam gotovo uvijek među starijima na pregledima (uglavnom su cure u 20-tima, a nas blizu 40 ima malo).
    I meni je dr.stvarno super, šteta sto sad ide na godisnji 😞. Tko zna kome sad pripadnem🤔

30.07.🥰🥰

Vrapčić123
    15. Srpanj 2020. 11:17

Trudy žao mi je za psa. Sretno na razgovoru! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

selena
    15. Srpanj 2020. 11:27

Rio- jesi ti već tamo, čekaš? Jel došla? 

30.07.🥰🥰

selena
    15. Srpanj 2020. 11:28

A sto se tiče godina.... do 30 idu nekako polako ali kad prođe 30-ta lete ko lude....😂😂

30.07.🥰🥰

dana130
    15. Srpanj 2020. 11:30

Svea hvala draga 😘
    Rio hvalaa 😘😘 znas da ti zavidim  na ne budenju. 😂
    Trudy hvala 😘 znas da cemo morati, prava prilika za cevape 💪
    Draga drzim fige za posao, je tu blize ili i dalje na starom mjestu, kako god, nadam se da ce upaliti 🤞
    Anavo, da morat cu pocet tako, vidim i rio je dala isti prijedlog. 

Baby girl 💜

yvette
    15. Srpanj 2020. 11:41

Trudy zao mi je zbog psa...💕
    Dana sretna godisnjica !! ❤
    Svea nekad cujem svog u polusnu da se meskolji ali spavam toliko cvrsto da je potrebno da krene bas plakati da bi me probudilo.
    Anav bas si me nasmijala s komentarom o Misi...to sam i ja toliko puta pomislila. To im Morov refleks ali presmijesno izgleda 🤣
    Dojenje Jucer sam opet malog pokusala staviti na sisu, on je toliko vristao kao da ne zna sto treba s njom. Jedva sam mu ugurala, preznojila se. I prije je bio takav u manjoj mjeri ali otkad je naucen na bocicu, to je jos gore. Vagala sam ga prije i poslije. Jedva je ista povukao. Sad definitivno znam da nista od dojenja.
    Kosa meni malo ispada, nista strasno...
    Kile nakon poroda kako stojite? Ja sam se udebljala 2 kg od izlaska iz bolnice. Trbuh mi je odma spao, ali imam 6 kg viska u odnosu na prije trudnoce i nista ne mogu obuci. Izgleda da je to nesto oko cega cu se morati pomuciti

Rose1
    15. Srpanj 2020. 11:41

zmya

Jutro krafnice! Cestitje vam na punim tjednima! Puno vas je terminusa, cekamo kvacice? Ajde rodite pa da mozemo svi skupa o dojenjima i budenjima he he he he :)
    Svea je moj isto tako oglasava se stalno nesto a ja na svaki sum skacem :)
    Opadanje kose meni je kad sam zatrudnila prva dva mj opadala strasno. Jos kosa do po guzice to je strasno bilo. Prala sam kosu sa onim Klorane samponom i sad imam hrpu mladih… a vjerojatno ce sad drugi val ispadanja krenut pa cu bas otic kupit klorane opet 😆

Koji si koristili? Mozes li mi please sliksti. Mozda ovaj?

https://ibb.co/z64r04P

💙

Trudy
    15. Srpanj 2020. 11:50

Hvala vam cure 😘 
    Dana posao bi mi bio 5 min autom od kuce... Al trebala bi pocet radit za mjesec i pol onda ako se natjecaj uspije rijesit do tada 😕
    E isto nikako zaspat danas... Odlozim ga, probudi se za 3 sekunde... Zadnjih par dana sam pocela ring sling koristit kao zadnju slamku spasa. Nisam jos 100% savladala motanje, al zato ga i ne nosim previse (tipa 5 min). Ali fascinantno mi je da odmah zaspe u tome i onda kad ga odlozim nastavi spavat 😁 tako da ako ste ocajne, preporucam neku nosiljku. Znam da sam to i sa starijim znala radit. Onda bar imam slobodne ruke pa mogu i napravit nesto 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.