Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    11. Srpanj 2020. 11:27

Zmya u zagrebu postoji knjiznica nosiljki, potrazi ih na Facebooku, upisi knjiznica nosiljki tipiti. Bar se nadam da jos postoje. Tamo mozes isprobat ali i iznajmit nosiljku 😉
    Rose pa ne planiram se kupat, niti bi njega kupala, al bar da smo malo na zraku, da se stariji malo poigra i zabavi.. jer u stanu nam je uzasno vruce, njemu sve aktivnosti manje vise brzo dosade a ne da mi se palit mu tv, park nam je na sunjari cijeli dan pa idemo tek oko 6 van i onda mi je bas "problem" kako kvalitetno popunit vrijeme. Ma odite i vi malo oko kuce bar setnut, lako se vratis kad ti bude dosta 😉
    Vucica svaka cast na cevapima. Mislim da ih mi necemo jos neko vrijeme konzumirat 😂 iskreno, nemam ni volje 🙈

Trudy
    11. Srpanj 2020. 11:32

Eh, sad vidim da ta knjiznica nosiljki vjerojatno vise ne postoji...
    Ali vjerojatno ima neka babywearing grupa za zagreb na facebooku pa organiziraju druzenja i sl pa mozes tamo pitat da ti netko posudi za isprobat.. 
    U eko butiku se isto ruckeli mogao isprobat, al cini mi se da se i on zatvorio?

mrs.p
    11. Srpanj 2020. 11:33

Pepilli

https://ibb.co/tbk4B65 ->ravno dobitku na lotu… Možda je do novog nadmadraca ,najugodniji živi pijesak , nemreš se iskobeljat s kreveta ni da hoćeš….
    Mrs.P. baš se lijepo provodite ti i Gretica u šetnji :) … Koliko sam skužila ti si isto rodila u OB Zabok? Znaš li možda dijele li ljekarne Švaljek još uvijek poklon paket za novorođenče? Kako si ti bila zadovoljna vođenjem trudnoće i liječnikom na porodu ?

U cijeloj strci nakon poroda mi smo skroz zaboravili ici u lokalne ljekarne po poklon paket, a sad se bojim da je vec kasno jer za tjedan dana punimo 2mjeseca :( nisam sigurna da li Svaljek dijeli paket, ali mislim da sve ljekarne dijele (Zubic, Gradska, tu u Zaboku kod mene...)
    Kaj se tice lijecnika - nisam zadovoljna svojim ginekologom u Krapini di sam vodila trudnocu. Pregledi su bi jako kratki, nis konkretno, a kad je krenula korona nisam imala pregled vise od 2 mjeseca i na kraju sam zavrsila u bolnici. Kaj se tice bolnice, dva puta sam hospitalizirana i bila sam zadovoljna - prvo me zaprimila dr Stanic, a drugi put dr Grabusic i bili su mi ok. Kaj se tice poroda, ja sam rodila s 36+2, bila je nedjelja, a ja prokrvarila i procurila mi plodna voda. Zaprimila me je dr Malinac sa dr Viskovicem. U predradjaoni sam bila cijelo popodne i noc, babica je bila super, a doktori takodjer. Jako sam se bojala za bebu, drhtala sam, stalno su me pregledavali zbog obilne krvi, a dr Malinac je bila pazljiva i tjesila me. Ujutro je dosla vizita i morala sam na hitan carski. U sali su svi bili super takodjer, a operaciju je radil dr Krajcer i za njega imam samo rijeci hvale. Kasnije na odjelu babinjaca u vizitama svi dr su bili super i nemam zamjerke. Ono kaj mi je bilo uzasno su sestre iz djecje sobe i njihov bezobrazluk jer nisam imala mlijeka za dojenje, izdajala sam se kap po kap, nisu mi nista htjele pokazati... 

Fenjer
    11. Srpanj 2020. 11:39

Rio sretan ti puni tjedan 🥳 
    Terminuse bi nocas mogle kad zahladi i spusti se kisa. 
    Jako su slatki bebaci, Gretica je medena, a Pepili tvoji uspavani decki bas mame suze hormonske na oci kako su slatki 😍🥰
    Nocas je izgleda svim trudnicama bila koma noc. Ja sam muza budila jer su me kontrakcije tako uhvatile da sam mislila da je gotovo 🙈 Nisu bile bolne i to me jedino drzalo da ne odem na hitnu. Uglavnom, nakon takve noci mislim da bi bilo vrijeme da kupim stvari za bolnicu barem, tako da imam pitanja: 
    .
    Mrezaste gace koje su se pokazale najboljima? Ako netko od postojecih mama i terminusa ima kakav savjet, pisala sam si popise kad ste nekad kupovale, ali ne pise mi marka nikakva, a u paketima su sve iste. 🤷 koje kupiti?? 
    Probiotici u zadnjem tromjesecju znam da su isto bili spomenuti, da li je bila rijec o Omni Biotic Panda ili nekim drugim? Kao da se sjecam da je nekakva panda bila u igri 🙈
    Hrana za bolnicu- sta, neke grancereale kekse? I litra dvije vode? Moze li se tamo natociti voda, pitka je po bolnicama? Ili je previse gadljivo? 🙈 Radi se o Zg bolnicama, vjerojatno Merkuru. 
    Dobiju li se u bolnici nekakvi lijekovi za poticanje stolice ili mi moramo sami donijeti od doma? To imam zapisano Evaqu i Dulcolax, ali ako cu dobiti u bolnici onda ih ne bi kupovala, isto konkretno Merkur? 
    Evo cure ako bi mi tko bio voljan odgovoriti bila bi jaaaaako zahvalna! ♥️

Trudy
    11. Srpanj 2020. 11:44

Zmya potrazi na facebooku nosenje beba zagreb cini mi se da su tamo aktivni i ima neka nosiljkoteka ☺️
    Fenjer mrezaste gacice sam u dmu uzela od to-to. I uzmi malo vece nego sto inace nosis. Ja sam l uzela (isla rodit sa 70 kg/172 cm, za orijentir)

Flo
    11. Srpanj 2020. 11:45

Pozdrav curke 🥰
    Cestitam Rio  i ako jos ima koja cura koja puni tjedne 😘
    Mi spavamo u novom stanu, iako jos nema kuhinje, kroz tjedan dana bi trebala doci, tako se fino naspavam u velikom krevetu na tvrdom madracu 🎊🎊 zivi spas
    Fenjer jesi ti radila guk profil na vuk vrhovcu? Ja bi trebala u srijedu nositi, nadam se da cu se uspjeti sama piknuti. Najradije bi isla privatno u breyer ili synlab, ali nisam nigdje vidjela jel se moze to. 

Flo
    11. Srpanj 2020. 11:47

Bebice su preslatke 😍

mrs.p
    11. Srpanj 2020. 11:55

eovyn

mrs.p

Pozdrav od Grete :)
    https://ibb.co/1QG6BVy
    https://ibb.co/CQ25zYK
    https://ibb.co/SQ3BMrR

Divna ❤️ kako si zadovoljna s ležaljkom?

Spas kad sam sama i moram na wc ili nabrzaka pojesti. Preko aplikacije na mobu mogu palit/gasit, mijenjat pozicije ljuljanja i zvuk

Fenjer
    11. Srpanj 2020. 11:56

Flo

Pozdrav curke 🥰
    Cestitam Rioi ako jos ima koja cura koja puni tjedne 😘
    Mi spavamo u novom stanu, iako jos nema kuhinje, kroz tjedan dana bi trebala doci, tako se fino naspavam u velikom krevetu na tvrdom madracu 🎊🎊 zivi spas
    Fenjer jesi ti radila guk profil na vuk vrhovcu? Ja bi trebala u srijedu nositi, nadam se da cu se uspjeti sama piknuti. Najradije bi isla privatno u breyer ili synlab, ali nisam nigdje vidjela jel se moze to.

Jesam, nisam se ni pohvalila da ne moram vise!! Super su mi bili nalazi i mirna sam do kontrole iza poroda. 🥳
    Pikaj vrske jagodica i curit ce, ja sam naucila na tezi nacin 🙈 I prije toplom vodom operi ruke. Nije tako strasno, prva je najgora. Kako tako kasno to ides? Ja sam vec 2 guk profila nosila i vec sam gotova s tim 

• Bebac24
    11. Srpanj 2020. 12:00

Zenice procitala jesam, vidim nema novih beba. Greta i decki su premedeni ❤️❤️
    A sad da vam kazem kako sam prije pola sata izgubila sigurnih 10 godina zivota 😭😭😭
    Dosli doma iz grada ja i M, stavim ga na kauc i sjetim se da mi je mob ostao u autu(sreca u nesreci).
    Otidem van, vratim se a vrata zakljucana 😭😭😭 znaci kljuc se nekako sam okrenuo kako sam ja zatvorila vrata. Svi peozori dole zatvoreni, nemogu uc, a M place . Zvala brzo muza on tatu, dok je doso iz grada svekar to mi je bilo najduzih 10 minuta u zivotu.
    Pokusavala sam razvalit i prozor i vrata al nista. Kad je on doso sam mu rekla nek razvali prozor iz kupatila ali ga je uspio samo skinuti jer je star.. I uso je unutra... Znaci zene moje ne zelim nikom ma ni najgorem neprijatelju da se to desi 😭😭😭😭 i jebemu vrata i kljuc da se to moze desiti uzaaaas. 
    I onda kako sam ispred vrata ostavila poklon za sestricnu, kad smo usli sam se sjetila na to znaci 15-20min... Izadem poklona nema... Trazim ga i naravno da je blesavi Jet uzeo i izgrizo mi dio poklona 😭😭😭😭https://ibb.co/DtpxHg6 bas me ide danas 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.