Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RitaM
    09. Srpanj 2020. 20:46

Cure, opet ja proždrljiva. Cijelo vrijeme pazim što jedem i onda zeznem kad ne treba! Donijeli mi danas kolač u časici, fino ga pojela i krenem gledat sastav. Mislim da su u kremi sirova jaja. Ali piše pasterizirana jaja, onda bi to trebalo biti sigurno, jel da? Još piše i "brzo smrznuti"... malo me strah :(.

Kolacic
    09. Srpanj 2020. 20:46

tea1401

Curke samo javljam stigla je Anja jucer u 14:26 na hitan carski..ima 3340 51 cm
    Javim kad stignem sve pusaa

Tea cestitam 🥳🥳🥳. Dobro nam dosla Anja 🥰❤

Vrapčić123
    09. Srpanj 2020. 20:48

Yvette draga bitno da se ti trudiš oko svog djeteta i bit će to sve u konačnici super. Uvijek neke brige uf..
    Kad budu imali 40 godina brinuti ćemo se i tada, skoro kao i sada kada su male bebe. 😅😅😅
    Ja danas izdajala i izdajala i u konačnici svega 220 ml, više ne ide. 🥴🥴🥴 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    09. Srpanj 2020. 20:48

Pepilli

Pomoć ,dečko mi je svršio u uho ,jel mogu ostati trudna? 😂😂😂
    Molim te, zaviri u udžbenik iz biologije za 8. Razred….

Carice naša. 🤣🤣🤣

• RitaM
    09. Srpanj 2020. 20:51

Bebac24

yvette

Tea cestitam !! 💖🥳🥳🥳🥳
    Dana komentar je vrh 😄🤣🤣
    Vrapcic od otpusta smo dobili 750 grama.Prvih 10ak dana dojenja 100 grama, onda u 20 dana izdajanje (500 ml) +90 ml adaptiranog) dobili smo jos 650 grama. Sad smo uveli nakon svakog obroka 30 ml adaptiranog, tako da moje mlijeko +
    fornula daju 120 ml. Za 3 tjedna smo na kontroli.
    Mrvicak jooj , najzesce mi je bilo kad bi ga nahranila a on bi nastavio otvarati usta kao riba…drzi se 😘
    Vrijeme na trbuhu koliko dugo vam bebe budu na trbuhu i dizu li glavu? Moj uspije dignuti pod kutem od 45 medutim treba mu par minuta da to napravi uopce nije zainteresiran. Mrzi biti na trbuscicu, place, i stalno dize guzu i noge umjesto glave..

Moj obozava bit na trbuhu, bas dugo je drzi gore, okrece glavu lijevo desno od kad je imao 10 dana mislim. On po noci obavezno mora jednu turu odspavati na trbuhu i tad mi najljepse spava jer ne trza sa rukama pa se ne strasi sam sebe i budi.
    Nezz ako se koja sjeca dok sam bila trudna bila je tema trbuh/spavanje ja sam bila medu onima koje su govorile da ja to necu raditi jer zapravo G nije nikad tako mali tako spavao. A ovaj doslovno od 7 dana spava na trbuhu, ne uvijek ali 2-3x dnevno da. Evo ga i danas odvalio ovako skoro 3h, a okrenuo glavu bar 4-5xhttps://ibb.co/PcV3f8C

Joj što je sladak! 😍

dana130
    09. Srpanj 2020. 20:53

anata12345

dana130

anata12345

dana130

Amneris, a skafander je level pro 😂
    Yvette a mislim ova pitanja svako malo. Jbt i onda pise znam da vam smijesno, ali joj nije svejedno, pa ako vec ides neke stvari rsditi daj se informiraj. U danasnje vrijeme gdje mozes sve saznati i gdje smo toliko informaticki pismeni i onda ovakva pitanja, ne znam sta rec.
    I ja sam cekala mrvicak 😂😂
    Tea cestiram, anji sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜

Mogu mirno spavati?

Pa s obzirom kakva te pitanja muce, vjerojatno neces moc mirno spavati 😂

Pa vjerovatno bi tako bilo,zato sam pitala vas koje ste mnogo iskusnije.Da li bih trebala mirno spavati?

I meni je dosadno u zivotu. Daj zbilja pretjerujes. Ako  te toliko panikanodi kodndoktora i napravi test. Zene ciljano pokusavaju zatrudnit pa im nitko ne moze reci da li su trudne ili ne, a ne tebi s tako glupim pitanjima. Ovo mi je zadnji komentar. Cao

Baby girl 💜

Trudy

Dana 😂😂😂 
    Ja ne bi mirno spavala nakon takvih egzibicija 😁 mi tu po cevapima, a mularija u akciji! E zene moje 😁

Vucica

Rita pasterizirano je OK, bar sam se ja tim vodila u trudnoci

Vjezbate vi kukove? Danas nam pokazali kako I kao to smo vec trebali poceti ali nam nitko nije rekao

Vrapčić123
    09. Srpanj 2020. 20:54

anata12345

Pepilli

Pomoć ,dečko mi je svršio u uho ,jel mogu ostati trudna? 😂😂😂
    Molim te, zaviri u udžbenik iz biologije za 8. Razred….

Znam da je smiješno.Procitala sam na internetu kako je mogice tako ostati trudan,naravno sanse sa male ali ako se ejakulira na stomak pa se slije do rodnice.Ja sam imala čak i veš ali opet sam se uplašila.

Anita ja nisam ostala trudna od 3 godine seksanja, tako da budi sigurna da nećeš ni ti ostati trudna slijevanjem ejakulata do rodnice. Eto možeš mirno spavati. 

Vucica
    09. Srpanj 2020. 20:55

Trudy

Dana 😂😂😂
    Ja ne bi mirno spavala nakon takvih egzibicija 😁 mi tu po cevapima, a mularija u akciji! E zene moje 😁

😂😂😂 Suti mi se isto zaigrali I nije mi bilo svejedno, sanjala nocas da sam trudna s drugim djetetom 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.