Cure samo da se javim jer nikako danas sve stići. Ona spava po dva-tri sata u komadu pa doji i tako u krug. Ali oko 8 navečer ili 10 (kako koji dan) ju uhvati ludilo i stalno bude budna i otvara usta za jesti pa se nasisava. Najviše me umori buđenje u ponoć
Mrvica to bi mogao biti skok u razvoju? Što misliš? Naša je danas luda skroz. Samo bi jela. Vi koje dojite mogu si misliti kako vam je…. Uf… A ja nemam ideju koliko joj dati ad kad joj se tako non stop jede…
Možda je i skok. Sutra su nam tri tjedna. To nasisavanje traje uvijek oko 2 sata. Ostatak dana je stvarno dobra. Proći će. Najbitnije da su oni zdravi.
Anata ja sam zatrudnila preko skafandera pa ti ne znam točno reć 🤷♀️
Curke samo javljam stigla je Anja jucer u 14:26 na hitan carski..ima 3340 51 cm
Javim kad stignem sve pusaa
Tea od srca čestitam! Pravi komadić curke!🐣🐣🤩🤩
Anata ja sam zatrudnila preko skafandera pa ti ne znam točno reć 🤷♀️
Znam da je smiješno,ali opet mi nije svejedno ako je nesto nesto uspjelo proći kroz veš,nekako..
Curke samo javljam stigla je Anja jucer u 14:26 na hitan carski..ima 3340 51 cm
Javim kad stignem sve pusaa
Čestitam od srca i zelim joj sretno djetinjstvo!
Predivno ime❤
Tea cestitam !! 💖🥳🥳🥳🥳
Dana komentar je vrh 😄🤣🤣
Vrapcic od otpusta smo dobili 750 grama.Prvih 10ak dana dojenja 100 grama, onda u 20 dana izdajanje (500 ml) +90 ml adaptiranog) dobili smo jos 650 grama. Sad smo uveli nakon svakog obroka 30 ml adaptiranog, tako da moje mlijeko +
fornula daju 120 ml. Za 3 tjedna smo na kontroli.
Mrvicak jooj , najzesce mi je bilo kad bi ga nahranila a on bi nastavio otvarati usta kao riba...drzi se 😘
Vrijeme na trbuhu koliko dugo vam bebe budu na trbuhu i dizu li glavu? Moj uspije dignuti pod kutem od 45 medutim treba mu par minuta da to napravi uopce nije zainteresiran. Mrzi biti na trbuscicu, place, i stalno dize guzu i noge umjesto glave..
Tea cestitam !! 💖🥳🥳🥳🥳
Dana komentar je vrh 😄🤣🤣
Vrapcic od otpusta smo dobili 750 grama.Prvih 10ak dana dojenja 100 grama, onda u 20 dana izdajanje (500 ml) +90 ml adaptiranog) dobili smo jos 650 grama. Sad smo uveli nakon svakog obroka 30 ml adaptiranog, tako da moje mlijeko +
fornula daju 120 ml. Za 3 tjedna smo na kontroli.
Mrvicak jooj , najzesce mi je bilo kad bi ga nahranila a on bi nastavio otvarati usta kao riba…drzi se 😘
Vrijeme na trbuhu koliko dugo vam bebe budu na trbuhu i dizu li glavu? Moj uspije dignuti pod kutem od 45 medutim treba mu par minuta da to napravi uopce nije zainteresiran. Mrzi biti na trbuscicu, place, i stalno dize guzu i noge umjesto glave..
Yvette moja bude 15-ak minuta, ovisi kako je raspoložena. Uspjela je čak glavu s jedne na drugu stranu prebaciti. Zadnja dva dana joj se ne da pa zaspi. Onda moram samo blejati u nju dok se ne probudi, bed mi ju ostaviti da spava tako.
Tea čestitke Tebi i tati na malenoj princezi! Brz oporavak želim i da ste brzo doma!
Kaktusice sretno , moglo bi to svaki dan !
E sad .. pelene.. naš maleni to sve taaaaaaako brzo prerasta, pola robice 56 nije nikad ni nosio, sad je već i 62 naknap. Sutra planiram opskrbiti se pelenama i potrepštinama i kaj mi je najpametnije, da mu odmah trojke uzmem? Mame veteranke i mame s bebama od mjesec dana kak vi kombinirate?
Also, Moja cikla na vrtu je skroooz još mala, di ima cikle u prahu za kupiti,ima tog u DMu?
Sreća mamina
Dobrodošao
Jel ovo neciji muz trola? 😂 Bas mi djeluje da bi jedan od nasih muzeva ovako upao s takvim pitanjem, prekontrolirajte im mobitele 😂😂😂
Tea cestitke na rodenju male Anje, preslatko ime 🥰🥰😍 brz oporavak!
Sortiraj odgovore
Najstariji