Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Srpanj 2020. 19:56

Vrapčić123

mrvičak

Cure samo da se javim jer nikako danas sve stići. Ona spava po dva-tri sata u komadu pa doji i tako u krug. Ali oko 8 navečer ili 10 (kako koji dan) ju uhvati ludilo i stalno bude budna i otvara usta za jesti pa se nasisava. Najviše me umori buđenje u ponoć

Mrvica to bi mogao biti skok u razvoju? Što misliš? Naša je danas luda skroz. Samo bi jela. Vi koje dojite mogu si misliti kako vam je…. Uf… A ja nemam ideju koliko joj dati ad kad joj se tako non stop jede…

Možda je i skok. Sutra su nam tri tjedna. To nasisavanje traje uvijek oko 2 sata. Ostatak dana je stvarno dobra. Proći će. Najbitnije da su oni zdravi. 

09. Srpanj 2020. 19:56

Teaa, čestitam i želim brz oporavak ❣️❣️

Amneris
    09. Srpanj 2020. 19:57

Anata ja sam zatrudnila preko skafandera pa ti ne znam točno reć 🤷‍♀️

Amneris
    09. Srpanj 2020. 19:58

tea1401

Curke samo javljam stigla je Anja jucer u 14:26 na hitan carski..ima 3340 51 cm
    Javim kad stignem sve pusaa

Tea od srca čestitam! Pravi komadić curke!🐣🐣🤩🤩

• anata12345
    09. Srpanj 2020. 20:02

Amneris

Anata ja sam zatrudnila preko skafandera pa ti ne znam točno reć 🤷‍♀️

Znam da je smiješno,ali opet mi nije svejedno ako je nesto nesto uspjelo proći kroz veš,nekako..

• anav05
    09. Srpanj 2020. 20:04

tea1401

Curke samo javljam stigla je Anja jucer u 14:26 na hitan carski..ima 3340 51 cm
    Javim kad stignem sve pusaa

Čestitam od srca i zelim joj sretno djetinjstvo!
    Predivno ime❤

yvette
    09. Srpanj 2020. 20:06

Tea cestitam !! 💖🥳🥳🥳🥳
    Dana komentar je vrh 😄🤣🤣
    Vrapcic od otpusta smo dobili 750 grama.Prvih 10ak dana dojenja 100 grama, onda u 20 dana izdajanje (500 ml) +90 ml adaptiranog) dobili smo jos 650 grama. Sad smo uveli nakon svakog obroka 30 ml adaptiranog, tako da moje mlijeko + 
    fornula daju 120 ml. Za 3 tjedna smo na kontroli.
    Mrvicak jooj , najzesce mi je bilo kad bi ga nahranila a on bi nastavio otvarati usta kao riba...drzi se 😘
    Vrijeme na trbuhu koliko dugo vam bebe budu na trbuhu i dizu li glavu? Moj uspije dignuti pod kutem od 45 medutim treba mu par minuta da to napravi  uopce nije zainteresiran. Mrzi biti na trbuscicu, place, i stalno dize guzu i noge umjesto glave..

Amneris
    09. Srpanj 2020. 20:08

yvette

Tea cestitam !! 💖🥳🥳🥳🥳
    Dana komentar je vrh 😄🤣🤣
    Vrapcic od otpusta smo dobili 750 grama.Prvih 10ak dana dojenja 100 grama, onda u 20 dana izdajanje (500 ml) +90 ml adaptiranog) dobili smo jos 650 grama. Sad smo uveli nakon svakog obroka 30 ml adaptiranog, tako da moje mlijeko +
    fornula daju 120 ml. Za 3 tjedna smo na kontroli.
    Mrvicak jooj , najzesce mi je bilo kad bi ga nahranila a on bi nastavio otvarati usta kao riba…drzi se 😘
    Vrijeme na trbuhu koliko dugo vam bebe budu na trbuhu i dizu li glavu? Moj uspije dignuti pod kutem od 45 medutim treba mu par minuta da to napravi uopce nije zainteresiran. Mrzi biti na trbuscicu, place, i stalno dize guzu i noge umjesto glave..

Yvette moja bude 15-ak minuta, ovisi kako je raspoložena. Uspjela je čak glavu s jedne na drugu stranu prebaciti. Zadnja dva dana joj se ne da pa zaspi. Onda moram samo blejati u nju dok se ne probudi, bed mi ju ostaviti da spava tako.

Pepilli
    09. Srpanj 2020. 20:16

Tea čestitke Tebi i tati na malenoj princezi! Brz oporavak želim i da ste brzo doma!
    Kaktusice sretno , moglo bi to svaki dan ! 

E sad .. pelene.. naš maleni to sve taaaaaaako brzo prerasta, pola robice 56 nije nikad ni nosio, sad je već i 62 naknap. Sutra planiram opskrbiti se pelenama  i potrepštinama i kaj mi je najpametnije, da mu odmah trojke uzmem? Mame veteranke i mame s bebama od mjesec dana kak vi kombinirate?
    Also, Moja cikla na vrtu je skroooz još mala, di ima cikle u prahu za kupiti,ima tog u DMu?

Sreća mamina

Dobrodošao

Fenjer
    09. Srpanj 2020. 20:19

Jel ovo neciji muz trola? 😂 Bas mi djeluje da bi jedan od nasih muzeva ovako upao s takvim pitanjem, prekontrolirajte im mobitele 😂😂😂 
    Tea cestitke na rodenju male Anje, preslatko ime 🥰🥰😍 brz oporavak! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.