Anata ja sam zatrudnila preko skafandera pa ti ne znam točno reć 🤷♀️
Znam da je smiješno,ali opet mi nije svejedno ako je nesto nesto uspjelo proći kroz veš,nekako..
Ma ženska,ta mokrina ti je kaj si se ti napalila. Slobodno se trljate, preko odjeće buš zatrudnila sam AK imaš one gaće s procepom😂 pa zaluta Pinokio....
Sreća mamina
Dobrodošao
Pepili čestike malom Augustu na mjesec dana!
Mi smo još na dvojci, ali moja beba je sitnija od starta.
Ciklu u prahu sam naručivala iz Tvornice zdrave hrane.
Pomoć ,dečko mi je svršio u uho ,jel mogu ostati trudna? 😂😂😂
Molim te, zaviri u udžbenik iz biologije za 8. Razred....
Sreća mamina
Dobrodošao
Anata ja sam zatrudnila preko skafandera pa ti ne znam točno reć 🤷♀️
Znam da je smiješno,ali opet mi nije svejedno ako je nesto nesto uspjelo proći kroz veš,nekako..
Ma ženska,ta mokrina ti je kaj si se ti napalila. Slobodno se trljate, preko odjeće buš zatrudnila sam AK imaš one gaće s procepom😂 pa zaluta Pinokio….
Znači sigurna si da ne postoji mogućnost da se sa stomaka nešto moglo sliti kroz veš?
Cure samo da se javim jer nikako danas sve stići. Ona spava po dva-tri sata u komadu pa doji i tako u krug. Ali oko 8 navečer ili 10 (kako koji dan) ju uhvati ludilo i stalno bude budna i otvara usta za jesti pa se nasisava. Najviše me umori buđenje u ponoć
Mrvica to bi mogao biti skok u razvoju? Što misliš? Naša je danas luda skroz. Samo bi jela. Vi koje dojite mogu si misliti kako vam je…. Uf… A ja nemam ideju koliko joj dati ad kad joj se tako non stop jede…
Možda je i skok. Sutra su nam tri tjedna. To nasisavanje traje uvijek oko 2 sata. Ostatak dana je stvarno dobra. Proći će. Najbitnije da su oni zdravi.
Tako je Mrvičak. Nek su oni nama zdravi. Ostalo sve će proći. 🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Tea cestitam !! 💖🥳🥳🥳🥳
Dana komentar je vrh 😄🤣🤣
Vrapcic od otpusta smo dobili 750 grama.Prvih 10ak dana dojenja 100 grama, onda u 20 dana izdajanje (500 ml) +90 ml adaptiranog) dobili smo jos 650 grama. Sad smo uveli nakon svakog obroka 30 ml adaptiranog, tako da moje mlijeko +
fornula daju 120 ml. Za 3 tjedna smo na kontroli.
Mrvicak jooj , najzesce mi je bilo kad bi ga nahranila a on bi nastavio otvarati usta kao riba…drzi se 😘
Vrijeme na trbuhu koliko dugo vam bebe budu na trbuhu i dizu li glavu? Moj uspije dignuti pod kutem od 45 medutim treba mu par minuta da to napravi uopce nije zainteresiran. Mrzi biti na trbuscicu, place, i stalno dize guzu i noge umjesto glave..
Yvette moja bude 15-ak minuta, ovisi kako je raspoložena. Uspjela je čak glavu s jedne na drugu stranu prebaciti. Zadnja dva dana joj se ne da pa zaspi. Onda moram samo blejati u nju dok se ne probudi, bed mi ju ostaviti da spava tako.
Moj jedino prebaci glavu kad je na trbuscicu na mojim prsima jer trazi dojku, inace nece. Jeli ona dize guzu i noge? Toga se bas bojim. Imam osjecaj da ce si slomiti kicmu kad to radi..😒
Meni je pedijatrica isto rekla vrijeme na trbuscicu pod nadzorom i ne dati mu da spava tako da dobro radis sto je ne ostavljas...
Jeli ti bude od puta 15 minuta? Mi za sada budemo po 3-4 min nekoliko puta dnevno, nisam sigurna jeli to malo...
Curke samo javljam stigla je Anja jucer u 14:26 na hitan carski..ima 3340 51 cm
Javim kad stignem sve pusaa
Draga čestitam od ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vucicaodlicnoooo,samo neka napreduje💪
Kaltusicasuper, sad ce to svaki cas😉
Bebac a davala si espumisan? Koliko kapi? Pise25 prije ili nakon svskog obroka…cini mi se previse
Ako dam dam 25. Nije previse jer inace nema ucinka bas
Pomoć ,dečko mi je svršio u uho ,jel mogu ostati trudna? 😂😂😂
Molim te, zaviri u udžbenik iz biologije za 8. Razred….
Znam da je smiješno.Procitala sam na internetu kako je mogice tako ostati trudan,naravno sanse sa male ali ako se ejakulira na stomak pa se slije do rodnice.Ja sam imala čak i veš ali opet sam se uplašila.
Amneris, a skafander je level pro 😂
Yvette a mislim ova pitanja svako malo. Jbt i onda pise znam da vam smijesno, ali joj nije svejedno, pa ako vec ides neke stvari rsditi daj se informiraj. U danasnje vrijeme gdje mozes sve saznati i gdje smo toliko informaticki pismeni i onda ovakva pitanja, ne znam sta rec.
I ja sam cekala mrvicak 😂😂
Tea cestiram, anji sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji