Mrvicak, Bebac hvala na odg.za espumisam😘
Vrapcic moj poceo cicati zadnja 3dana i sad mi zbrka jede li previse ili premalo, sutra ce ga vagati pa cemo vidjeti...a prije mi isto ko tebi bio kaos s tim mililitrima🤷♀️
Tea cestitam🥳🥳🥳Anja dobro nam dosla💗brz oporavak zelim
Pepili, Amneris moj jos na 1, a robica jos50,56
💙
Ne brigaj, nego ako vas je jaaako jaaako strah počnite metat kondom ,AK niš drugo, da se ispraksirate za razdoblje kad bute mentalno zreli za odnose. Ne kužim kaj vam se svima žuri u taj svijet a očigledno je da za njega niste spremni. Hormoni valjda .
Sreća mamina
Dobrodošao
Pomoć ,dečko mi je svršio u uho ,jel mogu ostati trudna? 😂😂😂
Molim te, zaviri u udžbenik iz biologije za 8. Razred….
Znam da je smiješno.Procitala sam na internetu kako je mogice tako ostati trudan,naravno sanse sa male ali ako se ejakulira na stomak pa se slije do rodnice.Ja sam imala čak i veš ali opet sam se uplašila.
Joj sorry, ali daj. Sjedis, s donjeg rublja ti se slije do rodnice jos i ude. Pa nije da izbaci litre i litre sperme,nije to spina, vjerojatno ce ti se natopit majica il sto vec i nece ti nikud curit.
Evo dobronamjeran savjet, ako te ovake stvari zbunjuju i imas ovakva pitanja, molim te nemoj jos koju godinu stupiti u spolne odnose niti ista slicno, zbog svoje dobrobiti
Baby girl 💜
Amneris, a skafander je level pro 😂
Yvette a mislim ova pitanja svako malo. Jbt i onda pise znam da vam smijesno, ali joj nije svejedno, pa ako vec ides neke stvari rsditi daj se informiraj. U danasnje vrijeme gdje mozes sve saznati i gdje smo toliko informaticki pismeni i onda ovakva pitanja, ne znam sta rec.
I ja sam cekala mrvicak 😂😂
Tea cestiram, anji sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜
Mogu mirno spavati?
Tea cestitam !! 💖🥳🥳🥳🥳
Dana komentar je vrh 😄🤣🤣
Vrapcic od otpusta smo dobili 750 grama.Prvih 10ak dana dojenja 100 grama, onda u 20 dana izdajanje (500 ml) +90 ml adaptiranog) dobili smo jos 650 grama. Sad smo uveli nakon svakog obroka 30 ml adaptiranog, tako da moje mlijeko +
fornula daju 120 ml. Za 3 tjedna smo na kontroli.
Mrvicak jooj , najzesce mi je bilo kad bi ga nahranila a on bi nastavio otvarati usta kao riba…drzi se 😘
Vrijeme na trbuhu koliko dugo vam bebe budu na trbuhu i dizu li glavu? Moj uspije dignuti pod kutem od 45 medutim treba mu par minuta da to napravi uopce nije zainteresiran. Mrzi biti na trbuscicu, place, i stalno dize guzu i noge umjesto glave..
Moj obozava bit na trbuhu, bas dugo je drzi gore, okrece glavu lijevo desno od kad je imao 10 dana mislim. On po noci obavezno mora jednu turu odspavati na trbuhu i tad mi najljepse spava jer ne trza sa rukama pa se ne strasi sam sebe i budi.
Nezz ako se koja sjeca dok sam bila trudna bila je tema trbuh/spavanje ja sam bila medu onima koje su govorile da ja to necu raditi jer zapravo G nije nikad tako mali tako spavao. A ovaj doslovno od 7 dana spava na trbuhu, ne uvijek ali 2-3x dnevno da. Evo ga i danas odvalio ovako skoro 3h, a okrenuo glavu bar 4-5x https://ibb.co/PcV3f8C
Yvette a mislim ova pitanja svako malo. Jbt i onda pise znam da vam smijesno, ali joj nije svejedno, pa ako vec ides neke stvari rsditi daj se informiraj. U danasnje vrijeme gdje mozes sve saznati i gdje smo toliko informaticki pismeni i onda ovakva pitanja, ne znam sta rec.
Mogu mirno spavati?
Pa s obzirom kakva te pitanja muce, vjerojatno neces moc mirno spavati 😂
Baby girl 💜
Tea cestitke na rodjenju malene Anje. Njoj sretno i bezbrizno djetinjstvo a tebi brz oporavak 🥳🥳🥳🥳
Tea cestitam !! 💖🥳🥳🥳🥳
Dana komentar je vrh 😄🤣🤣
Vrapcic od otpusta smo dobili 750 grama.Prvih 10ak dana dojenja 100 grama, onda u 20 dana izdajanje (500 ml) +90 ml adaptiranog) dobili smo jos 650 grama. Sad smo uveli nakon svakog obroka 30 ml adaptiranog, tako da moje mlijeko +
fornula daju 120 ml. Za 3 tjedna smo na kontroli.
Mrvicak jooj , najzesce mi je bilo kad bi ga nahranila a on bi nastavio otvarati usta kao riba…drzi se 😘
Vrijeme na trbuhu koliko dugo vam bebe budu na trbuhu i dizu li glavu? Moj uspije dignuti pod kutem od 45 medutim treba mu par minuta da to napravi uopce nije zainteresiran. Mrzi biti na trbuscicu, place, i stalno dize guzu i noge umjesto glave..
Moj obozava bit na trbuhu, bas dugo je drzi gore, okrece glavu lijevo desno od kad je imao 10 dana mislim. On po noci obavezno mora jednu turu odspavati na trbuhu i tad mi najljepse spava jer ne trza sa rukama pa se ne strasi sam sebe i budi.
Nezz ako se koja sjeca dok sam bila trudna bila je tema trbuh/spavanje ja sam bila medu onima koje su govorile da ja to necu raditi jer zapravo G nije nikad tako mali tako spavao. A ovaj doslovno od 7 dana spava na trbuhu, ne uvijek ali 2-3x dnevno da. Evo ga i danas odvalio ovako skoro 3h, a okrenuo glavu bar 4-5xhttps://ibb.co/PcV3f8C
Zabica mala, kako je sladak tako 😍😍😍
Mogu mirno spavati?
Pa s obzirom kakva te pitanja muce, vjerojatno neces moc mirno spavati 😂
Pa vjerovatno bi tako bilo,zato sam pitala vas koje ste mnogo iskusnije.Da li bih trebala mirno spavati?
Sortiraj odgovore
Najstariji