Tea, cestitke od srca 🥰🥰🥰😍😍😍
Rose, espumisan prolazi kroz crijeva, ne apsorbira se u krvotok, zapravo funkcionira na neki nacin ko cistac crijeva da pokupi te plinove suvisne i izbaci…tako da ne trebas se bojati uputa. Ako bas ima puno problema s grcicima ja bih svakako neki period probala uz svaki obrok s espumisanom. I onda se samo nadati da ce proci. Iskreno ono sta vidam iz iskustva, ako dijete ima bas velikih problema s grcicima, ni espumisan ni tiba ni probiotici…sve se moze u vodu baciti dok crijeva bebe sama ne “sazriju” i krenu odradivati svoje. U blazin slucajevima ova sredstva ce definitivno pomoci.
Pcelice, hvala ti 🤗 ne brinem ja toliko radi njene tezine koliko sam brinula vise radi cinjenice da je dosad po tezini bila beba iznad prosjeka za svoju dob a sad se to ocito usporilo. I ona je sama komentirala da je ocekivala po dosadasnjim mjerenjima tezu bebu. To me malo uznemirilo, ali sad je ok.
Anata nas je sve nasmijala bar. Iskreno se nadam da se samo radi o osobi kojoj je malo dosadno u zivotu, pa svrlja po forumima i zabavlja se. Ipak ako se radi o mladoj osobi koja ocito nije educirana, evo velikog argumenta za uvodenje spolnog odgoja u skole😂. Pa draga Anata, zaista za buduci miran san preporucujem ili dobri edukaciju ili apstinenciju od bilo kakvih igrica te vrste.
Kad bih vam rekla da sam budući farmaceutski tehničar ne bi mi vjerovale.Ne vjerujem ni sama kako sam po pitanju tih stvari tako nezrela.Na internetu se sve može pročitati i onda ti psiha ne da da budeš miran.
Nisam ni ja bila sigurna je li rijec o sali, jos ne mogu utvrditi… Ali ako ne, svima nam se dogodi da se uspanicimo oko neceg, Google jos vise strahova pobudi pa onda prode neko vrijeme i taj nam se strah cini presmijesan. Dobro je uciti na strahovima pa ubuduce pripaziti :). Svakako se slazem s curama, edukacija u skolama o trudnoci i seksu bila bi vrlo korisna. Sretno!
Sve to stoji, al u 2 i pil tjedna, doslovno isto pitanje. Okej jednom si se usoanicila ako je istina i onda opet ista stvar. Meni vuce da nas netko zeza tu
Evo ne mogu ni ja shvatit jel šala ili ne, bila sam sigurna da nas neko zeza 🤔. Još kad sam vidjela da je 2 puta, skroz mi je sumnjivo.
Rita nemas brige, to je pasterizirano
Bebac presladak, moj bsmas ne voli, ali tek ga pocela stavljati
Vucica ja tek danas pocela kukice, nitko mi.nije rekao, tek danas prijateljica
Fluffy puuuuno ti hvala❤da pokucam, nisu klasicni grcici, nego je pun zraka, trbuscic napuhnut,prducka i onda se zna muciti s tim ponekad i izvijati...znaci 25kapi
Vrapcic ajme koji secer, joj, robicaa, ma sva preslatka
💙
Tea, cestitke od srca 🥰🥰🥰😍😍😍
Rose, espumisan prolazi kroz crijeva, ne apsorbira se u krvotok, zapravo funkcionira na neki nacin ko cistac crijeva da pokupi te plinove suvisne i izbaci…tako da ne trebas se bojati uputa. Ako bas ima puno problema s grcicima ja bih svakako neki period probala uz svaki obrok s espumisanom. I onda se samo nadati da ce proci. Iskreno ono sta vidam iz iskustva, ako dijete ima bas velikih problema s grcicima, ni espumisan ni tiba ni probiotici…sve se moze u vodu baciti dok crijeva bebe sama ne “sazriju” i krenu odradivati svoje. U blazin slucajevima ova sredstva ce definitivno pomoci.
Pcelice, hvala ti 🤗 ne brinem ja toliko radi njene tezine koliko sam brinula vise radi cinjenice da je dosad po tezini bila beba iznad prosjeka za svoju dob a sad se to ocito usporilo. I ona je sama komentirala da je ocekivala po dosadasnjim mjerenjima tezu bebu. To me malo uznemirilo, ali sad je ok.
Anata nas je sve nasmijala bar. Iskreno se nadam da se samo radi o osobi kojoj je malo dosadno u zivotu, pa svrlja po forumima i zabavlja se. Ipak ako se radi o mladoj osobi koja ocito nije educirana, evo velikog argumenta za uvodenje spolnog odgoja u skole😂. Pa draga Anata, zaista za buduci miran san preporucujem ili dobri edukaciju ili apstinenciju od bilo kakvih igrica te vrste.
Kad bih vam rekla da sam budući farmaceutski tehničar ne bi mi vjerovale.Ne vjerujem ni sama kako sam po pitanju tih stvari tako nezrela.Na internetu se sve može pročitati i onda ti psiha ne da da budeš miran.
Nisam ni ja bila sigurna je li rijec o sali, jos ne mogu utvrditi… Ali ako ne, svima nam se dogodi da se uspanicimo oko neceg, Google jos vise strahova pobudi pa onda prode neko vrijeme i taj nam se strah cini presmijesan. Dobro je uciti na strahovima pa ubuduce pripaziti :). Svakako se slazem s curama, edukacija u skolama o trudnoci i seksu bila bi vrlo korisna. Sretno!
Vjerujte,da sam lažni profil imala bih mnogo drugih načina da se zabavim,ovo nema takvu svrhu.Upravu si,da je neko drugi u pitanju sigurna sam da bi i meni bilo smiješno tako kao vama.
Krivo je shvacen moj komentar :). Mislila sam na to da ce tebe s vremenon proci takvi strahovi, kako odrastamo i ucimo vise o oplodnji i seksualnom odnosu, tako shvacamo koliko smo prije malo znali i ti daleki strahovi nam se cine smijesnima. Tako je barem meni, i to s vecinom stvari.
Evo i nas na trbuhu, ne voli bas, ali samo dvaput stavili, tek saznala da treba povremeno malo🤷♀️
https://ibb.co/0BxggxQ
https://ibb.co/QYPCb16
💙
Vrapcic s ato reci a da nije vec receno za ljepoticu Gretu 🥰. Prava princeza.
Imas na sto biti ponosna ♥️
Pepili to se bebama lice cisti. Moj nije imao do nedavno. Sad kad ga stavim na trbuscic na mene, na toj strani obraza dobije pristice. Vjerovatno od znoja i topline. Ja mu sa nicim ne mazem. Perem sterilnom gazom i fizioloskom.
Evo nakon 2 sata grcenja zaspao prije pol sata 💪
Rose, Vrapcic, Bebac joj preslatki su 😍
Vucica nisam ni ja radila vjezbe za kukice, nitko mi nije rekao...izasla sam iz bolnice, nisu mi nista rekli za siroko povijanje pa nisam ni to. Radite li vi ostali?
Nekidan smo bili u pedijatrice, ona je spomenula siroko ali neda mi se po ovoj vrucini pa smo se narucili sutra na uzv kukova da smo sigurni treba li nam to ili ne
Rose presladak je 🥰Moj nije bas odusevljen sa stomakom, niti mi hoce tako zaspati. A taj polozaj je odlican za smiriti grcice. Moj srednji sin obozavao je spavati na stomaku. Inace kazu da se moze stavljati bebu spavati na stomaku kad moze samostalno okretati glavu lijevo desno
Evo i nas na trbuhu, ne voli bas, ali samo dvaput stavili, tek saznala da treba povremeno malo🤷♀️
https://ibb.co/0BxggxQ
https://ibb.co/QYPCb16
Hvala ti za potvrdu pasteriziranih jaja, laknulo mi je.
Ma slatkoca slatka 😍. Koliko kose i on ima!
Mame, bebe su vam divne, bas su sve lijepe!
Vrapcic s ato reci a da nije vec receno za ljepoticu Gretu 🥰. Prava princeza.
Imas na sto biti ponosna ♥️
Pepili to se bebama lice cisti. Moj nije imao do nedavno. Sad kad ga stavim na trbuscic na mene, na toj strani obraza dobije pristice. Vjerovatno od znoja i topline. Ja mu sa nicim ne mazem. Perem sterilnom gazom i fizioloskom.
Evo nakon 2 sata grcenja zaspao prije pol sata 💪
Hvala Mila :) Ma trackamo ga kokosovim uljem jer jadan ima tjemenicu a ono omekšava ljuskice ,pa ga usput namažem i po licu. I onda mu se lijepo smiri .Isto je s domaćim maceratom nevena i kantarije u maslinovom ulju. Svi se doma njima trackamo i zlata nam vrijede.
No mislim da ću ipak morati razgovarati bar sa patronažnom jer mu se baš jako upale ti prištići dok doji pa se umusa mlijekom. Gdje god da je mokar od mlijeka ti prištići nam polude makar ga odmah posušio tapkanjem i ima doslovce crvene suhe fleke po licu. Kamilicom se ne usudim mazati ga zbog jake alergije kod mene... Dakako umivamo ga čistom vodom i prebrišem blazinicom i fiziološkom...
Sreća mamina
Dobrodošao
Na internetu su svi stručnjaci, više sam umorna od milion i jednog misljenja.Obratila sam se vama jer ste sigurno dosta zrelije od mene po tom pitanju, iskusnije.Vase misljenje bi me dosta smirilo i pomoglo mi.Hvala svima koji su mi dali svoje mišljenje.Necu vas vise zamarati,izvinite.Stidim se.
Sortiraj odgovore
Najstariji