Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fenjer
    09. Srpanj 2020. 19:10

Snoopy2

Cure jeste kupovale plasticne ili staklene mam bocice?

Ja nisam ni vidjela nigdje staklene

yvette
    09. Srpanj 2020. 19:13

Kaktusice sretno 💕
    Trudy hvala na slici, bas cu probati staviti malog u taj polozaj
    Fluffy beba ima finu tezinu, ne brini 👍🏻
    Vucice super ste napredovali. Mi smo onda prema rijecima tvoje pedijatrice taman na granici.

• anata12345
    09. Srpanj 2020. 19:20

Izvinite ako vam oduzimam vrijeme ali zeljela bih cuti cuti vase misljenje.Nevina sam,nikad nisam imala odnos.Decko i ja smo se malo igrali i on je polnim organom trljao o moj stomak,ja sam imala donji ves.On kaze da nije ejakulirao ali zanima me ako jest posto je na vrhu vesa bilo mokro,da li se sa stomaka sperma mogla sliti do rodnice i uci u nju iako sam imala donji ves na sebi,penis nije dolazjo u dodir s rodnicom i bila sam u sjedecem polozaju?
    Hvala unaprijwd 

Vucica
    09. Srpanj 2020. 19:23

Hvala cureee ❤️
    Yvette koliko ste vi tocno oprosti zaboravila sam? Vidis kako se bebe razlicito razvijaju nekad samo treba dati vremena 

• anav05
    09. Srpanj 2020. 19:24

Hahahahaha, samo čekam Mrvičak da ovaj upit iskomentira😂😂

09. Srpanj 2020. 19:27

anav05

Hahahahaha, samo čekam Mrvičak da ovaj upit iskomentira😂😂

Hahhahaha suzdržati ću se. Nisam cijeli dan ušla na forum, kad me dočekao ovaj post 😂 kao da sma znala kada da uđem 😉

09. Srpanj 2020. 19:28

Rose1

Vucicaodlicnoooo,samo neka napreduje💪

Kaltusicasuper, sad ce to svaki cas😉
    Bebac a davala si espumisan? Koliko kapi? Pise25 prije ili nakon svskog obroka…cini mi se previse

Rose, ja ga dajem ali samo navečer 25 kapi. Meni se isto učinilo puno. 

09. Srpanj 2020. 19:31

kaktusica

Evo i mene s pregleda, sve je ok, 3cm otvorena, na ctg-u se ocitao jedan trud. Rekao da moze krenuti svaki dan porod 😊

Ohooo... Brzo će to!!! 🎉 

09. Srpanj 2020. 19:33

Cure samo da se javim jer nikako danas sve stići. Ona spava po dva-tri sata u komadu pa doji i tako u krug. Ali oko 8 navečer ili 10 (kako koji dan) ju uhvati ludilo i stalno bude budna i otvara usta za jesti pa se nasisava. Najviše me umori buđenje u ponoć 

dana130
    09. Srpanj 2020. 19:34

Trancie, vrapcic hvala 😘
    Vucice super za pregled. Bas je mali gospodin lijepo napredovao 🥰
    Kaktusice, oslicno 💪 ti nozes svaki cas. Ja jedva cekam da se makar orvarat krenem.
    Fenjer steta, ali bit ce vjerojatno jos. Gledaj i druge kataloge. Mislim da su u kauflandu i plodinama isto viledini na akciji.
    Anata vjerojatno si trudna da 🤦‍♀️ i to bi rekla s blizancima, to preko trbuha i majice ti je dobitna kombinacija. 

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.