Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    08. Srpanj 2020. 11:32

Mila7

Pozdrav svima🥰Uzv kukova smo obavili u Sabolu. Pregled trajao cca 15min,objasni detaljno sve, odgovori na pitanja i sve je bilo dobro.
    E sad ono sto mene zanima, dal su vama preporucili kontrolni pregled za 3mj? Naime rekao je da se tada moze provjeriti jel doslo do okostavanja casice kuka. Ne znam ima li zaista potrebe ici na taj kontrolni pregled ili samo njima prilika za dodatnom zaradom 🤷‍♀️.
    Ajde pliz javite jel jos kome to preporuceno 😘

Na tvoje pitanje nemam odgovor..al cu ti rwci da je nama obavezno radili smo ultrazvuk kukica 7 sana po rodjenju i sad kad budemo isli opet na 2 kontrolu znaci sa 2 mjeseca rekla je primice vakcinu i opet se radi kontrola kukica ..nadam se da sam ti pomogla ..mozda ima neko ko se bolje rszumije 

dana130
    08. Srpanj 2020. 11:36

Vrapčić123

Tata otišao u dućan, a mi curke slušamo Ludovica Einaudija i čitamo vas curke, baš nam je lijepo, iako mi je mišica na rukama zbog grčića, pa joj paše taj fatalni položaj. Meni će ruke opasti, ali sve se to izdrži. 💪
    Mila mi smo naručeni tek u kolovozu tako da ti ne mogu pomoći oko tvog pitanja.
    Nikita, Rio, Dana curke još malo i bebice stižu! Jel frkica ili se veselite? 😘😘😘
    Flo super za uspješan pregled! ❤️🎊💗

Ja se bas veselim i jedva cekam, a s druge strane me istovremeno bas lovi panika i frka 😮

Baby girl 💜

Vrapčić123
    08. Srpanj 2020. 11:38

Curke koliko su vam bebe narasle u prvih mjesec dana i koliko su dobile na kilaži od otpusne kilaže?
    Moja u ovih 20 dana dobila 775 grama i 3 cm narasla. Dakle 38 grama po danu. 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    08. Srpanj 2020. 11:41

dana130

Vrapčić123

Tata otišao u dućan, a mi curke slušamo Ludovica Einaudija i čitamo vas curke, baš nam je lijepo, iako mi je mišica na rukama zbog grčića, pa joj paše taj fatalni položaj. Meni će ruke opasti, ali sve se to izdrži. 💪
    Mila mi smo naručeni tek u kolovozu tako da ti ne mogu pomoći oko tvog pitanja.
    Nikita, Rio, Dana curke još malo i bebice stižu! Jel frkica ili se veselite? 😘😘😘
    Flo super za uspješan pregled! ❤️🎊💗

Ja se bas veselim i jedva cekam, a s druge strane me istovremeno bas lovi panika i frka 😮

Draga koliko god može biti gadno i bolno to će ti istovremeno biti najsretniji dan u životu. ❤️❤️❤️ Kad uzmeš svoju ljubav malu u ruke. 😍
    Moj porod bio težak baš, a eto na kraju mi nije žao tih 10 sati bolova. 😊 Samo hrabro draga! 💪

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    08. Srpanj 2020. 11:54

Dan krafnice 🥰
    Ja sam od jutros u ful pogonu, nosila uk, ljekarna, dm i slicnoooo.... masine se peru , peglanje 🤣🤣🤣
    Valjda cu sve sredit do poroda .. 
    Rio ja se slazem s tobom, treba tati omogucit prisustvo i da vidi bebu.... ipak ne to i njegovo djete... meni je grozno i otpust majke , a da beba ostaje.. a to im je praksa nekad i bez korone.... nadam se da ce se izborit bar za to pravo... i sretno na pregledu!!!
    Flo super za pregled... ja sam je smetnila i pitat za kupanje... ali uzela mi bris za streptokok i otvorena sam vec pa radje necu riskirat.   
    Sretni puni tjedni curama!!! 

Flo
    08. Srpanj 2020. 11:54

Fenjer super za tezinu, bitno da su dr zadovoljni i da kazu da je to ok. ☺️☺️
    Znam iz iskustva drugih da neko dobije na pocetku trudnoce, neko na kraju najvise. Meni je logicno na kraju jer beba dobiva najvise na kilazi u trecem tromjesecju, ali vitno da se ti osjecas dobro i da je beba ok, tako da je tih 5 kg super!!! 😀😀
    Vrapcic hahahaha gledam taj fatalni polozaj, i razmisljam bas je fatalni zapravo za nas 😂😂

Flo
    08. Srpanj 2020. 11:56

Trancie mene dole nije gledala, vidjet cu kako cu se osjecat za 2 tjedna kad odem dole, bit ce mora jos godina ako ne daj Boze nesto krene po krivu. 
    Znate di se moze kupiti dzem bez secera dodanog, gledala sam u dm ali nisam nasla nijedan bas. 

kaktusica
    08. Srpanj 2020. 11:58

Mila mi smo s malim isli dvaput na uzv kukova ali zbog moje dijagnoze. I dohranu smo mu uvodili pomalo zbog mojih teskih alergija. Kad je prvi put probao kikiriki u smokiju rekli su nam da budemo blizu pedijatrije i tako i iduci put. Srecom nije pokupio moje gene.
    Dakle, sve sam spremila za rodiliste, kupila sam i te komprese, to nisam s malim imala. Jedva cekam sutra pregled, valjda se nesto pokrece vise jer ja vise ne mogu ni spavati ni disati 😩

Mila7
    08. Srpanj 2020. 12:00

Pcelica, Indy hvala na odgovoru. Meni se cini da cu to za 3mj preskociti al jos cu se konzultirati sa pedijatricom.
    Vrapcic meni je Theo dobio u mjesec dana ravno 1kg i narastao 3cm. S tim da je on samo na formuli i prva dva tjedna je slabo dobivao. A sto se ruku tice i mene bole od nosenja. Sjecam se da sam sa prvim sinom nekakve bandaze oko rucnih zglobova imala koliko su me boljeli 🥴
    Ja prijavljujem da Theo ima tvrđu stolicu pa ga jace trbuscic muci. Jos nije tolika frka da bi mu  dala zaslađenu kamilicu, probat cu povecati unos vode, mozda pomogne. Moguce da je tvrđa stolica jer ovo mlijeko ima manje laktoze a mlijecni secer ipak pomaze oko probave. Ako mu se pogorsa morat cu odustati od Novalac AC. Vidjet cemo 🤔

Trancie
    08. Srpanj 2020. 12:04

Flo

Tranciemene dole nije gledala, vidjet cu kako cu se osjecat za 2 tjedna kad odem dole, bit ce mora jos godina ako ne daj Boze nesto krene po krivu.
    Znate di se moze kupiti dzem bez secera dodanog, gledala sam u dm ali nisam nasla nijedan bas.

Ma znam, ali idem s malom na more pa ga glexam 🤣🤣🤣 onda mi zao ako je ne vozim , ali sta je , je .... bit ce ga dogodine ....
    Za djem nemam pojma..   🤦‍♀️
    Fenjer ja sam na +12kg skoro, s toliko sam malu isla rodit ... ali ko me god vidi pita di su mi ta kila 🤷‍♀️ mala je cca 2600-2700g.   Cak mi ni stomak nije prevelik... sutra se slikam kad napunim 36 tj 😍🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.