Cure, meni jucer dosla izdajalica, rucna. Sve sterilizirala i danas mu vrag ne da mira i kao idem samo prisloniti na cicu i vidjet kakav je vakum i da li boli, nisam do kraja ni stisnula a vec mlaz krenuo🤦♀️ jesam ja jedina koja je probala prije vremena 😂
Hahhahah bolje da ide 😍🤭 ja sam samo stisnula jednom rukom vidim da izlazi,ali mi ne curi…. svoju sam neki dan upalila, valjda radi 🤣🤣
Nemoj se bojat poroda, boli , ali sve prodje… jedna je meni rekla prije nego sam rodila… da je to " mislis da ces umrit, ali ne umres "🤣🤣🤣 i da zatvaram oci kad tiskam da mi ne popucaju kapilari u ocima…
Kad beba izadje… ne prodje bol ni nista, ali je sve drugačije 💜
A ja nisam bas neka osoba koja ima neki prag boli, pa me tim vise frka. Ali, kako su sve, tako cu i ja. Hvala za info za kapilare 😘
Baby girl 💜
Cure, meni jucer dosla izdajalica, rucna. Sve sterilizirala i danas mu vrag ne da mira i kao idem samo prisloniti na cicu i vidjet kakav je vakum i da li boli, nisam do kraja ni stisnula a vec mlaz krenuo🤦♀️ jesam ja jedina koja je probala prije vremena 😂
Ja sam isprobala jos prije mjesec dana, ali naravno nije imalo sta ic van. Sad bas pratim polako, vidim da mi se tu i tamo napravi neka sitna zuckasta kuglica na bradavici koja ima miris. Kazu da taj miris beba prepoznaje i po njemu se vodi za cicati. Mislim da mi je jucer cak malo vlazno bilo. Ocito je u pripremi
Trancie ocekujem slikicu sutra onda 😁 a stignem ja jos 4kg dobit do kraja, mjesec i pol je u pitanju 🙈
Anavo ma bilo bi toga i vise vjerujem da nemam GD pa ne jedem slatko, sreca u nesreci! 😅
Dana e jesam se nasmijala tvom izdajanju! 😂 Ja se to ne bi usudila napraviti jer poslije tusa ili po noci dok se naslonim na njih curi nenormalno, muz ima zabranu diranja, ja kad se perem jedva dotaknem jer to krene samo tako, i onda poslije me boli, kao da potaknem nesto pa stane pa boli 🙈 ajde ako nista beba ce bar imati kolostruma nakon poroda, a kako ce dalje ici cemo vidjeti 🙄
Vrapcic fatalna!! 🥰 Kako je Gretica danas?
Htjela sam pitati sad kad Petrovu spominjete- jel koja od vas radala s nalakiranim noktima na nogama? 🙈 Znaaam da se ne preporuca i da nije mudro ni pametno, ali eto, da znam, imam ruzne nokte na nogama i ne mogu ja zivjeti bez laka ni prek zime, kamoli sad sa otvorenim papucama tako da ja idem nalakirana tamo 😅 i za Merkur vrijedi isto pitanje. Nisam jos odlucila di cu 🙈
Dana nemam ni ja, ali kad krene... samo mislis da ave prodje kako treba... jednostavno mora van beba 🤭🥰
Ja bi rekla da boli, ali isto ko u zubara kad prodje ne mos vise zamislit tu bol... nadam se da nece dugo trajat porod... a i ja sam se tjesila sve su rodile pa cu i ja.. frka me i sve... ali jedva cekam
Nikita vjerovatno jer si jucer imala pregled i jer je sve ok. Sta ctg ti jos nitko nije radio?
Dana e jesi me nasmijala 🤣
Dana, hahaha ja imam električnu već neko vrijeme ali nisam se usudila probati, pitala sam čak i dečka, ne usudi se ni on 😂 taman sam i ja sad stavila sve to i bočice na pranje
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Fenjer moja cimerica je imala nalakirane nokte na nogama 😁
Bol na porodu da boli, boli. Al kad to dijete izadje, taj osjecaj olaksanja je nesto najbolje na svijetu ❤️
Hej cure vezano uz peticiju za pratnju na porodu, pise da cu na mail dobiti poveznicu za potvrdu potpisa, ali ja sam dobila samo mail gdje kaze da sam potpisala peticiju..jel koja potpusala pa dobila isto tako ili drugacije?
Bezzo tvoje sam zab komentirat..stvarno mi je zao za takav mesarski pregled, ne znam sto reci..nadam se da ce ti na iducem biti druga dr..ne kuzim zasto to rade...mozda da pitas prije sto planiraju i kazes da te ne sire, koliko sam skuzila ako si otvorena bar malo mogu provjerit plodnu vodu i sve sto je potrebno..a nasilno sirenje nicem ne sluzi..😔
Prijava djeteta cure ako imate nove osobne sa čipom prijavu odradite doma preko eNovorođenče, nema nikakvih biljega, sve se riješi odjednom, prvo mama ispuni svoj dio i elektronski potpiše, zatim se tata prijavljuje i potvrđuje što je mama ispunila, gotovo za 10 min. U pretinac eGrađana vam dolazi potvrda o prijavi prebivališta za bebu, rodni list i potvrda o prijavi na hzzo kao i potvrda da je zaprimljen zahtjev za jednokratnu novčanu pomoć za novorođenče.
Kilaža bebe naša Magdalena je u 17 dana dobila 885 g, koliko je narasla ne znam to ćemo saznati na kontroli 20.7.
Svea ma samo neka oni nama rastu. Joj vrijeme će proletjeti, kao i devet mjeseci trudnoće, za čas će nam i oni imati pola godine i biti prvi bebani. ❤️💙
Flo tako je, baš je fatalan za nas. 🤣🤣🤣
Flo ima u Konzumu na odjelu zdrave hrane nekih. Bar je bilo koliko se sjećam. Mislim na džemove. 🙂
Kaktusica sretno sutra na pregledu! 🙏🙏🙏
Mila super ti je Theo dobio, ma bitno da oni napreduju. 💪 Joj žao mi je za tvrdu stolicu, znam da moju to izludi kad joj je tvrda stolica, sva se izoblici kad kaka. 😐
Panda čestitam na pregledu! 🎊🎊🎊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji