Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    06. Srpanj 2020. 22:17

Vucica

Nis ne pratim ubija me migrena cijeli dan… Popila sam jedan lekadol od 500, jel smijem jos? Imam ibuprofen od 600 jel smijem to dok dojim?

Smiješ, nama su ga davali u bolnici protiv bolova.
    2x dnevno po 400.

Fluffy
    06. Srpanj 2020. 22:20

Tea- nadam se da ce se uskoro nesto pokrenuti. 😅🙏 drzim palceve. 
    Fenjer- lose mi je kad pomislim na cevape 😂😂 toliko mi je sve bolno dolje i osjecam se trutavo, da mi je apetit 0 bodova 😂. 
    Ja sam si pripremila Novalac za svaki slucaj doma, cisto ako nesto zapne i bude nekih problema, da ne nide panika usred noci. Ima u ljekarni uzeti. 
    Dana- i mene jos uvijek muce sake i prsti...nocu vise ali sta si rekla i preko dana mi je bolno istezati ih i skupljati.  Krivac za moje oticanje nogu je vjerojatno moj nemirni duh radi kojeg ne prestajem setati. Dnevno prijedem po 3-3.5 km😂. I to sto si rekla za krivljenje trbuha..vjerojatno cemo kao i Rose skuziti tek kad ako postane ucestalije 😂. 
    Rose- ajd napokon da se smirila situacija dolje. Malo me sad hvata panika vise oko tog dijela..pucanja, rezanja sivanja. 
    Siroki povoj- nama su primalje rekle na tecaju da se ortopedi ne mogu dogovoriti ali da je stav bolje da jer ne moze nastetiti nego ne. Makar do prvog pregleda kukica..nakon toga ovisno o onom sto kaze ortoped. Ja sam nabavila jednu tu svedsku pelenu i pripremila za u rodiliste, pa cu ih zamoliti da mi pokazu kako to tocno izgleda 😀

Fenjer
    06. Srpanj 2020. 22:31

Fluffy

Tea- nadam se da ce se uskoro nesto pokrenuti. 😅🙏 drzim palceve.
    Fenjer- lose mi je kad pomislim na cevape 😂😂 toliko mi je sve bolno dolje i osjecam se trutavo, da mi je apetit 0 bodova 😂.
    Ja sam si pripremila Novalac za svaki slucaj doma, cisto ako nesto zapne i bude nekih problema, da ne nide panika usred noci. Ima u ljekarni uzeti.
    Dana- i mene jos uvijek muce sake i prsti…nocu vise ali sta si rekla i preko dana mi je bolno istezati ih i skupljati. Krivac za moje oticanje nogu je vjerojatno moj nemirni duh radi kojeg ne prestajem setati. Dnevno prijedem po 3-3.5 km😂. I to sto si rekla za krivljenje trbuha..vjerojatno cemo kao i Rose skuziti tek kad ako postane ucestalije 😂.
    Rose- ajd napokon da se smirila situacija dolje. Malo me sad hvata panika vise oko tog dijela..pucanja, rezanja sivanja.
    Siroki povoj- nama su primalje rekle na tecaju da se ortopedi ne mogu dogovoriti ali da je stav bolje da jer ne moze nastetiti nego ne. Makar do prvog pregleda kukica..nakon toga ovisno o onom sto kaze ortoped. Ja sam nabavila jednu tu svedsku pelenu i pripremila za u rodiliste, pa cu ih zamoliti da mi pokazu kako to tocno izgleda 😀

E hvala ti sto si mi odg, imam osjecaj da su ovdje sve trudnice spremne i da ni ne citaju nista o 'trudnickim dijelovima' nego uce o dijelu kad dode beba 😂😂 
    Multimam isto ima samo u ljekarnoj? 
    U kojoj je to najjeftinije, znam da si ti farmaceut 😋😋 
    Sto se cevapa tice- razumijem, iako nisam jos u terminu 😂 

Vrapčić123
    06. Srpanj 2020. 22:32

Lordy

Vrapčić mi isto ne budimo,jedino joj oko 3 h stavim bočicu u snu da popije i vratim je u krevetić.Spavamo s ugašenim svjetlom.

Hvala draga na odgovoru! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    06. Srpanj 2020. 22:39

Jeee, konačno vas malo pohvatala! 😊
    Malena spava, pa da vam se javim. 🤗
    Dora srce naše kako si popamtila sva imena, svaka ti čast. Mi smo super, osim grčeva, no to je ipak normalno, ništa van uobičajenog. Kako ste mi vi? ❤️
    Čestitam bebama na prvih mjesec dana! 🎊🎊🎊
    Bebe su vam jakoo slatke! 🧡💙❤️
    Pčelica, Rose ma sve će to proći, gadni su grčevi, no sve je to normalno. Bitno da nije ništa ozbiljno. 🙏
    Vučica kavu nisam pila u trudnoći. Patronažna kaže da misli da nije od kave. A svugdje piše da su do 2 kave ok. 👍
    Amneris bebica je preslatka. 😍
    Mrs. P eto naše Grete imaju grčeve, no proći će to. Samo strpljive moramo biti. 🙏
    Mocho hvala Bogu pa nije upala. 🙏

Vrapčić123
    06. Srpanj 2020. 22:45

Kaktusica da, tako su nam rekli da još ostavimo ovu dohranu. Ma proći će grčevi, sve je to normalno. Samo malo strpljenja. 😅😊
    Anavo super za Dorinu kilažu. 💪 Samo nek napreduje! E da, kaže patronažna da nije od kave.
    Trancie hvala draga na savjetu i iskustvu. 😘
    Žuža hvala na podijeljenom iskustvu, sutra ću svakako pitati pedijatra. 😘
    M_marree drago mi je čuti da beba napreduje! 💪🙏
    Okretanje na trbuh nemojte se previše veseliti curke, ja ne mogu od cica spavati na trbuhu iako baš nemam puno mlijeka. 🥴 Al legnem nekad onako s gustom bar malo. 😊

dana130
    06. Srpanj 2020. 22:45

Fenjer ja sam uzela novalsc u ljekarni cisto nek se nade. A ima ubdm, ali samo u onima koji imaju u sklopu ljelarnu.
    Fluffy bitno da skuzimo 😂 ja bi i htjela cim duze doma ostati, samo sam, ja isto panicar pa se nebi cudila i ako pozurim u bolnicu. Tj.ko zna kako cu reagirati kad dode do toga. Bas kolilo kedva cekam toliko me frka 😮

Baby girl 💜

• indy34
    06. Srpanj 2020. 22:55

Mila hvala na odgovoru samo navece place evo sad se smirio sad sam ga stavila u Babybjörn i ljuljam ga ..oci mu ko fildzani nikako da zaspe ..sve je normalno ostatak dana ..nema proljev sve normalno samo su bas izgleda grcevi ..vrapcic moje misljenje a to sam uradila samo na pocetku kad su bas mnogo spavali valjda zbog zutice tad sam budila al ako nema zuticu napreduje nema potrebe ja momke vise ne budim navece sami se jave kad su gladni zaplacu ja im sam da jedu naravno pre toga vidim koliko je sati obicno je to oko 3 sata razmaka i oni nastave 

mimoza
    06. Srpanj 2020. 22:56

Dora ❤️
    Vucica kada sam imala upalu grudi, pored antibiotika, sam pila i ibuprufen. 1600mg dnevno je dozvoljeno i pired toga dojila malog.
    Vrapcic mi L ne budimo. Pokusala sam par puta u pocetku, jer su u rodilistu isto rekli da mora svaka 3 sata jesti jer je krupna beba i njegove potrebe za hranom su vece, ali bi on bio jako nervozan i nimalo gladan, tako da smo prestali s tim. Sam se sada budi na 2.5-3 sata za jesti.
    Danas bila patronazna. Trenutno smo na 5kg i 60cm 🥰 zao mi ond robice br. 56 koju nismo stigli obuci, a prerasli 🤨 stvarno imamo robe tonu. Mama mi kaze da ga jos bikad nije u istoj kombinaciji vidjela, a saljem joj slike svaki dan.

Zvonkica
    06. Srpanj 2020. 23:30

Maare lijepe vijesti za malenoga, nadam se da cete sto prije biti zajedno! 🤗❤️👶
    Trancie mislim da je sve ok ako ti je dr tako rekla, kod viserotkinja se drugacije ta otvorenost gleda nego kad je prva trudnoca...nasi klinci su slicne dobi i ja necu ostavljati bebu ni trenutka bez nadzora, moj trogodisnjak je bas pravi mali hahar, u ocima mu nekad vidis kako smislja kakvu spacku ce napraviti..ja se niti njih dvojicu ne usudim ostaviti bez nadzora, eventualno na pol minute ako bas moram, danas su mi vec skratili zivot za 10 godina a nisu ni sami bili, tako da s bebom ni pod razno..😅
    Skoro sam zaboravila komentirat da sam vidla dosta slicica sa preslatkim bebicama, stvarno je svaka posebna na svoj nacin 😊😇🤗❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.