Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    06. Srpanj 2020. 21:36

Vrapčić mi smo prva dva tjedna budili na svaka tri sata po preporuci pedijatrice jer je bila jako sitna beba. Onda više nije ni bilo potrebe da budimo jer se sama budi na svaka tri sata, točna je ko švicarski satić. Jedva čekam da počne spavati malo dulje, bar po noći🙏🏻🙏🏻

Bezzo1991
    06. Srpanj 2020. 21:43

tea1401

Bezzo1991

tea1401

Pozdrav curke.
    Evo da se javim kod mene jos nista izgleda da ce biti indukcija u srijedu kako i imam dogovoreno🙈🙈 jer ja nemam nikakav feeling sa trebam roditi..osim sto mi je tesko zbog vrucine,nemrem spavat,dobila hemice, malo ispada sluzni cep..
    Bezzo, kakvo je stanje kod tebe ima li pomaka?
    Poseban pozdrav mamicama🥰

Eej, baš čekam kad ćeš se javit 😂 Znači ništa ni kod tebe još. Meni su jučer uspjeli pogledat plodnu vodu, mliječna je i otvorena i dalje samo prst. Zasad čekamo još. Jutros mi je ispao dio sluzi onako poprilična količina, valjda je to sluzni pa se nadam da će se kroz koji dan nešto pokrenut. Mislim da me neće još ovaj tjedan inducirat, barem se nadam tome. Imam ponekad neke sitne bolove u leđima i trbuhu, ali to je tako slabo i rijetko da ne znam što očekivat. Jesi išta više otvorena od nekidan?
    Bezzo, super kaj su uspjeli pogledati plodnu vodu😉
    Kod mene ista situacija,otvorena za prst nista vise🤦🏻‍♀️
    Isto neki bolovi u ledima i trbuhu al nista sad drasticno..
    Nadam se da ce ti krenuti prirodno drzim fige..😬
    A ja sam inace osudena na srijedu i balon😂😂

Nema odustajanja! Još se puno toga stigne promijenit do srijede, možda krene danas/sutra i bude sve ok i rodiš do srijede 💪 Ja se stvarno nadam da mene neće stavit na inducirani još tjedan dana nego pustit. Evo cura jedna danas rodila nakon 10 dana šta je prenijela, vodenjak pukao sam, rodila u par sati. Tako da bi ipak čekala da samo krene(naravno pod uvjetom da je sve ok s bebom).

Amneris
    06. Srpanj 2020. 21:44

Kad smo već kod spavanja, moja beba ima jako nemiran san, stalno se meškolji, pa se grči, pa proizvodi neke zvukove..e sad, ne znam je li to normalno ili ju nešto muči, možda su grčevi, ali vjerojatno bi od grčeva plakala, nisam pametna..patronažna mi je rekla da neke bebe od grčeva ne plaču nego “odrađuju” to u tišini ili se nekako drugačije glasaju.. moja reži i glasa se ko mali poni

Mila7
    06. Srpanj 2020. 21:44

Zmya prelijepe su mu okice 🥰. Ja sam tamne puti al je moj prvi sin povukao tatine gene i ima plave okice, srednji je imao smeđe na mene a za Thea jos cekamo, za sada su neke zelenkasto-smeđe.
    Indy iz mog iskustva, a vidim da je i Zuzi bilo isto, dijete vecinu vremena place. Moj je bio bez placa svega par sati kad bi spavao. Moze biti i proljev al kod nas to nije bio slucaj. 
    Kod kolika bebe placu u neko doba  dana. Evo moj Theo isto navecer place al ostatak dana je ok tako da bi rekla da su grcevi u pitanju. 
    Drzi se Mareeee 😘

Mila7
    06. Srpanj 2020. 21:47

Vrapčić123

Čitam vas kada stignem, a sada pitanjce za sve: budite li bebice tijekom dana i noći za hranjenje? Nama rekli i u bolnici i patronažna također da ju budimo najkasnije svaka 3 sata. Mužu i meni se to čini glupost čista, pa jel mi jedemo točno na svaka 3 sata ko roboti? Strgana ona od buđenja, a bogme i mi… Ne znam, ajd molim vas mišljenja i savjete, osobito mamice koje imate stariju djecu. 😘

Draga ja se alazem sa tvojim muzem. Ako beba lijepo napreduje ja ju ne bi budila. Meni po noci zna mali napraviti raazmak po 4-5 sati bez buđenja i kad se javi dam mu jesti. Isto napravim i ako mi trazi papari nakon 2.5 sata 🤷‍♀️

Vrapčić123
    06. Srpanj 2020. 21:58

Vucica

Hvala puno, popila pa cemo vidjeti, za svaki slucaj cu dati bocicu slijedece hranjenje pa nastaviti ujutro
    .
    Vrapcic mi ne budimo, jednom sam ga budila jer je proslo vise od 5 sati I pozalila bas je bio nervozan

Da, to i ja primjećujem. Al logično je, zamisli da tebe netko non stop budi. 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    06. Srpanj 2020. 21:58

Amneris

Vrapčić mi smo prva dva tjedna budili na svaka tri sata po preporuci pedijatrice jer je bila jako sitna beba. Onda više nije ni bilo potrebe da budimo jer se sama budi na svaka tri sata, točna je ko švicarski satić. Jedva čekam da počne spavati malo dulje, bar po noći🙏🏻🙏🏻

Daaa, i ja jedva čekam duže runde spavanja! 🙏

Vrapčić123
    06. Srpanj 2020. 22:00

Amneris

Kad smo već kod spavanja, moja beba ima jako nemiran san, stalno se meškolji, pa se grči, pa proizvodi neke zvukove..e sad, ne znam je li to normalno ili ju nešto muči, možda su grčevi, ali vjerojatno bi od grčeva plakala, nisam pametna..patronažna mi je rekla da neke bebe od grčeva ne plaču nego “odrađuju” to u tišini ili se nekako drugačije glasaju.. moja reži i glasa se ko mali poni

I moja mala se meskolji u snu, isto neke zvukove ko zivotonjica neka proizvodi. 😊😊😊 Ima čak smisla to s grčevima u tišini... 🤔

Vrapčić123
    06. Srpanj 2020. 22:04

Mila7

Vrapčić123

Čitam vas kada stignem, a sada pitanjce za sve: budite li bebice tijekom dana i noći za hranjenje? Nama rekli i u bolnici i patronažna također da ju budimo najkasnije svaka 3 sata. Mužu i meni se to čini glupost čista, pa jel mi jedemo točno na svaka 3 sata ko roboti? Strgana ona od buđenja, a bogme i mi… Ne znam, ajd molim vas mišljenja i savjete, osobito mamice koje imate stariju djecu. 😘

Draga ja se alazem sa tvojim muzem. Ako beba lijepo napreduje ja ju ne bi budila. Meni po noci zna mali napraviti raazmak po 4-5 sati bez buđenja i kad se javi dam mu jesti. Isto napravim i ako mi trazi papari nakon 2.5 sata 🤷‍♀️

Ma da, meni to totalno ima smisla. Pa nisu bebe roboti da moraju jesti točno na 2.5-3 sata... Ma super mi mala napreduje, preko pol kile dobila od rođenja. Tako da po tom pitanju nema brige. 

Lordy
    06. Srpanj 2020. 22:10

Vrapčić mi isto ne budimo,jedino joj oko 3 h stavim bočicu u snu da popije i vratim je u krevetić.Spavamo s ugašenim svjetlom.

URL = https: //lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.