Bebac hvala 😉 Sve imam spremno osim hrane, to cu ovih dana. Da mislila sam na sterilne komprese, nisam ih stavila pa onda ni necu.
Uputnicameni je rekla sestra od dr da trazim uputnicu ako sta ranije krene, moja je sad na go do ponedjeljka i neznam dali da trazim od njene zamjene ili da se strpim jos tjedan dana 🤷♀️
Ma i da nemas ako krene ranije lako za to. Ali kad se vrati uzmi uputnice da.
Od kad kreces u TA?
Krenula sam vec, bila 2-3 puta. Trazila sam d1 od moje socijalne tako da sam tamo sada do kraja trudnoce, jedino za te uputnice moram nju zivkati.
E cure ljubac 😘😘
Moj bebac je bolje,kardiolog je pregledao ,ok je sve,pa ce za 7 do 10 dana opet dok se popravi stanje s plucima da vide hoce to ostavit traga.. Ugl ide na bolje.. Meni je crp opao nesto malo al jos je 200.. Dat ce mi drugi antibiotik pa u srijedu ponovit,ostajem jos u bolnici.. Jutros su me opet pregledali vaginalno i uzv,prezivila sam,toliko je bilo da sam sestru za ruku scapala uzas.. Al bitno da je sve ok,nema unutra nista sto bi moglo tu upalu uzrokovat.. Izdajam se,mlijeko je krenulo i tako..
Mrs p i Vrapcic samo da kazem da je moj prvi mali imao tako jake grceve koji nisu uopce prestajali. Trajali su dan i noc i krivim nasu pedicu sto nije reagirala. Samo mu je popipala trbuscic i rekla da je to normalno i da ce proci. Nije normalno da dijete ima 24 sata grceve i da stalno place. Kod nas je bila alergija na proteine kravljeg mlijeka. Molim vas da to ispitate kod pedijatra i malo proucite. Spasit cete i sebe i bebe velikih muka. Suosjecam s vama jer sam to prosla i tocno znam kako vam je 😭
Identicna stvar je i kod mojeg prvog sina bila. Plakao je non stop a pedica je stalno govorila da je pun zraka jer halapljivo jede. Sa 4.5mjeseca sam ju pitala jel i dalje misli da su kolici, tek tada je spomenula mogucu alergiju. Kad nam se potvrdila, promijenili mlijeko i od tada je nastao preporod
Zmya malac je seceeeer, jel on to ima plave okice? 😍
Mare ajde super za Ivana, bas mi je drago, od srca ♥️
Nego jesu rekli otkud upala pluca, sto ju je uzrokovalo? Cisto sam radoznala 😘
Mila, Zuza hvala vam cure na podijeljenom iskustvu😘dobro je znati
Fluffy hvala na pitanju, evo sad dosla od gineka, kaze da je zadovoljan i da je puuuno bolje pa se nadam da je samo pitanje dana kad ce skroz proci.
Tako i ja nisam znsls jel beba ili kontrakcije. Tek kad su postale cesce, skuzila
Maree odlicne vijesti, ma bit ce bebac super💙drzim figice da ti se cim prije spusti crp
💙
Kaktusice mislim da se ni kodnmene ne dogada nista 🤷♀️
Rose, bome nisam se nadala cevapima 😂 al nije lose, cak i iznenadujuce dobro, ali ful neobicno 😂 pogotovo kad malena lupa 🤦♀️
Fluffy i moja je dosta aktivna. Ja ne naticem, tj. Jesam u u sub, al jer smo cijeli dan bili na rostilju i noge nisu bile na povisenom. Jedino sto mi i dalje prsti na rukama oticu i to cijeli dan i bole zglobovi kad stisnem saku. Za vrucine mi pomaze klima 😂 nemam cak volje ni snage na more :( a naspavati, a slabo i dalje nazalost, samo sto sam vec sad navikla da sam nenaspavana haha. Evo meni se danas malo cesce nekako trbuh krivi, isto ne znam da li je beba ili su bh 🤔
Flo, ja sam pitala gin za more, rekao je s obzirom da sam zatvorena da se mogu kupati, a sad da li, ima veze kad si otvorena nemam pojma.
Trancie ja sam dobilu uputnicu prosli utorak, s punih 37 tt.
Mare suoer vijesti za ivana 💙
Zmya ajme koji secer 💙
Rose, drago mi je da je pregled prosao dobro 🥰
Baby girl 💜
Pozdrav curke.
Evo da se javim kod mene jos nista izgleda da ce biti indukcija u srijedu kako i imam dogovoreno🙈🙈 jer ja nemam nikakav feeling sa trebam roditi..osim sto mi je tesko zbog vrucine,nemrem spavat,dobila hemice, malo ispada sluzni cep..
Bezzo, kakvo je stanje kod tebe ima li pomaka?
Poseban pozdrav mamicama🥰
Anja🌸🌸
Ženske hvala na komplimentima za moju damicu!
Zmya preslatka ti je pčelica, pa gdje si nabavila ovu oblekicu?
Kad se bebama vidi prava boja očiju?
Mare drago mi je da ide na bolje..znači ne znaju uzrok tvoje upale još?
Mila čestitke i tvom Theu na velikih mjesec dana!
Mila pa bas sam prasica, cestitke i vama na prvih mjesec dana. Petar ima plave okice, ko mama i tata :)
Amneris ovu obleku, mornara i dinosaurica, sve ine igrackice iz krevetica, su strikale moje tete. Mislim da cemo i baby gym improvizirati drvenu sa prirodnim materijalima i strikanim stvarcicama, o tom po tom :)
Mare netko je od cura pitao odakle pluca, evo nadam se da ces saznati detalje uskoro, bitno da je bebac dobro i da se i ti oporavljas, super vijesti za mlijeko 🤞🏻
Ja se danas prvi put udaljila iz kuce sama 😬 otisla sam maloprije na microblading obrva, tempirala se sa malim sisavcem i evo dobro je, dijete me jos uvijek prepoznaje 🤣
Osip na licu je vidljivo manji jucer i danas, tapkam mu kamilice po obrascicima i umivam ga time, pa da znate probati ako zelite. Nisu nestali al se umirilo i manje je crveno.
Sortiraj odgovore
Najstariji