Lijepe moje! Citam napreskokce od nocas..bas kako je Vrapcic napisala da ima osjecaj da se vraca u normalu kad stigne polovit temu, tako evo i ja, kao da su stvari kolko tolko pod kontrolom ako stignem bacit oko ovdje i biti aktivna na forumicu 😬🤭
Muz kaze sta ne spavam umjesto sto zvrndam preko noci, ali ne razumije da ste mi vi manje vise sav drustveni zivot osim njega 🤣
Mila 💞 i Kolacic 💕 bas su me raznjezile vase lijepe poruke 🥰😊
Polly sretno draga!
Svea normalno je, hahah gleda i kombinira kako ce vas ostatak zivota motat oko malog prsta!
Mrvicak draga, kako je prosla noc kod kuce, sve okej?
Maaree drzi se i javljaj stanje cim nesto znas! Vjerujem da je Ivano u dobrim rukama, a njima je prioritet njega dovest u red, a ne tebe izvjestavat, to sam nazalost znala i ja dozivjet i znam da je uzasan osjecaj ne imat informacije, ali pouzdaj se u to da rade sve u njegovom najboljem interesu i bit ce on dobro, jak je momcic!
Mastitis ajme sad dam procitala i zaboravila koja ga je prijavila, kukuuu, nemam savjete, ali ako vidis da temp ne ide dolje zovi dr., nemoj uc u vikend u takvom stanju! Jel Eovyn to pisala? Mozak mi blokira..sretno koja god bila 💟
Trudnice nase lijepe, puno vas spamamo da rodjenim bebama i temama iza poroda, ali evo meni nekako zao otic otvorit temu za bebe jer volim procitat vas i navijam da svaka dogura do termina i sve bude okej pa imam feeling ako preselim na drugu temu da necu moc pratit obje, a tu smo si ipak ko obitelj pa mi zao ne bit ukljucena bar ovoliko koliko stignem. No, ako vas previse ubijamo sa svojim problemima, recite pa cemo otvorit da uzivate u ostatku trudnoce i temicama pakiranja torbe za rodiliste i ostalo..
Jutro svima! Napokon malo osvjezenja za nas mame, nase trudnice, ali i bebe lakse disu vjerujem.
.
Prijavljujem takoder nervozu sinoc, rekla bih da je tk rezultat vremena i pritiska i bebe to osjete... svea - ja imam isti problem s malom. Nece zaspatin zadnjih dana, meskolji se, nikad ne place, ali hoda po rubu i zeli da ju se dira ili gleda ili masira po trbuscicu. Obzirom da ne dojimo, nekako mislim da je to zamjena za visenje na sisi za utjehu :) I onda dode drugi problem - ja umorna ko pas, ona nekako zakrmi i neda ju se razbuditi za hranjenje 😖 Zato smo nocas u deficitu s brojem hranjenja jer ja jednostavno nisam imala snage razbudovati je
.
Maree - evo dobro da je nesto akutno, izlijecit ce se i lavic ce biti dobro. 😘😘😘
.
Mozak mi je mekinja jutros pa od svega sto sam htjela napisati za sad ce petkasice dobiti cestitke za puni tjedan 🙉😘😘🎊🎊🎊🎊
Ajme stvarno,Mokvica i ja smo u terminu, faaak 😳😳😳 Maloga rodila sutradan u ovim tjednima 😳
Znaci usla sam u 9.mjesec 😳
😬😳😬😳😬😳😬😳😬😬😬😳😬😳
Polly sretno draga da sto bezbolnije i brze prodje 🍀🍀🍀💕💕💕
Eovyn ih, znam nazalost sto prolazis...meni je pomagao kupus, tusiranje, izdajanje, lupocet...zamoli muza da ti isise tog mlijeka ako ne ide sa izdajalicom. Drzi se 😘💞
Pozdrav curke!
Čestitam vama koje slavite petkom! Petak je bio i moj dan! ❤️🎊❤️🎊
Nama je noć protekla skroz ok. 👍 Ovak bi bilo ok da i dalje bude, ne bih imala ništa protiv. 😊
Evo mi u potrazi za pedijatrom, držite fige! 🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trudy bravo, ocito Eugen ipak u to "malo" sisanja uspije nabrat postenu gramazu 🙃 zao mi je za mukice prije vrtica, probaj da ti te ranojutarnje epizode ne utjecu na raspolozenje za ostatak dana 😘
Mrs.p ajme i ti imas Gretu ako sam dobro shvatila?
Hihi dvije Gretice i to obje neke jake zenskice!! Vrapcic, kako idu smjene, si odmorila ista? Jos koji tjedan pa ces shvatit da je san precijenjen i da ti zapravo ni ne treba..samo rokaj puno kave i to je to hahahah
Zuza i s kim sam vec o cjepivima pricala! Mi smo evo jutros primili Rotarix, on ide oralno, jako mi se svidja sestra kod pedice, strpljiva je i super s klincima, popili su bez imalo pljuvanja i zaspali dok smo jos bili u ordinaciji. Prethodno su doma pravili kaos, naravno. Pitala sam sto u slucaju temp, rekla je radje cepic nego sirup jer sirupa treba puno i pokazala mi na spricu koliko, a ako bljucnu necu znat koliko je izaslo, koliko ostalo..s tim da mi je naglasila, od ovog cjepiva ne bi trebalo doc do temperature nego eventualno proljevi..tako da necu nista ni preventivno davat nego ih pratit. Jao toplo se nadam da cemo proc bez reakcija!!
U 8.mj primamo drugu dozu rotarixa i nakon 3 dana u jedan guz 6u1, a u drugi Prevenar.
Onda nam dalje ide bcg (zbog transfuzije krvi je odgodjen) pa dalje po kalendaru sve redom!
Kaktusica kako si mi ti? 😘
Dana nespretnost me skoro skroz prošla nakon poroda!!! A sve mi ispadalo u trudnoći! 💪💪💪
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica i Mokvica ajmeee kako vrijeme ludjacki leti!!
Cestitammm 🥰🥳💕💞🍩🍩🍰🎂
Nego, nista ne pisete, jel se vi i dalje castite za pune tjedne??
Pepili, di si nam ti zeno? Gusti i Zora te sigurno drze budnom non stop pa ne stizes svratit, al evo ako procitas da znas da sam intenzivno mislila na tebe juce 🤭 napokon i ja docekala...https://ibb.co/Np4R9Q1
Mi slavili 11 velikih tjedana jucer, zene moje, stvarno sve brzo prodje, a oni rastu ko gljivice, ne ide mi u glavu koliko su maleni bili jos nedavno, heh kako ce itko vjerovat da su mi stali na dlan kad ja jucer drzim njihove glavice i meni je nepojmljivo da su mi stali cijelim tijelom na dlan, hej!!!
Lijepe moje! Citam napreskokce od nocas..bas kako je Vrapcic napisala da ima osjecaj da se vraca u normalu kad stigne polovit temu, tako evo i ja, kao da su stvari kolko tolko pod kontrolom ako stignem bacit oko ovdje i biti aktivna na forumicu 😬🤭
Muz kaze sta ne spavam umjesto sto zvrndam preko noci, ali ne razumije da ste mi vi manje vise sav drustveni zivot osim njega 🤣
Mila 💞 i Kolacic 💕bas su me raznjezile vase lijepe poruke 🥰😊
Polly sretno draga!
Svea normalno je, hahah gleda i kombinira kako ce vas ostatak zivota motat oko malog prsta!
Mrvicak draga, kako je prosla noc kod kuce, sve okej?
Maaree drzi se i javljaj stanje cim nesto znas! Vjerujem da je Ivano u dobrim rukama, a njima je prioritet njega dovest u red, a ne tebe izvjestavat, to sam nazalost znala i ja dozivjet i znam da je uzasan osjecaj ne imat informacije, ali pouzdaj se u to da rade sve u njegovom najboljem interesu i bit ce on dobro, jak je momcic!
Mastitis ajme sad dam procitala i zaboravila koja ga je prijavila, kukuuu, nemam savjete, ali ako vidis da temp ne ide dolje zovi dr., nemoj uc u vikend u takvom stanju! Jel Eovyn to pisala? Mozak mi blokira..sretno koja god bila 💟
Trudnice nase lijepe, puno vas spamamo da rodjenim bebama i temama iza poroda, ali evo meni nekako zao otic otvorit temu za bebe jer volim procitat vas i navijam da svaka dogura do termina i sve bude okej pa imam feeling ako preselim na drugu temu da necu moc pratit obje, a tu smo si ipak ko obitelj pa mi zao ne bit ukljucena bar ovoliko koliko stignem. No, ako vas previse ubijamo sa svojim problemima, recite pa cemo otvorit da uzivate u ostatku trudnoce i temicama pakiranja torbe za rodiliste i ostalo..
Dora draga hvala sto mislis na nas. Noć je bila odlična, jedino mi je stalno visjela na sisama od 8-11 navečer glava mi je padala od umora, a sise mekane. Ne vjerujem da mi fali mlijeka, ali me maloprije patronažna malo prepala. Dobila je 400 g u ovih 14 dana, njoj je to malo jer od jučer nije dobila ništa. Sada me samo strah da ne gubim mlijeko zbog stresa. Ostavila mi je vagu pa ću je vagati prije i nakon podoja.
Rio sad ces zacas i ti na ovu stranu zivota i nesanice 🙃 jeste dogovorili koja klima ide? Jao kako je lijepo rashladilo nocas, milina!! Evo na balkonu pijem kavicu i imam zraka, oni core jos od pedijatrice, zvuci mi ko uvod u neko sranje hahahah bojim se kad je mir, bojim se kad je kaos 😅
Mrvicak pa meni se 400 u 14 dana cini skroz pristojno, pogotovo ako se uzme u obzir da je u medjuvremenu bila i bolesna i hospitalizirana! Hm ali jucer i danas nije bila ista vaga? To isto moze varirat i po nekoliko desetaka grama!
Sortiraj odgovore
Najstariji