Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flo
    14. Lipanj 2020. 09:49

Rose da ipak su neke stvari bolje bile prije nego sad, a i mozda jer su zivjele u blazenom neznanju oko nekih stvari 🤷🏼‍♀️
    Rio mozda je to do zadarske bolnice 😂 kaze mama da je dosla u subotu navecer a u ponedjeljak ujutro isla doma. 

mimoza
    14. Lipanj 2020. 09:49

Bebac, Rose imala sam juce temperaturu i patronazna mi rekla da popijem brufen, pa je spala i danas je puno bolje, ali zbog tvrdoce cice, nekako se i bradavica promijenila i on ne zna da uhvati vise i krece odmah vriska. Tako da sam jutros fino rucno izdojila i dala mu na spricu i evo ga zadovoljno spava. 
    Bebac nije imao povisen bilirubin, sve super bilo. Zato sam i prestala da ga budim, jer je on kao alarm, tacno na 4 sata se budi. Strah me da mu ne pokvarim tu rutinu bespotrebnim budjenjem, a nama isto super dodje da se naspavamo.

Vucica
    14. Lipanj 2020. 09:53

Mimoza/upaljene dojke
    Ja se mucim od jucer ko I ti... Nisam odmah imala mlijeka, on nije htio na cicu stalno smo pokusavali ne bi li krenulo jer bi uspjela iscijediti koju kap kolostruma. Kad smo dosli kuci uhvatio cicat u dva navrata ko pravi, 45 min, navukao mlijeko i opet nece ni blizu cici. Meni sad curi samo od sebe a dojke ogromne, tvrde, pune kvrgica jedino nemam temp. Stavim vruce vode na rucnik koliko mogu toplo, drzim na cici I masiram pa izdajam, svaka tri sata pa mu dajemo na bocicu. I cekamo patronaznu da nam proba pomoc uspostavit dojenje, ne mogu ih dobiti uopce a nadam se sutra uhhhhh

Rose1
    14. Lipanj 2020. 10:00

Vucica, Mimoza meni to dojenje zvuci prestrasno, sve cure s upalama...strah me toga svega...drzite se cure, svaka vam cast, snalazite se vi vidim na razne nacine i rijesit cete i upale

💙

zmya
    14. Lipanj 2020. 10:03

Ena sretnooooo! 
    Jutro zene! Cestitam svima na punim tjednima i ulascima u termine 🥳🥳🥳
    Bebac, Ivcy mi evo krvarimo jos uvijek. Bebac nas dvi smo na isti dan rodile. Jos uvijek imam mengu-znaci crvena krv. Nisu izljevi vise ali ide a sta nebi kao do sad trebala krenut smeda krv?! Ne znam evo. Moguce da ima veze za vracanjem trbuha tj maternice koja je kod mrne jos uvijek ko sa 4,5 mj trudnoce. 
    Zao mi je carskog jer smo htjeli na sljedecu bebu uskoro. Sad znam da bi trebalo cekati malo vise al brijem da to ovisi o debljini reza na maternici tako da cemo to ic kontrolirat i posavjetovat se prije slj puta. 2 godine mi zvuci dugo, cak i za rodit, iako znam da je to generalna preporuka. Za druzenje budem onda pricekala ginekoloski pregled da sam ziher da se maternica spojila prije nego je krenem muciti a sa ovim curkanjima svakako se nadam da ce proci sto prije. 
    Indy pazi se sa ranom to je zafrkano ako se upali. Meni je rez sa jedne strane se nazalost otvorio i imam krasticu a ne onako lijepu crtu al mi je jedno dva prsta iznad reza sve jako bolno i oteceno iznutra. Kako je tebi? Pece me jos uvijek a od sutra bi trebala raditi vjezbe zbog razdvajanja misica na koje ne mogu ni pomisliti. 
    Jucer smo muz i ja otisli u romanticnu setnju oko zgrade proslaviti godisnjicu prvog poljupca, ahwwww 🤣

zmya
    14. Lipanj 2020. 10:06

S dojenjem joj, zao mi je cure kojima vam se upalilo. Ja se nadam da ja zasad samo s ovim ragadama ‘prolazim’.
    Nije lipo i bojala sam se ja ko i ti Rose, a samo treba biti uporan, ukoliko naravno zelis nastaviti da ti je dojenje opcija. 
    Vucice, cure..Drzim fige da vam cicke prodju, vi se sta manje zivcirat oko toga, proci ce, nema labavo :) 

zmya
    14. Lipanj 2020. 10:08

E i za podrigivanje nakon podoja-ja ga dizem svaki put bez obzira jel spava il ne spava. I stuca mi jednako cesto kao u trbuhu. Samo sa zvukom i smijesnije 🙂

mimoza
    14. Lipanj 2020. 10:11

Vucice ja sam stavila u staklenu bocicu vrelu vodu i tako rolam bocu po cici i onda rucno izdajam i sve tako, jer ja pumpom nista ne uspijem, a boli me. Eto vidim da imamo iste probleme i bas mi je zao. Samo ja dajem na spricu, stavim mu svoj mali prst u usta i u kraj usana spricu i on tako iz sprice vuce, da se nenavikava na flasicu, ali eto svejedno nece bradavici prici, odmah ljutinja, vriska 😬
    Rose mislim da nije toliko problem ni dojenje, vec sto mi mislimo kad rodimo, sve ce ici glatko i super, a ono te uhvati tonu nekih drugih stvari. Meni je juce tako sugav dan bio, bas sam bila za psihologa. Dole curi krv, bole savovi pri sjedenju, gore cice nadosle za 3 broja tvrde kao kamen, boli svaki dodir, temperatura, beba nervozna i place, gladna, onda jos hormoni upravljaju tobom, mislis da si najgora na svijetu i samo sam plakala. Stvarno je ovo sto mi zene prolazimo jako tesko, ali evo danas kao druga zena. Beba mi zadovoljno spava, ja ispumpala mlijeka o to me toliko usrecilo kao ne znam sta 😂

ena0206
    14. Lipanj 2020. 10:14

Evo obavili ctg.. Trudovi su tu,pocela sam se otvarati, plodna voda jos i dalje curi..  Kaze babica da bude to sve zajedno potrajalo.. 
    Nitko mi nije rekao koliko smijem ovako nakon pucanja vodenjaka.. 🤷‍♀️ 
    Hvala svima, cure stvarno ste predivne sve do jedna.. Velika ste podrska. ❤️❤️❤️❤️❤️

mimoza
    14. Lipanj 2020. 10:14

Zmya svaka ti cast kad vec mislis o drugoj bebi 😂 Ja kad sam bila u onim najgorim trudovima, bez pauze, uspjela sam muzu reci “Nikad vise” 😰 a kad su mi bebu stavili na grudi, onda sam ga pogledala i rekla “Pa dobro, moze jos jedna beba” 😂 Ali ne planiram prije 3-4 godine sigurno 😁
    Svea zasto si u bolnici? Nisam stvarno mogla iscitati 30 stranica 😰 je li sve ok s tobom i bebicom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.