Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Lipanj 2020. 14:22

Cure meni je krvarenje zadnja dva dana prestalo. Sa bi se evo danas opet aktiviralo i to baš osjetim kako iscuri krv na uložak. Je li to normalno??? 😏🙄😔

Vucica
    28. Lipanj 2020. 14:49

mrvičak

Cure meni je krvarenje zadnja dva dana prestalo. Sa bi se evo danas opet aktiviralo i to baš osjetim kako iscuri krv na uložak. Je li to normalno??? 😏🙄😔

Meni jos nije ni stalo ali smanjilo se skroz. Citala sam da to zna tako, stati pa opet poceti, mislim da je normalno

zmya
    28. Lipanj 2020. 15:04

Zene samo kviki javljanje. Dojim oa idem naoravit tortu muzu i sinu sutra za imendan! 
    Anavo cestitam vam! 🥰🥰🥰🥰 brz oporavak! ♥️
    Vrapcic mi smo od danas u kratkome skroz. Ima onaj kao kombinezonic sa kratkim rukavima i hlacicama do koljena+carapice. Za van navucem kratke hlacice jos. Noc - body dugi i lagane hlacice, pokrivam ga jos uvijek lagano. 
    Za dojenje i mlijeko ne znam evo meni se cini da mi sve manje curi mlijeko po majici, od dana do dana, doduse on sve zivo sad posisa, al sam danas narucila one plant mamine kapi. Frendica kaze da je njoj pomoglo pa sad evo mozda Vrapcic mozes probati i s time?

zmya
    28. Lipanj 2020. 15:06

U ivome smo danas preko dana. Nama je stan na jugu i toplo je. https://ibb.co/gyX2nFn

• Bebac24
    28. Lipanj 2020. 15:07

mrvičak

Da ja po 2-3 dana nista pa onda 1 dan izljev 1x kroz dan pa nastavi krvarenje taj dan... 

• Bebac24
    28. Lipanj 2020. 15:09

zmya

Zene samo kviki javljanje. Dojim oa idem naoravit tortu muzu i sinu sutra za imendan!
    Anavo cestitam vam! 🥰🥰🥰🥰 brz oporavak! ♥️
    Vrapcic mi smo od danas u kratkome skroz. Ima onaj kao kombinezonic sa kratkim rukavima i hlacicama do koljena+carapice. Za van navucem kratke hlacice jos. Noc - body dugi i lagane hlacice, pokrivam ga jos uvijek lagano.
    Za dojenje i mlijekone znam evo meni se cini da mi sve manje curi mlijeko po majici, od dana do dana, doduse on sve zivo sad posisa, al sam danas narucila one plant mamine kapi. Frendica kaze da je njoj pomoglo pa sad evo mozda Vrapcic mozes probati i s time?

Skatkis 😊 to sta ti ne curi znaci da je trenutno uspostavljena pomuda i potraznja, 😊

28. Lipanj 2020. 15:19

Bebac i Vucice hvala vam na odgovoru. Malo sam mirnija. 🙏❣️
    Zmya, beba je sebi uspostavila režim. Bit će opet skok u razvoju pa će se napuniti

• RitaM
    28. Lipanj 2020. 15:31

Nikita, da, drukciji ti je oblik trbuha od mog. Lijepo izgledas btw 😊.
    Fenjer, mozda se i sve sredi do tvog termina, drzim fige 😊.

Rose1
    28. Lipanj 2020. 16:34

Ivcy aaaa,sad uzivajte svi zajedno❤❤❤
    Pepili drago mi je da maleni lijepo napreduje i da je sve bilo dobro na sistematskom
    Vrapcic moj ima 2tj i jos je u dugom. Sutra opet dolazi patronazna pa cemo vidjeti. Lagano ga pokrijem
    Mrvicak meni isto stane pa opet kratkotrajni izljev, sad skori stalo, samo zuckasto s malo krvi pa cemo vidjeti

💙

ena0206
    28. Lipanj 2020. 16:34

Cure jel ima koja problem kod bebe sa previse krmeljavim ocima.. Ovo kod njega vise nije normalno.. Po cijeli dan se stvaraju i oči suze.. Čistim ih stalno..
    Jel ga trebam vodit da netko pogleda, moze li bit nesto opasno??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.