Pcelice, Renata, Marmar, Ninnek sretni nam puni tjedni!! Neki su danas u terminu 🥳🥳🥳
Kad je to vrijeme vec proslo? 🙄
Rio tnx na odg, mislim da cu naruciti tetre od njih jer su ful povoljne. A ako si zadovoljna s robicom, valjda ce i tetre biti ok. Sad nema puno izbora ni robice, sve se rasprodalo. Ja ne znam kako nigdje nema robice, jel to neki baby boom ove godine ili kupuju svi naveliko 😂
Curke, ja jednostavno ne stignem na forum.
..
Jucer smo otpusteni iz bolnice nakon dugih 6 dana. Trajalo mi je kao godinama, ne moram vam niti opisati susret mene i sina.. cim su mi rekli da su dosli pocela sam se tresti i vise me nikakva bol u rani nije smetala, samo sam mu otrcala. On trcao prema meni, pa me zagrlio, poljubio i rasplakao se te pitao jesi ti sad izvadila bracu, jel sad mozes ic s nama, ajde ti s nama, nemoj tu vise bit itd.
Bracu je slabo i gledao, samo je oko mene bio. Mis moj maleni.
..
Ako je koja curka rodila cestitam i zelim vam sto lakse i uspjesnije porode
Ivcy, napokon ste doma. Uzivajte svi zajedno ❤.
Jutro cure. Cestitke svima koje pune tjedne 🥰
Drage zene koje se mucite s dojenjem, nemam vam sta pametno reci, osim da jenbitno da su bebe siteni zdrave, za to i sluzi ad. Ako ne ide, ne ide, ne vrijedi si stvarati stres. S tim si radimo samo jos gore.
Rio bas i ja gledam kako su nam kvacice blizu 😮 i nebi se ja zalila da uskoro krene 🥰
Nikita i ja sam jicer bila na moru, a meni bas godi plivati, uopce nemam osjecaj ni tezine ni nista. Navecer isli s frendovima na cugu i klopu, naravno noge natekle jer sam dugo sjedila. Danas se osjecam bas nekalo slomljeno, nikako se razbuditi😑 htjeli na more, ali necemo sad bas po najvecem suncu, mozda odemo popodne okupat se jednom, 2 puta
A prsti na rukama su mi cijeli dan lagano nateceni i bolni zglobovi :(
Sinoc idem obuc neke stare haljinice, sve kao siroke, i ne stanem niti u jednu, ne mogu preko cica navuci 😑 okej znamnda su narasle, ali bas toliko. Jos za ljeto kao nisam nista previse robe kupovala jer imam haljinice 😂
Joj panda cheesecake. Mislim da cu poslije poslat muza po sastojke 🤤
Rita sad kad govoris i moj je mekan ispod cica, ali mislim da na tom dijelu nikad ni nije bio tvrd 🤷♀️
Ivcy vjerujem da ke susret bio emotovan, ali, bitno da ste sad doma i nadoknadit cete sve 💙
Baby girl 💜
Drage zene koje se mucite s dojenjem, nemam vam sta pametno reci, osim da jenbitno da su bebe siteni zdrave, za to i sluzi ad. Ako ne ide, ne ide, ne vrijedi si stvarati stres. S tim si radimo samo jos gore.
Rio bas i ja gledam kako su nam kvacice blizu 😮 i nebi se ja zalila da uskoro krene 🥰
Nikita i ja sam jicer bila na moru, a meni bas godi plivati, uopce nemam osjecaj ni tezine ni nista. Navecer isli s frendovima na cugu i klopu, naravno noge natekle jer sam dugo sjedila. Danas se osjecam bas nekalo slomljeno, nikako se razbuditi😑 htjeli na more, ali necemo sad bas po najvecem suncu, mozda odemo popodne okupat se jednom, 2 puta
Sinoc idem obuc neke stare haljinice, sve kao siroke, i ne stanem niti u jednu, ne mogu preko cica navuci 😑 okej znamnda su narasle, ali bas toliko. Jos za ljeto kao nisam nista previse robe kupovala jer imam haljinice 😂
Rita sad kad govoris i moj je mekan ispod cica, ali mislim da na tom dijelu nikad ni nije bio tvrd 🤷♀️
Ivcy vjerujem da ke susret bio emotovan, ali, bitno da ste sad doma i nadoknadit cete sve 💙
To me skroz zbunilo, vjeruj mi. Meni je kad legnem na leđa mekano 4 prsta ispod cica... 🤔
To me skroz zbunilo, vjeruj mi. Meni je kad legnem na leđa mekano 4 prsta ispod cica… 🤔
Meni je mekan skroz do pupka, al ja sam manje trudna 🤷
Rio, sreca pa se mogu okupati da, ali danas je meni tako neka sparina da nemam volje ni snage proviriti van 😑 jos mi neki pritisak dolje, jedva hodam. Nadam se da je samo, takav dan.
Rita mislom da nije to nikakav problem. Sad sam bas legla i pokusala malo, uvuc trbuh i tocbo vidim da je ona dolje nize ixda je gore mekano sve, ali nemanod cega ni biti tvrdo 😂 malo se nespretno izrazavam. Al kad stojim i dalje imam loptica od cica do dolje skroz 😂
Baby girl 💜
Marmar uf žao mi je da ti već sad otiču ruke i noge, sigurno vrućina dodatno radi svoje... Nemam ti što reći osim da izdržiš, prati si tlak da nebi bilo nešto drugo u pitanju i odmaraj nogice 🤞🏼
Ely ja evo tjedan dana imam jako obilan iscjedak, svaki dan po par puta baš baš iscuri da pomislim da je voda 😐 S time da mi nije sluzni čep ispao, bar mislim da nije 😅 Nemam pojma jel to znači skori porod, nadam se da da!
Ivcy napokon ti i sinko zajedno 😊😊❤️❤️
Anavo cestitam draga. Uelim vam samo sretne trenutke uz vasu Doru 🥰❤️
Vrapcic dobro je da ste doma, a moras malo paziti na sebe. Osjeti se po tvom pisanju da si pod jakim stresom. Izdajaj mlijeko i stavljaj je sto vise na sisu, ne radi nista drugo po stanu i slicno. Posveti se tome. Dodaju bebi ad ako vidis da trazi jos. Nisi losa majka ako dajes dohranu a ne dojis dijete. Moj je jos uvijek na kombinaciji dojenja i ad. Jbg desi se da nemam dovoljno ni da izdojim, a nekad ga prosipam jer ne moze sve pojesti, a bilo mo je dugo na sobnoj temp. Glavu gore, bice sve dobro, pocetak je uvijek tezak. ❤️
Vucica identicno i kod nas. Boga mi ko da su nam blizanci djeca 😂 on cicu ne bi ispustao iz usta, ja se sva iskrivim i onda kad ne mogu vise izvadim mu i stavim ga u ljulju da se smiri pa ja izdojim i dam mu to na flasicu. Jedino je tako sit i spava dugo.
Rose drago mi je da sada više uspjevas izdojiti. A ja se nadam da će i meni napredovati po malo kao i tebi. 🤞 A da, štucanje je normalno, pitala doktoricu u bolnici, a također i vrlo često.
Vučica jako mi je drago da ste uspjeli prijeći na dojenje. To je odlično zbilja! ❤️
Eovyn tako sam i ja imala osjećaj i nije me varao. U bolnici su nas testirali da vide koliko ona vuče i na kraju ispalo vrlo vrlo malo, zapravo bila je non stop malo gladna koliko je malo vukla. Savjet: posudi vagu za bebe, izvaži je prije dojenja i nakon dojenja i znati ćeš točno koliko je vukla beba. Kod mene se ustanovio da je vukla svega 20 ml u 20 min, što je ništa...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji