Zmya, Kaktusice, samo cu rec wooow 😍
Ne ukljucujem se u teme oko dojenja i beba jer vam nazalost ne mogu reci nista pametno, ne znam jos nista o tome, ali pratim vas i svim mamama zelim puno srece! 💕
Kaktusica 🎉🎉🎉 top!!!
.
Zmya I ja sam jucer ga pustila da place dok sam progutala par komada pizze 🙄 ko nemajka se osjecala Al on je isto saaatima na cici. No poslije kad zaspe zaspe, evo ga vec 3 sata spava ko top. A moram ga presvuci cula sam razne zvukove 😂
.
Gledam malo videa baby handling, dizanje s boka... Mene tako to strah da mu s boka ne drzim glavicu. Kako vi? Opcenito s tako malom bebom strah me svega a bas citam najvise gresaka rade roditelji kad su preukoceni zbog straha
Kaktusica 🎉🎉🎉 top!!!
.
Zmya I ja sam jucer ga pustila da place dok sam progutala par komada pizze 🙄 ko nemajka se osjecala Al on je isto saaatima na cici. No poslije kad zaspe zaspe, evo ga vec 3 sata spava ko top. A moram ga presvuci cula sam razne zvukove 😂
.
Gledam malo videa baby handling, dizanje s boka… Mene tako to strah da mu s boka ne drzim glavicu. Kako vi? Opcenito s tako malom bebom strah me svega a bas citam najvise gresaka rade roditelji kad su preukoceni zbog straha
Vucice, tako se i ja mislim - bit ce me svega strah jer nemam iskustva. Ali koliko pratim, tebi ide super, uhodala si se odlicno! 💪
Kaktusica 🎉🎉🎉 top!!!
.
.
Gledam malo videa baby handling, dizanje s boka… Mene tako to strah da mu s boka ne drzim glavicu. Kako vi? Opcenito s tako malom bebom strah me svega a bas citam najvise gresaka rade roditelji kad su preukoceni zbog straha
Vucice, tako se i ja mislim - bit ce me svega strah jer nemam iskustva. Ali koliko pratim, tebi ide super, uhodala si se odlicno! 💪
Joj hvala ti draga to je lijepo cuti makar tako se osjecam nesposobno nekad... Googlam svaku sitnicu... Ali vjerujem da ces se super snaci 😘 nema nam druge
Zmya i kaktusica slike su wow 👍
A i ostale slike koje nisam komentirala- sve ste lijepe 😉 uvijek nekako zaboravim na te slike kad pisem..
.
Indy zao mi je da te taj rez toliko muci, nadam se da ce uskoro na bolje. Na kraju moram primijetit imamo jako puno carskih u grupi 😕 nadam se da se sve dobro oporavljate od njega.
.
Bebac ovo s iglom mi zvuci stravicno i obozavam kad te naruce za par mjeseci 🙄 al glavno da ste vi to rijesili na kraju i da je njemu sad bolje 😉
.
Vucica ja svog nastojim tako preko boka dizat i spustat, al nisam bas najspretnija i dalje.
.
Ja razmisljala da bi sutra mozda do plaze otisla, onda sam se sjetila da nam mora doc patronazna 😕 a i prijavit bi ga mogli ovih dana, da i to skinem s dnevnog reda..
Indy bas mi zao da je tako s rezom te pogodilo. Ja ti nemam bas jos zeludac za ic to gledat dole,ne svidja mi se uopce kako su ga napravili, nit je pravilan U nit je simetrican niti je ravan, ko udica za ribu mi skoro izgleda i vise je na lijevoj strani nego na desnoj.. dobro ajde oa izvana u redu zarasta sve, ne znam jel tebe jos to boli al mene i rez i oko njega i peceni boli, to kazu da je normalno. Contractubex je dobar za oziljke a u nas kazu da je dobro oziljke mazati i sa skorupom!
Ma izgledam kao zasivena vreca ...jel onaj dio sto je zacjelio se nekako stvrdno natecen i tvrd.pretpostavljam sad je svakako sve izritirano jel su mi vec toliko previli puta ..ja dosad nisam osjecala nikako nista i tek sad pece i boli zadnjih par dana ..samo da zacjeli da se zatvori onda mogu da tretiram sa necim dok imam otvorenu ranu od toga nema nista ...al sam sretna bar se nije inficiralo i cisto je pa polako
Anavo cestitam na bebici i zelim ti brz oporavak!! 😇🤗☺️👶❤️🎊🎉
Suzenje oka mom starijem je suzilo, ja kad sam pedijatricu pitala za kapanje sa mojim mlijekom samo me blijedo pogledala i rekla da to ne radim jer nije cisto, u smislu dezinficirano..tako nesto, sad se vise tocno ne sjecam..ali je trebalo masirati, ruke moraju biti ciste..i pratili smo i kako nije prolazilo dobili uputnicu i sa oko godine dana isli na rebro na kontrole..tamo je cak netko od doktora rekao, obzirom da je bilo ljeto i spremali se na more da ga probamo potopit u moru i da postoji sansa da se kanalic prosiri ali mi smo to odgadali iz dana u dan, nismo na kraju imali srca ga zagnjurit 😅
Uglavnom receno je da masaze imaju ucinak do neke godine i pol, poslije se radi zahvat pod anestezijom da se kanalic prosiri..nasem je na kraju ipak se srecom uspijelo to rijesit samo od sebe..tako da svaki slucaj koliko god da je slican je za sebe..moj savjet je da se to prati u konzulatciji sa doktorom i da se nista ne radi na svoju ruku, kapanja ociju sa kapima i slicno..nama su na rebru cak rekli da bi on trebao izbjegavati te tobrex kapi, koje mu je pedijatrica znala propisati kad bi se razbolio u vrticu pa bi oko bas pojacano suzilo..pa ga ti znaj..🤷♀️
Indy moja svekrva je poznata u familiji po pitama, osobito zeljanicama, i moji decki su ih poceli tamaniti nakon sto bi navrsili godinu dana, tako da vec iduce ljeto mozete svi zajedno navaliti po pitama 😋😋😋
Kaktusica, Zmya vi ste meni top 😍
Ja sam od dobivenih 19kg u trudnoci, izgubila 13. Imam jos 6kg do moje idealne tezine. Juce sam usla u svoje pantalone. Zbogom tajice 😬😂
Kaktusica 🎉🎉🎉 top!!!
.
.
Joj hvala ti draga to je lijepo cuti makar tako se osjecam nesposobno nekad… Googlam svaku sitnicu… Ali vjerujem da ces se super snaci 😘 nema nam druge
Nema nista lose u guglanju! Ma super ti ide, nemas se razloga osjecat nesposobno, naprotiv! 😘 Vidjet cemo kako ce mi ic, nekako racunam, snasli su se drugi pa cu i ja valjda. 🤔😂
Jos sam za dojenje htjela napisati, da nam se mamice ne bediraju..mi smo vec prije bili na nekoj svadbi i za stolom smo sjedili sa parom koji ima 5 djece i bas sam zapamtila kako je zena komentirala kako se sa svima navlacila i bas je bilo povuci potegni i tek joj je sa petim djetetom bio bas gust dojit i rekla da napokon i ona uziva u dojenju i da se opce nece zurit skidat sa cice..pa eto..sto reci 😁
Mojim deckima je cica iskljucivo sluzila za hranu, ne za mazenje (stariji se mozda poceo nesto prije godine dana kao malo maziti, ali ja sam tad bila na rubu vec), i onda to zna biti bas iscrpljujuce jer oni hoce jest a mlijeko ne ide uvijek bas kako oni hoce, pogotovo u slucaju prvog koji je zivcek mali po naravi...bas me zanima kakav ce sad ovaj malecki biti 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji