Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    24. Lipanj 2020. 17:01

https://ibb.co/7v9Lp85 ovo je zahtjev... bas sam se rasirila u 3 posta 🤭🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• anav05
    24. Lipanj 2020. 17:12

Trancie

https://ibb.co/7v9Lp85 ovo je zahtjev… bas sam se rasirila u 3 posta 🤭🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja sam ti stavila b).
    I slala e-mailom, obzirom na koronu tada (otvorila s 14.5.).
    Rjesenje od njih nisam dobila, vec su mi samo mailom vratili da je Zahtjev zaprimljen.
    I sve je ok bilo, dobila sam ovaj mjesec normalno novce🙂
    ___
    39+3

24. Lipanj 2020. 17:14

Trancie

Panda i Flo divne ste 💗🥰
    Zmya to je ciscenje… ne sekiraj se… proc ce za koji tjedan… moja se i ljustila i tako bila puna tih ko frkica…
    Mrvicak lako mi je ovu listu poroda pohvatat, nisam jos od pregleda prekopirala 🤭mada neki idu svakodnevno 🤣🤣🤣
    Mare super za pregled , dogurala ti do 36. Jos tjedan pa si mirna
    Ostale s pregleda cestitke 💗💗

Moja taktika je bila takva da bih kada bih vidjela da neka od vas ima pregled udarila schreen shout i onda bih pri dodavanju nove liste, prvo izbrisala prošle datume i dodala te nove preglede pregledacajući galeriju. Onda bih pogledala na koju sam stranu objavila i taj broj stranici zapisala si u bilješku. 
    Za termine poroda na isti način 🤗

24. Lipanj 2020. 17:16

NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    LIPANJ:NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    LIPANJ:
    Mareee - 22.6.
    Nikita - 23.6.
    Marmar - 23.6
    Ninnek - 23.6.
    Rio - 24.6.
    Tea - 25.6.
    Barby - 25.6.
    Snoopy - 26.6.
    MissyR - 26.6.
    fenjer - 30.6.
    Dana - 30. 6.
    Leptir - 30.6.
    SRPANJ:
    Mokvica - 1.7.
    Renata - 2.7.
    Trancie - 6.7.
    Flo - 8.7.
    Kolacic - 14.7 
    Tea - 25.6.
    Barby - 25.6.
    Snoopy - 26.6.
    MissyR - 26.6.
    fenjer - 30.6.
    Dana - 30. 6.
    Leptir - 30.6.
    SRPANJ:
    Mokvica - 1.7.
    Renata - 2.7.
    Trancie - 6.7.
    Flo - 8.7.
    Kolacic - 14.7

dana130
    24. Lipanj 2020. 17:17

Rio bitno da je sve okej, znam da ti zao sto nije bilo ultrazvuka. A ovo za secer necu ni komentirat 🤦‍♀️
    Fluffy 😘 samo ti uzivaj na plazi 😍
    Flo divan trbuscic.🥰
    Trancie, suoer da si preuzela istu,hvala 😘 a ova za preglede i nije toliko bitna kao kao ona za termine😘 ja sam zaokruzila a 😁

Baby girl 💜

DanijelaBB
    24. Lipanj 2020. 17:18

Zbog čega mi se u potpisu ne vidi slika već tekst 🤔
    Mislin da san radila sve ka i zadnji put...

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Pepilli
    24. Lipanj 2020. 17:20

Osipići -akne- moj malac se malo osipao po čelu,  klasično čišćenje od naših hormona.  Ne treba u pravilu ništa dirati ,,eventualno termalna voda / fiziološka i blazinice za umivanje... Nama je trenutno veći problem suzenje i krmežljivost okova i pupak koji suzi i vlaži , sutra nam još dode patronažna pa će ga malo lapizirati ...  Za grčiće je suprug kupio u ljekarni BioGaia kapi al mu nismo dali još, nećkam se davati ili ne, makar smo pitali patronažnu... U subotu imam prvi sistematski .. 
    A ja... Nisam imala problema cijelu trudnoću pa ni odmah po porodu al su me ipak zaskočili oni neugodni H...  Boli sjediti, boli sve , ko da me netko loše poj***.. 😂 Hemopropin pali ?

Sreća mamina

Dobrodošao

Ninnek
    24. Lipanj 2020. 17:26

Trancie

https://ibb.co/7v9Lp85 ovo je zahtjev… bas sam se rasirila u 3 posta 🤭🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja sam zaokruzila a), takoder sam normalno dobila novce 

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• anav05
    24. Lipanj 2020. 17:29

mrvičak

Trancie

Panda i Flo divne ste 💗🥰
    Zmya to je ciscenje… ne sekiraj se… proc ce za koji tjedan… moja se i ljustila i tako bila puna tih ko frkica…
    Mrvicak lako mi je ovu listu poroda pohvatat, nisam jos od pregleda prekopirala 🤭mada neki idu svakodnevno 🤣🤣🤣
    Mare super za pregled , dogurala ti do 36. Jos tjedan pa si mirna
    Ostale s pregleda cestitke 💗💗

Moja taktika je bila takva da bih kada bih vidjela da neka od vas ima pregled udarila schreen shout i onda bih pri dodavanju nove liste, prvo izbrisala prošle datume i dodala te nove preglede pregledacajući galeriju. Onda bih pogledala na koju sam stranu objavila i taj broj stranici zapisala si u bilješku.
    Za termine poroda na isti način 🤗

Da, kad smo kod termina pregleda, danas dobila 29.6., ako gospođi a ne odluči drugacije pa odem u rađaonu.
    Osobno, nebi imala ništa protiv😊
    ___
    39+3

DanijelaBB
    24. Lipanj 2020. 17:32

Pepilli

Osipići -akne- moj malac se malo osipao po čelu, klasično čišćenje od naših hormona. Ne treba u pravilu ništa dirati ,,eventualno termalna voda / fiziološka i blazinice za umivanje… Nama je trenutno veći problem suzenje i krmežljivost okova i pupak koji suzi i vlaži , sutra nam još dode patronažna pa će ga malo lapizirati … Za grčiće je suprug kupio u ljekarni BioGaia kapi al mu nismo dali još, nećkam se davati ili ne, makar smo pitali patronažnu… U subotu imam prvi sistematski ..
    A ja… Nisam imala problema cijelu trudnoću pa ni odmah po porodu al su me ipak zaskočili oni neugodni H… Boli sjediti, boli sve , ko da me netko loše poj***.. 😂 Hemopropin pali ?

Hemopropin 🔝
    Meni se sve povuklo u tjedan dana korištenja

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.