Samo da se zahvalim svima. Dorica je dva puta dojila, ali mi ju je na sisi držala sestra jer meni nikako ne mogu podignuti tlak. Stalno je 60/40, pa ih je strah da ne padnem u nesvijest. Strogo mi je zabranjeno dizat se. Pusaaa
Uh, miša mu malog, to je baš nisko. Ja sam cijelu trudnocu na 100/60, ali ovo tvoje je bas ajme. Nadam se da ce se izregulirati sto prije.
Trudy, ja sam skroz krenula tvojim stopama💪 Skakucem na pilates lopti, jucer napravila kolač, oribala stan (usisavala i prala pod lezecki ispod kutne)…sad planiram zaskočiti muža za veliki S🙈😊
___
38+6
Bravo 👍 jos ananas i to je to 😁
Pokušala čitati zaostatke i totalno sam pogubljena, tako da ću vas pokušati uloviti nekako. Nadam se da će me pustiti doma danas. 🥴
Bitno da se zdrave i žive bebe rađaju! ❤️❤️❤️ Zanimljivo je kako se tako traumatična iskustva nekako zaborave kada dođe anđelak na svijet. 😍
Molim savjete za cicke i dojenje koji su vam djelovali i da li da prvo ručno izdajam ili na pumpicu? Ručnu imam Avent. Što mislite da se izdajam pa da dam na bočicu mlijeko ili da šeširiće da koristim i koje? Bradavice mi inače nisu neke velike, prije su bile pomalo uvučene. Eto ima vas ovdje puno iskusnijih od mene. 😘😘😘
Prvo rucno dok mlijeko bas ne naide, onda predi na pumpicu ako mislis izdajat. Aventovi sesirici su se pokazali najbolji, imas prema velicini bradavice.
I da, zao mi je zbog iskustva na odjelu, ispada da ipak nisam bila u krivu. 😣 Kad ti ujutro dolazi prva vizita (gasparovicka) s njom je i glava sestra i iskoristi priliku rec da ti se nije pokazalo i da vec zbog toga imas ragade, one ce ih tada natjerat da rade...
Maggy, Trudy i Mrvičaak žene čestitam vaam na bebicama. Kako je počelo sve nekako munjevito ajmee, malo me frkica loviii. Mrvičak porod iz snova si imala, baš mi je drago jer znam da ti je prvi bio bolan i da si se bojala i eto sad imas supeer iskustvo pa možda nekad padne i treća bebica 😂 Sve u svemu cure uživajte i brzo se doma vratite ♥️♥️♥️
Trudy da i ja imam taj Purelan, al ovdje sestre tvrde da je bolje samo malo mlijeka na njih staviti i pustiti ih da se luftaju na zraku, pa nemam pojma jel mi ih pametno uopće dirati? Peku baš dosta, krvi baš svježe nema, no definitivno nisu baš dobro. Jesi li ti pucala ili rezana? Kako si općenito? Hvala na savjetu za komprese.
Curke zahvaljujem se na čestitkama koje ste mi uputile! ❤️
Mlijeko ti otvrdne kozu pa beba teze napravi rane, a purelan navlazi popucale bradavice. Ja sam u pocetku mazala mlijekom, samo pazi da nakon mazanja jedno pol sata malo operes bradavice da ti ne zasusi kanale.
Jutro curke!
Par dana me nema, od sinoć hvatam zaostatke cca70-ak stranica i vidim da imamo 5 novih krafnica.
Svea, Vrapčić, Mrvičak, Maggy čestitke na vašim princezicama, Trudy tebi čestitke na princu! Drago mi je da je kod svih sve prošlo u redu i da ste sad i bebice i vi dobro. Mrvičak, bude se i tlak već stabilizirao. 😉
Puno toga sam htjela napisati, ali sam 99% toga zaboravila.
Ne znam jesam nekako preskočila njen komentar, ali nisam vidjela da se moja prija po terminu kaktusica javljala?
Mi ćemo danas malo na Vir. Ako je trudnoća uredna mogu se malo i okupati ili?
Eovyn tvoj izvještaj s poroda očekujem uskoro. Možda da i ti probaš sa ćevapima?! 😉
Jutro krafnice i mame 😍
Čestitke na punim tjednima Rio, Brbica i ako ima koja jos 🤩
Vrapcic cure su ti rekle za dojenje sve, nemam sta nadodati, ja nisam rane imala, cak sam rijetko i mazala s purelan... ne znam oce ti izdajalica jos gore napravit.. mozda curka ima nepravilan hvat 🤷♀️
Bebica se bas nakupilo.... nadam se da se sve vise manje dobro snalazite 💜
Ja sam sinoc malo izasla s curama na koktele 🤣🤣🤣pa sam degustirala bezalkoholne...
Trudy i Mrvicak zene moje drage!! Od srca cestitam na malim krafnicama!!! Dobrodosle i neka im je sretan, zdrav i veseo zivot pred njima i vama!! 🥰🥰🥰💕💙💜🎂🥂🍾🍾🥳🥳🥳🥳 cestitke i tatekima 😃
Maggy, Trudy i Mrvičaak žene čestitam vaam na bebicama. Kako je počelo sve nekako munjevito ajmee, malo me frkica loviii. Mrvičak porod iz snova si imala, baš mi je drago jer znam da ti je prvi bio bolan i da si se bojala i eto sad imas supeer iskustvo pa možda nekad padne i treća bebica 😂 Sve u svemu cure uživajte i brzo se doma vratite ♥️♥️♥️
Hvalaaa 😘 prvi je bio bolan ali isto brz. Očito kod mene ti jaki trudovi pale za efikasno brzo otvaranje
Mrvicak cestitam zeno na maloj Dori tebi i tati.. Drago mi je da se nisi puno patila, zelim ti brz oporavak 😘
Pokušala čitati zaostatke i totalno sam pogubljena, tako da ću vas pokušati uloviti nekako. Nadam se da će me pustiti doma danas. 🥴
Bitno da se zdrave i žive bebe rađaju! ❤️❤️❤️ Zanimljivo je kako se tako traumatična iskustva nekako zaborave kada dođe anđelak na svijet. 😍
Molim savjete za cicke i dojenje koji su vam djelovali i da li da prvo ručno izdajam ili na pumpicu? Ručnu imam Avent. Što mislite da se izdajam pa da dam na bočicu mlijeko ili da šeširiće da koristim i koje? Bradavice mi inače nisu neke velike, prije su bile pomalo uvučene. Eto ima vas ovdje puno iskusnijih od mene. 😘😘😘
Prvo rucno dok mlijeko bas ne naide, onda predi na pumpicu ako mislis izdajat. Aventovi sesirici su se pokazali najbolji, imas prema velicini bradavice.
I da, zao mi je zbog iskustva na odjelu, ispada da ipak nisam bila u krivu. 😣 Kad ti ujutro dolazi prva vizita (gasparovicka) s njom je i glava sestra i iskoristi priliku rec da ti se nije pokazalo i da vec zbog toga imas ragade, one ce ih tada natjerat da rade…
Ponekad vas čitam kad je kod nas na zimskim zatišje 😁
Samo sam htjela reći da su meni Avent šeširići bili blagi užas i skoro sam skroz odustala od dojenja, spasili su me Ardo tulips. Neusporedivo su tanji i ljepše prianjaju, meni aventovi nisu ni 15 sekundi izdrzavali na sisi ako ih ne bi držala drugom rukom, ajme kad se sjetim 🙄 pa eto, u slučaju da i tebi ne budu pasali apsolutna preporuka za Ardo.
I čestitke svima, naravno 🥰💪
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji