Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    20. Lipanj 2020. 04:23

Mrvicak cestitke svaka cast .Dori brz napredak a tebi oporavak ...😘😘

Vrapčić123
    20. Lipanj 2020. 05:42

Jutro drage ženske!
    Prvo čestitam Maggy i Trudy na bebama od srca, eto Maggy dječica su nam rođena isti dan. 😍
    Petrova rodilište dojam: općenito sam imala super iskustva sa Humanom reprodukcijom u Petrovoj, uglavnom svo osoblje je dolje super, baš su za preporučiti eto iskreno, a dugo sam provela dolje vremena. Čak kad sam i operirana na odjelu, što se rodilišta i babinjača tiče jako jako negativan dojam općenito, kao da su prizemlje i ostatak zgrade dvije različite bolnice. Mislim da ovo osoblje bas i ne voli svoj posao, eto iskreno. Sestre uglavnom bezveze, čast iznimkama, no zbilja su uglavnom koma. Babica mi je bila super, trudila se žena zbilja. Naravno ne mogu reći da je kompletno osoblje loše, tu i tamo koja normalna osoba voljena pomoći, ostali katastrofa. 
    Dojenje: nikako ne ide, "krasno" osoblje se ne želi potruditi niti 5 minuta pokazati pravilno dojenje, stoga sam skoro stigla do regada, malenu sam dojila uz tešku muku i bolove jer je nepravilno, a sinoć su je morali uzeti da mi krv nebi počela da se spriječe problemi, tako da ta sestra koja me došla "obučiti" za dojenje došla i ispričala to onako u minuti, isti vrag kao da slušaš nekog da ti ovako na ulici objašnjava. Ma bezveze, ne rade svoj posao i točka. Meni to sve za otkaz. Ima jedna simpa sestra koju se nadam da ću uloviti da mi malo pojasni sve.
    Greta: ljubav na prvi pogled! ❤️ Doslovno! Baš ju čekam da mi dođe. 😍
    Što sam važno propustila? Pusa svima! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    20. Lipanj 2020. 05:49

Mrvicak cestitke tebi, tati i davidu na lrafnici malenoj, a dori sretno i bezbrizno djetinjstvo ❤️
    Odmaraj, zasluzila si, 🥰

Baby girl 💜

Vrapčić123
    20. Lipanj 2020. 05:52

Pokušala čitati zaostatke i totalno sam pogubljena, tako da ću vas pokušati uloviti nekako. Nadam se da će me pustiti doma danas. 🥴 
    Bitno da se zdrave i žive bebe rađaju! ❤️❤️❤️ Zanimljivo je kako se tako traumatična iskustva nekako zaborave kada dođe anđelak na svijet. 😍
    Molim savjete za cicke i dojenje koji su vam djelovali i da li da prvo ručno izdajam ili na pumpicu? Ručnu imam Avent. Što mislite da se izdajam pa da dam na bočicu mlijeko ili da šeširiće da koristim i koje? Bradavice mi inače nisu neke velike, prije su bile pomalo uvučene. Eto ima vas ovdje puno iskusnijih od mene. 😘😘😘

Vrapčić123
    20. Lipanj 2020. 05:55

I koliko treba da se bradavice oporave skroz? Pa da krenem "iz početka s dojenjem" kad se oporave... Je li koja tako nešto pokušala i uspjela? 

Trudy
    20. Lipanj 2020. 06:01

Ja, nemajka, sam nocas dala da ga uzmu nakon one epizode da se nikako nije mogao smirit.. Tako da malo sam uspjela odspavat, istusirat se (hvala bogu jer je u sobi milijun i pol stupnjeva i preznojila sam se 65 puta sinoc). 
    Pokusavam i ja polovit sta ste pisale al preumorna sam za odgovorit 😧 idem probat jos malo ubit oko

Trudy
    20. Lipanj 2020. 06:03

Vrapčić123

I koliko treba da se bradavice oporave skroz? Pa da krenem "iz početka s dojenjem" kad se oporave… Je li koja tako nešto pokušala i uspjela?

Ja sam purelan sad mazala. A ovisi koliko su ti "ostecene" bradavice. Ako ti i krvi ima, ja preporucam multi mam komprese stavit, mazat purelan nakon svakog podoja i sto vise "zracit" sise. Znaci ako mozes nosit samo spavacicu to bi super bilo, bez grudnjaka i onih jastucica ja cice.

• anav05
    20. Lipanj 2020. 06:12

mrvičak

Nemam važ sto pisat zapravo. Usla u rodiliste otvorena 10 prstiju, pravac u boks i rodila nakon trećeg tiskanja. Kada sam usla vec sam buncala i bilo mi je tesko odgovarati na pitanja. Dorica je duga 51, ima 3200 g. Savršena je i već je dobila dozu kolostruma koji je odmah počeo curiti. Malo su se svi uspaničili kada su vidjeli 37+0. Ali kada se rodila svi su bili oko njeg i hvalili i nju i mene. Eh da, nemam riječi za osoblje. Svaka pohvala
    Sada idem spavati. Laku noć ženice. ❣️

Dobrodošla Dora i sretan život joj želim😊😊
    Drago mi je da je proslo sve ok, brzo i da ste vas dvije dobro❤
    __
    38+6

m_maaree
    20. Lipanj 2020. 06:21

Mrvicak cestitkeee ❤❤ Brzo ti to obavi 😊😊

Vrapčić123
    20. Lipanj 2020. 06:27

Trudy da i ja imam taj Purelan, al ovdje sestre tvrde da je bolje samo malo mlijeka na njih staviti i pustiti ih da se luftaju na zraku, pa nemam pojma jel mi ih pametno uopće dirati? Peku baš dosta, krvi baš svježe nema, no definitivno nisu baš dobro. Jesi li ti pucala ili rezana? Kako si općenito? Hvala na savjetu za komprese.
    Curke zahvaljujem se na čestitkama koje ste mi uputile! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.