Samo da se zahvalim svima. Dorica je dva puta dojila, ali mi ju je na sisi držala sestra jer meni nikako ne mogu podignuti tlak. Stalno je 60/40, pa ih je strah da ne padnem u nesvijest. Strogo mi je zabranjeno dizat se. Pusaaa
Čuvajte se i pazite. ❤️❤️❤️ Pusaa!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nemam važ sto pisat zapravo. Usla u rodiliste otvorena 10 prstiju, pravac u boks i rodila nakon trećeg tiskanja. Kada sam usla vec sam buncala i bilo mi je tesko odgovarati na pitanja. Dorica je duga 51, ima 3200 g. Savršena je i već je dobila dozu kolostruma koji je odmah počeo curiti. Malo su se svi uspaničili kada su vidjeli 37+0. Ali kada se rodila svi su bili oko njeg i hvalili i nju i mene. Eh da, nemam riječi za osoblje. Svaka pohvala
Sada idem spavati. Laku noć ženice. ❣️
Draga moja, cestitam od ❤eto ti i ja se pratile i za termin..dobro nam dosla gretica💗🥳🥳🥳
💙
Nemam važ sto pisat zapravo. Usla u rodiliste otvorena 10 prstiju, pravac u boks i rodila nakon trećeg tiskanja. Kada sam usla vec sam buncala i bilo mi je tesko odgovarati na pitanja. Dorica je duga 51, ima 3200 g. Savršena je i već je dobila dozu kolostruma koji je odmah počeo curiti. Malo su se svi uspaničili kada su vidjeli 37+0. Ali kada se rodila svi su bili oko njeg i hvalili i nju i mene. Eh da, nemam riječi za osoblje. Svaka pohvala
Sada idem spavati. Laku noć ženice. ❣️
Draga moja, cestitam od ❤eto ti i ja se pratile i za termin..dobro nam dosla gretica💗🥳🥳🥳
Dorica💗💗💗
💙
Koliko vam cesto bebice kakaju? Moj i par puta na dan pa brinem. I prducka, stuca
Sesirici su me spasili iako se vise izdajam jer je malo lijen i odmsh u bolnici naviknuo na bocu
Mam komprese bolje od purelana, bar kod mene
Pokusala bar dio odgovoriti, marenda ceka jer citam svoje krafnice🍩❤oprostite sto nisam toliko aktivna i ne ukljucujem se u svaku temu
💙
Mrvičak moja soba prazna. Sama sam, moguce da ćeš kod mene u sobu. Soba 31. Sretnooo!
31 s 4 kreveta i 2 telke? 😂🙈 Jesu ostavili patent na desnom televizoru da se mogu gledat drugaciji programi?! 😂😂😂
Daaa, ta sobaaa! Oba tv se pale istovremeno. 🤣🤣🤣🤣
Sad kad čitam vaša iskustva s velikim bolnicama, sretna sam kaj sam rodila u manjoj bolnici ( OB Bračak u Zaboku) . Kod manjih bolnica ti se osoblje može ipak posvetiti više jer je manji priljev pacijenata, dolaze u sobu pitati dal' što treba i van vizite,a ako se potrefi i da nekog poznate, još vam bude ugodnije kad malo popričate. Naravno svugdje bude i loših sestara i liječnika no kad je manje opterećenje i stres i oni mogu bolje funkcionirati, a to se stvarno jako poznaje....
I vidjevši Zmyin post (u staroj temi) o hrani ,makar sam i ja negodovala o količini, hrana je bolje izbalansirana i ipak su malo veće količine...
Trudy mislim da sam tebi zaboravila čestitati na bebanu, ispreskačem dosta stranica pa lovim što se izdogađalo. Čestitke Tebi i tati 💗💗
Sreća mamina
Dobrodošao
Mrvičak moja soba prazna. Sama sam, moguce da ćeš kod mene u sobu. Soba 31. Sretnooo!
31 s 4 kreveta i 2 telke? 😂🙈 Jesu ostavili patent na desnom televizoru da se mogu gledat drugaciji programi?! 😂😂😂
Daaa, ta sobaaa! Oba tv se pale istovremeno. 🤣🤣🤣🤣
Opala kakve sobe. U Ri dobro da imas krevet🤣i 5.kat ful slabo ciste, prasine, prljavstine...nisu svski dan ni pod brisali. Ma uzas
💙
Sad kad čitam vaša iskustva s velikim bolnicama, sretna sam kaj sam rodila u manjoj bolnici ( OB Bračak u Zaboku) . Kod manjih bolnica ti se osoblje može ipak posvetiti više jer je manji priljev pacijenata, dolaze u sobu pitati dal' što treba i van vizite,a ako se potrefi i da nekog poznate, još vam bude ugodnije kad malo popričate. Naravno svugdje bude i loših sestara i liječnika no kad je manje opterećenje i stres i oni mogu bolje funkcionirati, a to se stvarno jako poznaje….
I vidjevši Zmyin post (u staroj temi) o hrani ,makar sam i ja negodovala o količini, hrana je bolje izbalansirana i ipak su malo veće količine…
Trudy mislim da sam tebi zaboravila čestitati na bebanu, ispreskačem dosta stranica pa lovim što se izdogađalo.Čestitke Tebi i tati💗💗
Slazem se. Prijateljica rodila u Otocu i extra zadovoljna. Rekla kao ds je u privatnoj bila
💙
Carly Sue Hvala na savjetu. 👍 Jutros dojim malu i vidim krvi po njoj jadnoj od bradavice, e tad sam se rasplakala ko kisna godina i pozvala sestru i rekla da ih molim da mi odmah pokažu kako se treba pravilno dojiti da se ovo ne dogodi više nikad, tek mi tada pokazala kad je vidjela da sam bila LUDA I JADNA SVA. Al su mi bradavice u banani teškoj. Sve me strah dojenja. 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji