Vrapcic cestitke na curi pravoj!!! Dobro dosla Greta 💞💞💞💞
Zmya divan ti je taj tvoj djecak 💙💙
Lijepe moje samo da javim da se Greta rodila jutros u 9 sati. ❤️ Ok smo, detalje šaljem naknadno. Cicala je ko velika odmah čim se rodila, nije se htjela maknuti s cice, pa molim Boga da tako bude i dalje. Mjere su drukčije nego se mislilo, ali je to nebitno skroz. Teška je 3200 grama i 49 cm, nit je teška nit duga toliko puno kako se pričalo. No zato mi je slatka toliko da bih je mogla pojesti. 💕💕💕💕
Vrapčić čestitan 💗 Dobrodošla mala Greta 👸
Bebač, Enalina i Zmya bebice su vam preslatke.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Vrapcic, divno 💕. Čestitam od srca i sve vam najbolje želim. Baš zvuči ko da je sve prošlo odlično, jako mi je drago!
Zmya, mogu ti rec da se i meni cini veci nego prije, cak i ovako preko slike. Bas je meden 😍.
Dora, pa to ideee, divno napreduju! Od mrvica do pravih krafnica. 💙❤
Vrapcic draga, od srca cestitam tebi i muzicu na prekrasnom daru, vasoj Greti, nek je ziva i zdrava i uzivajte jedni u drugima a tebi zelim brz oporavak 🥰💐🎉💞
Zmya bas je pravi frajer, super su slicice 🥰
I ne slusaj muzev savjet za stucanje 😅
Stucanje ocito sve isto prolazimo 😂 i sve iste metode koristimo. Valjda su nastavili to stucanje iz trbuha.
Svea samo je sto vise stavljaj na cicu i ona ce navuci mlijeko.
Vucice pa da mu nije bilo previse to sto je pojeo pa zato tako izbacuje?
Joj moj danas visi na sisi, znaci imamo podoje po 2 sata pa 15 min pauze i opet trazi, a mlijeko mi samo curi, bas je danas krenulo ko ludo. Moze li danas biti neki skok u razvoju 🤨 do sad nisam ni jedan primijetila da je imao.
Vrapcic cestitkee!!!
Joj bebice, bebice, krenulo je s bebicama... Bolje da ne kazem koliko nas na tecaju bilo aaaa 😍😍😍💗
Sortiraj odgovore
Najstariji