Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    18. Lipanj 2020. 13:35

Vrapcic cestitke na curi pravoj!!! Dobro dosla Greta 💞💞💞💞
    Zmya divan ti je taj tvoj djecak 💙💙

Flo
    18. Lipanj 2020. 13:37

Zmya bebac je prekrasna ❤️

Flo
    18. Lipanj 2020. 13:37

Prekrasan*

Mocho
    18. Lipanj 2020. 13:39

Zmya bas je mali cakani :) Vi ste odmah u standard aktivnom djiru 💪

DanijelaBB
    18. Lipanj 2020. 13:47

Vrapčić123

Lijepe moje samo da javim da se Greta rodila jutros u 9 sati. ❤️ Ok smo, detalje šaljem naknadno. Cicala je ko velika odmah čim se rodila, nije se htjela maknuti s cice, pa molim Boga da tako bude i dalje. Mjere su drukčije nego se mislilo, ali je to nebitno skroz. Teška je 3200 grama i 49 cm, nit je teška nit duga toliko puno kako se pričalo. No zato mi je slatka toliko da bih je mogla pojesti. 💕💕💕💕

Vrapčić čestitan 💗 Dobrodošla mala Greta 👸
    Bebač, Enalina i Zmya bebice su vam preslatke.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• RitaM
    18. Lipanj 2020. 13:49

Vrapcic, divno 💕. Čestitam od srca i sve vam najbolje želim. Baš zvuči ko da je sve prošlo odlično, jako mi je drago!
    Zmya, mogu ti rec da se i meni cini veci nego prije, cak i ovako preko slike. Bas je meden 😍.
    Dora, pa to ideee, divno napreduju! Od mrvica do pravih krafnica. 💙❤ 

Mila7
    18. Lipanj 2020. 13:53

Vrapcic draga, od srca cestitam tebi i muzicu na prekrasnom daru, vasoj Greti, nek je ziva i zdrava i uzivajte jedni u drugima a tebi zelim brz oporavak 🥰💐🎉💞

Mila7
    18. Lipanj 2020. 13:54

Zmya bas je pravi frajer, super su slicice 🥰
    I ne slusaj muzev savjet za stucanje 😅

mimoza
    18. Lipanj 2020. 14:09

Stucanje ocito sve isto prolazimo 😂 i sve iste metode koristimo. Valjda su nastavili to stucanje iz trbuha.
    Svea samo je sto vise stavljaj na cicu i ona ce navuci mlijeko. 
    Vucice pa da mu nije bilo previse to sto je pojeo pa zato tako izbacuje? 
    Joj moj danas visi na sisi, znaci imamo podoje po 2 sata pa 15 min pauze i opet trazi, a mlijeko mi samo curi, bas je danas krenulo ko ludo. Moze li danas biti neki skok u razvoju 🤨 do sad nisam ni jedan primijetila da je imao.

18. Lipanj 2020. 14:09

Vrapcic cestitkee!!!
    Joj bebice, bebice, krenulo je s bebicama... Bolje da ne kazem koliko nas na tecaju bilo aaaa 😍😍😍💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.