Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    18. Lipanj 2020. 10:55

Rio13

Dana sve znam 🤣 mozda ce bolje spavati kad se rode haha. Mene su isto sinoc ispikali u dvoristu. Krenuli su stoka jedna. Ako nesto ne podnosim, onda su to komarci 😒 u takvu ludjakinju me znaju pretvoriti da bi mi pacijenti Vrapca pozavidjeli 🤣 prije 2mj smo stavili mreze na sve prozore i nadam se da ce to drasticno smanjiti muhe i komarce u kuci.

Haha i ja se nadam da ce spavat, pogotovo s obzirom da smo nas dvoje soavalice pa se tjesim 😂
    Kod nas zbilja nema komaraca, jednim dijelom jer ima okolo sismisa pa oni to rijese 🤦‍♀️bas ne znam koji klinac me izgrizao. Inace sam ja dosta skulirana i ne cesem se kad me pikne komarac, ali ovo je nepodnosljivo. 

Baby girl 💜

Trudy
    18. Lipanj 2020. 10:56

Fenjer u bipi, a vjerujem i dmu ima za kupit magnezij u gelu. U bipi stoji pored ulozaka na polici (bar u mojoj). Meni je (valjda) pomogao. Od kad sam mazala se nisu vise noge grcile...
    .
    Nemam pojma di sam 😁 tu i tamo me nesto strecne.. oribala kupaonu, kuhinju, prozore, opeglala par stvari sta me cekalo 😂😂 i sad dovrsavam- bozicne poklone 😂😂😂 

mimoza
    18. Lipanj 2020. 10:57

Jutro krafnice 🥰
    Javljam se brzinski, imam za peglati tonu robe, nema mi muz vise sta za obuci 😰
    Jedva cekam nove izvjestaje s poroda. Sretno drage Trudy, Maggy, Vrapcic ❤️
    Rose mi dojimo na sesirice, drugacije je trenutno nemoguce, premda ih ja prezirem.
    Svea draga moja, bit ce takvih osjecanja, ja se cesto isplacem pod tusem. To je jednostavno tako, igra hormona. Sjeti se da mi sve kroz to prolazimo i da nisi sama. Ti si najbolja majka na svijetu svom djetetu i niko mu ne zeli bolje od tebe. 

Trudy
    18. Lipanj 2020. 10:58

Evo preview 😁 https://imguh.com/image/Yv95d
    Gore za slovo v cemo stavit nogice od bebaca, dolje gdje ide oo ce bit rukice od starijeg 😁

Trudy
    18. Lipanj 2020. 11:07

Mislila sam da ce ti trudovi bit malo uzbudljiviji 😁

ena0206
    18. Lipanj 2020. 11:11

Cure mi smo isto stresu... Citamo, ali slabo se javljamo.. Jednostavno ovaj oporavak od porods ide teesko.. 
    Izdajam se sada.. Sinoc je u mlijeku bilu krvi pa sam. To bacila.. Danas je bolje.. 

• anav05
    18. Lipanj 2020. 11:21

Trudy

Evo preview 😁 https://imguh.com/image/Yv95d
    Gore za slovo v cemo stavit nogice od bebaca, dolje gdje ide oo ce bit rukice od starijeg 😁

Ovo je top, svaka cast na ideji🥰
    Božićni pokloni. Vrištim😂😂
    Ivchy, kako cu bez tebe da se pratimo? Nista, popričat cu s mojom Dorom, do utorka ima i ona fore😁 Drzim ti fige da sve u redu prođe🤞
    Ena, draga, nadam se da polako sve sjedne na svoje mjesto. Vidim sto druge cure pišu...Mogu ti samo poslati pozitivnu energiju. Drži se❤❤
    ___
    38+4

Vucica
    18. Lipanj 2020. 11:23

ena0206

Cure mi smo isto stresu… Citamo, ali slabo se javljamo.. Jednostavno ovaj oporavak od porods ide teesko..
    Izdajam se sada.. Sinoc je u mlijeku bilu krvi pa sam. To bacila.. Danas je bolje..

Naisla sam par puta googlajuci da je moguce malo krvi I da to bebi ne smeta, valjda se rani bradavica... Je moguce od toga?

Nikita206
    18. Lipanj 2020. 11:24

Sretno mojim četvrtkašicama! ❤️ 

Mi napokon ušli u taj dugoočekivani 9.mjesec! Mislim da ću ga proslaviti tako da počnem spremati torbu za rodilište 

Ena, ne moraš bacati ako ima malo krvi, pretpostavljam da je od ragada. Nama su patronažne rekle da ništa to njima ne smeta, a ti si se ipak namučila izdojiti.

Rio, nekad pomislim da vodimo isti život, kad nešto napišeš razmišljam dal sam ja to napisala 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    18. Lipanj 2020. 11:25

I sretno curama kojima se izgleda nešto pokrenulo! Nadam se da će vam biti brzo i bezbolno ❤️

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.