Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    18. Lipanj 2020. 17:00

Vrapcic, od srca cestitke na rodjenju male Gretice! Zelim ti brz oporavak!!!
    ..
    Eto jos jedan dokaz kako je fulano u mjerenju, ja cijelo vrijeme imam osjecaj da je ovaj moj maleni veci ali opet mozda se varam.. tocno na 37tjedana je imao 3kg. Sa 39 cemo vidit jer ce biti rodjen na 39+2. Prvi je rodjen sa 3910g.
    ..
    Anavo, draga mozda me ti jos i prestignes.. u ovih par dana sve se moze promjeniti😉 

• anav05
    18. Lipanj 2020. 17:26

mrvičak

anav05

mrvičak

Žene moje ja ne mogu dočekati pregled ujutro. Danas me ubijaju kontrakcije. I baš su bolne.

A gle i vremena vani… Čuvaj se❤
    ___
    38+4

Hvala. A baš mužu govorim nastavi li se ovako još tri tjedan da ću ispaliti jer uopće ne znam je li za reagirati i ići u bolnicu ili ne.

Vidit ces, prati svakako...od sutra si u terminu i dobro. Bolje je i otici u bolnicu da si mirna nego da se doma razmišljaš sto je.
    Samo daj prije svečanim dekretom imenuj službenu zapisnicarku😏🤓
    ___
    38+4

• anav05
    18. Lipanj 2020. 17:27

Ivcy1306

Vrapcic, od srca cestitke na rodjenju male Gretice! Zelim ti brz oporavak!!!
    ..
    Eto jos jedan dokaz kako je fulano u mjerenju, ja cijelo vrijeme imam osjecaj da je ovaj moj maleni veci ali opet mozda se varam.. tocno na 37tjedana je imao 3kg. Sa 39 cemo vidit jer ce biti rodjen na 39+2. Prvi je rodjen sa 3910g.
    ..
    Anavo, draga mozda me ti jos i prestignes.. u ovih par dana sve se moze promjeniti😉

U utorak je šogorici rođendan pa mi muž zabranio roditi😂
    Joj, nestrpljiva sam skroz, jedva cekam upoznati ju🤗🥰
    ___
    38+4

dana130
    18. Lipanj 2020. 17:29

Trudy

Pregled ok, al zbog carskog nek idem na polikliniku da vife sta cemo

Sta subte sad poslali na polikliniku? Se nesto pokrenulo? 

Baby girl 💜

elena26
    18. Lipanj 2020. 17:30

Draga Vrapčić 😍 tako ste mi uljepsale dan vas dvije curke s ovim vjestima 🥰 nadam se i da je sve dobro proslo, prirodno kako ste i prizeljkivali.. Greta, ljubavica mala, dobro nam došla! 💗 brz oporavak i povratak kući 
    .
    S kim cu se ja sad pratit u dan? 😄 mi s pregleda i sve je uredno, ctg uredan, plodna voda, posteljica..ja prohodna za dva prsta..Slabo sve a oko mene same kvacice 🙈
    .
    Zmya vas momak mali vec sad krade srca 😍 pravi je ljepotan 😊 uzivajte i dalje! 😘

Puse i čestitke drugim krafnicama koje danas zaokruzuju tjedne! 🌹 mamama i bebicama 😘😘😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Trudy
    18. Lipanj 2020. 17:32

dana130

Trudy

Ma kao zbog prvog carskog da me "upoznaju" i vide sta ce sa mnom 😁 a pocela sam se nesto lagano otvarat, trudovi i dalje nepravilni. A u poliklinici evo vec sat vremena camim cekajuci 😁 gladna sam ko pas 😁 vidjet cemo sta ce mi rec... Ja sam za to da odem doma pa kad bude nesto ozbiljnije lako se vratim nazad..

• Bebac24
    18. Lipanj 2020. 17:36

Vrapcic cestitan dragaaa 🥰 dobrodosla Greta ❤️❤️
    Zmya maleni je presladak 🥰
    Moj isto stuca bar 1x dnevno..
    Netko je pitao za mlazove. Moze biti refluks tako da treba pratiti. 
    Mi odvezli brata na trening i odsetali 3km lagano dok je on zavrsio 😊

Dora4
    18. Lipanj 2020. 17:38

Vrapčić123

Lijepe moje samo da javim da se Greta rodila jutros u 9 sati. ❤️ Ok smo, detalje šaljem naknadno. Cicala je ko velika odmah čim se rodila, nije se htjela maknuti s cice, pa molim Boga da tako bude i dalje. Mjere su drukčije nego se mislilo, ali je to nebitno skroz. Teška je 3200 grama i 49 cm, nit je teška nit duga toliko puno kako se pričalo. No zato mi je slatka toliko da bih je mogla pojesti. 💕💕💕💕

Draga, cestitam od srca!!! Bas sam presretna za tebe, nadam se da se nisi mucila puno ♡
    Gretici od srca zelim sretan i ispunjen zivot 🥰🥰
    Posebne cestitke tatici 🙃

dana130
    18. Lipanj 2020. 17:39

Trudy

dana130

Trudy

Ma kao zbog prvog carskog da me "upoznaju" i vide sta ce sa mnom 😁 a pocela sam se nesto lagano otvarat, trudovi i dalje nepravilni. A u poliklinici evo vec sat vremena camim cekajuci 😁 gladna sam ko pas 😁 vidjet cemo sta ce mi rec… Ja sam za to da odem doma pa kad bude nesto ozbiljnije lako se vratim nazad..

Nadam se da ce te svakako pustiti doma, kao  sto kazes lako se vratis. A i ne vidim razlog da te jos ostavljaju. Nista kad dodes doma opet porcija cevapa i ananasa 😂

Baby girl 💜

Dora4
    18. Lipanj 2020. 17:42

Zmya divan je Petar 💙💞
    Curke, pocastila sam se novim mobom pa cijelo popodne drkuljim i slazem sve na njemu jer volim kad je sve personalizirano..napokon poslozila i forum, al nisam stigla citat..samo sam prokopala da nam je stigla Greta i uspjela nac Petrove fotke 🤭
    Jesu nam sve mamice i trudnice dobro? Ima li koja u radjaoni? 
    Pusice svima 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.