Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 15:06

Žene moje ja ne mogu dočekati pregled ujutro. Danas me ubijaju kontrakcije. I baš su bolne. 

Nikita206
    18. Lipanj 2020. 15:13

Vrapčić, čestitke od srca na maloj Gretici! Uživajteee ❤️

Zmya, ova druga slika, pravi food coma ili milk coma 😂

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• anav05
    18. Lipanj 2020. 15:17

Rio13

Zbilja sister? 😒 inace, Zadranka, moja sestra s zimskih beba 2018/2019 🤣 ona me i uputila k vama na forum. Spijunira nas s vremena na vrijeme i tako. Sad mogu propast u zemlju od srama 😂

😂😂😂😂😂
    Baš ste me nasmijale!
    ___
    38+4

• anav05
    18. Lipanj 2020. 15:20

mrvičak

Žene moje ja ne mogu dočekati pregled ujutro. Danas me ubijaju kontrakcije. I baš su bolne.

A gle i vremena vani... Čuvaj se❤
    ___
    38+4

zmya
    18. Lipanj 2020. 15:21

Hahaha zakon, nasmijale ste me! Pozdrav Zadranki! 🥳🥳🥳🥳

Pepilli
    18. Lipanj 2020. 15:35

Vrapčićuuu sve najljepše želje tebi ,tati i maloj Greti! Želim ti bez oporavak a Gretici zdravlje i sretno djetinjstvo! 💗💖💖
    Zmyoo maleni je presladaak! Ah ti naši hahari ,tako mali, a već krađu srca! 

Sreća mamina

Dobrodošao

• CurlySue
    18. Lipanj 2020. 15:45

Dobrodošla Gretica! 💕💕💕💕🎉 Mamasita, brz ti, oporavak zelim! 😘
    Zmya, maleni je premedeni. 🤩
    Vucica, moguce da je u pitanju refluks. Navukao je preveliku kolicinu mlijeka. Radi mu pauze u hranjenju, s podrigivanjem i stavi ga na bok i pod 30 stupnjeva kad lezi. 😉
    Ena, krv u mlijeku moze biti od popucalih kapilara. Meni je tako bilo u pocetku i izdajala sam na suho (citaj prolijevala) jedno tjedan dana. U bolnici nisu dozvolili konzumaciju takvog mlijeka dok nije cisto 🤷‍♀️
    Dora, kilazice su odlicne 🤩 T i Marica se prate 🙈 

18. Lipanj 2020. 15:49

anav05

mrvičak

A gle i vremena vani… Čuvaj se❤
    ___
    38+4

Hvala. A baš mužu govorim nastavi li se ovako još tri tjedan da ću ispaliti jer uopće ne znam je li za reagirati i ići u bolnicu ili ne. 

Trudy
    18. Lipanj 2020. 16:10

Pregled ok, al zbog carskog nek idem na polikliniku da vife sta cemo

selena
    18. Lipanj 2020. 16:30

Hej curke!
    Vrapcic - čestitam na Gretici.🥰
    Svea - ne sjećam se jesam li tebi jučer čestitala, ali mogu ponoviti. Čestitam 🥰

Meni je došla mama da me njeguje, kuha, sprema... bas sam Happy 🤗 odmah mi je lakse, skužila sam kako da uopće ne sjedam ni kad idem leći niti kad se dižem tako da se nadam da će moj cerviks izdržati par pohoda na wc dnevno i to je to...

30.07.🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.