Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 11:54

Dana da i nama udu kroz komarnike. A i moj dragi muz otvori prozore i tamo gdje nema komarnika pa ude svasta. 🤯
    Trudy e puno ti hvala, budem si uzela! Hahahahah ni manje ni vise nego bozicne poklone. A sta ces kad si sve oprala po kuci, pa i sebe. Bar ces za Bozic biti mirna. A i do Bozica sa ciscenjem haha! 
    Bas je super natpis! Kreativno, mi nismo kreativni, eventualno stopala i dlanove uronimo u gips, i to je previse! 😁
    Joj cure koje ste rodile bas mi je zao sto se tako osjecate, nadam se da je prolazna faza i da ce vec sutra biti bolje. 😘

Mocho
    18. Lipanj 2020. 12:00

Evo nas s prvog pregleda u TA :) 
    Naletili na izvrsnog doktora, ja odusevljena 🙂 Sve je super, ja prohodna za prst... ali bebica je manja pa je doktor pomaknuo na ocekivani termin s 2.7. na 10.07. 😃 I rekao je da se vec 15g pokusava iskorijeniti da se porodi nepotrebno induciraju, da je to bio trend bez indikacija raditi prije 
    .
    Vrapcic, Maggy, Truddy - sretno vam bilo!!! 😇😇😇
    .
    Moje cetvrtkasice - sretni nam puni tjedni 🎊🎊🎊🎊

Trudy
    18. Lipanj 2020. 12:35

Mocho

Evo nas s prvog pregleda u TA :)
    Naletili na izvrsnog doktora, ja odusevljena 🙂 Sve je super, ja prohodna za prst… ali bebica je manja pa je doktor pomaknuo na ocekivani termin s 2.7. na 10.07. 😃 I rekao je da se vec 15g pokusava iskorijeniti da se porodi nepotrebno induciraju, da je to bio trend bez indikacija raditi prije
    .
    Vrapcic, Maggy, Truddy - sretno vam bilo!!! 😇😇😇.Moje cetvrtkasice - sretni nam puni tjedni 🎊🎊🎊🎊

Super, bravo za doktora! Bas pricam s kumom, ona me pita sta ako te budu morali inducirat.. ja se nadam da nece trebat. Nisu ovi bolovi za sad tako strasni, a nadam se da ce ctg pokazat da je sve ok.

Trudy
    18. Lipanj 2020. 12:41

Rose kako ste malenog obukli za izlazak? Koliko slojeva? 😁 Da znam dal da jos nesto dodam..

Tonka341
    18. Lipanj 2020. 12:44

Vrapcic, Maggy i Trudy sretno! 
    Ena, Rose i Svea cestitam na bebicama ☺❤💙
    Svea znam kako ti je :/, identicno ti je meni bilo i jos sam imala ogromne oscilacije u tlaku i bas mi je jako lose bilo plus ti bolovi od reza pa sam i podljeve dobila, grozno :/, mislim da tamo malo previse forsiraju sve odmah oko beba a nakon carskog stvarno nisi u stanju i jos ti ni ne pokazu sve..,al da te utjesim sve je to normalno i svakim danom ce ti biti sve lakse i lakse a kad dodes doma ces se preporoditi 💙, meni se inace puno vise svidio odjel na patologiji trudnoce nego taj, ove nase sestre su ok a ove za bebe su svakakve, ima ih dobrih a ima i bas iritantnih
    ...

Ante 💙 Maro 💙

18. Lipanj 2020. 12:50

Bok krafnice, da se javim s pregleda. Sve je uredu 😍 doktorica me pregledala vaginalno i radili smo ctg. Ja prije pregleda pojela bananu i knopers. Tog ludovanja.. Ajme.. Bukvalno mi se čitav stomak tresao, ona je lupala u one sonde, sestre su se smijale, bas je bilo zabavno 😂 nadam se da je to uredu, nekako mi se činilo kao previše haha. Iduci pregled je 02.07. Ljubim vas sve 💞

Vrapčić123
    18. Lipanj 2020. 12:53

Lijepe moje samo da javim da se Greta rodila jutros u 9 sati. ❤️ Ok smo, detalje šaljem naknadno. Cicala je ko velika odmah čim se rodila, nije se htjela maknuti s cice, pa molim Boga da tako bude i dalje. Mjere su drukčije nego se mislilo, ali je to nebitno skroz. Teška je 3200 grama i 49 cm, nit je teška nit duga toliko puno kako se pričalo. No zato mi je slatka toliko da bih je mogla pojesti. 💕💕💕💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• elenalinapepi
    18. Lipanj 2020. 12:56

Vrapčić123

Lijepe moje samo da javim da se Greta rodila jutros u 9 sati. ❤️ Ok smo, detalje šaljem naknadno. Cicala je ko velika odmah čim se rodila, nije se htjela maknuti s cice, pa molim Boga da tako bude i dalje. Mjere su drukčije nego se mislilo, ali je to nebitno skroz. Teška je 3200 grama i 49 cm, nit je teška nit duga toliko puno kako se pričalo. No zato mi je slatka toliko da bih je mogla pojesti. 💕💕💕💕

Etooooo znalo se odmah da su to trudovi i da je krenulo!! Cestitkeee i nadam se da je proslo brzo ❤

Vucica
    18. Lipanj 2020. 13:00

Cestitaaaaam vrapcic od srca❤️❤️❤️🎉🎉🎉mazite se i uzivajte 😘😘

Tonka341
    18. Lipanj 2020. 13:00

Vrapcic cestitam na Gretici! ☺🤗, uzivajte sad u mazenju 😍

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.