Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    18. Lipanj 2020. 02:33

Evo meni pukao vodenjak i to je baš bio izljev. Opet u bolnici spojena na ctg

Žuža
    18. Lipanj 2020. 03:44

Maggy Sretnooo!!!
    Vucica Skokovi idu 3., 6., 9. dan, tjedan, mjesec. I onda se ovako ponasaju 😃

18. Lipanj 2020. 04:26

Maggy_1

Evo meni pukao vodenjak i to je baš bio izljev. Opet u bolnici spojena na ctg

Sretno ti!!! 🤞🥰🥳🥳🥳

Maggy_1
    18. Lipanj 2020. 04:49

Hvala cure! Kaže doktor s obzirom da je vodenjak pukao bez trudova, ovo se može odužiti i na 24 h. 

Trudy
    18. Lipanj 2020. 05:02

Maggy_1

Hvala cure! Kaže doktor s obzirom da je vodenjak pukao bez trudova, ovo se može odužiti i na 24 h.

Sretno!
    Meni poceo i sluzni pomalo 🤞 iskreno, svejedno mi je koliko ce trajat, glavno da je krenulo nesto 😁

Dora4
    18. Lipanj 2020. 05:08

Maggy i Trudy sretno curke!!!😘😘
    Vrapcic di si nam, kakva je situacija kod tebe? 😘

18. Lipanj 2020. 05:16

Maggy_1

Sad cu ja bit glupa i pitati kako ce beba biti bez plodne vode 24h 🤔🙈

18. Lipanj 2020. 05:21

fenjer

Maggy_1

Čepovi vodenjaka se obnove, ne brini ☺️ sretnooooo

Dora4

fenjer

Maggy_1

Nisi glupa! Ne iscuri sva voda odjednom 😉

Trudy, Vrapčić događa li se išta? ☺️🙏🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.