Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    18. Lipanj 2020. 05:23

Zene mogu tjednima izdrzat jer se obnavlja 😉
    Ovdje se radi o visokoj trudnoci i krece porod pa ce ic, samo ce trajat ocito jer se sporo otvara..ali Maggy, mozda i ne bude bas tako dugo!! Nadam se da ce ic sto lakse koliko god trajalo! 😊
    Mrvičak jutro draga 😘😘

18. Lipanj 2020. 05:30

Dora4

Zene mogu tjednima izdrzat jer se obnavlja 😉
    Ovdje se radi o visokoj trudnoci i krece porod pa ce ic, samo ce trajat ocito jer se sporo otvara..ali Maggy, mozda i ne bude bas tako dugo!! Nadam se da ce ic sto lakse koliko god trajalo! 😊
    Mrvičak jutro draga 😘😘

Ti u dojenju vjerojatno☺️ a ja u nesanici 🙄 jutroo😘😘😘

Polly
    18. Lipanj 2020. 05:55

Jutro vas dvije 😊
    Trudy i Maggy sretnoooo, stižu nove bebice 🥳🥳
    Mene je pak probudio san. Dakle ajme meni - bila sam kod prijateljice i beba se počela jako ritati, odjednom izbila ručicu van, ali skroz van smo ju vidjele. Jako sam se raznježila. U drugom trenu sam ju cijelu vidjela kroz neku mrežicu, izvadila je iz toga i imala ju u rukama. Imala je puno crne kose i muževe plave oči, ne mogu vjerovati koliko me ljubavi opralo u snu! A ondaa, shvatim ja da imam još 3 tjedna to termina i da ona nebi trebala još biti van, mota nazad u trbuh. I tako ju odlučim PROGUTATI 😳😳 Progutam ja nju i kad sam shvatila da neće otići u maternicu nego u želudac sam se probudila. Dakle šta je sa snom??? 😂😂😂
    .
    Ja za sat vremena odo na prvi pregled u TA 😊

Ninnek
    18. Lipanj 2020. 06:01

Sretno krafnice, zelim da vam brzo prođe 🥰🥰🥰

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Trudy
    18. Lipanj 2020. 06:02

Kod mene su nepravilne kontrakcije za sad, ali i dalje su tu.. al oprala sam kosu 😂 i radim dorucak momcima. Mogla bi cak muza obavijestit da bi nesto moglo bit 😁

Polly
    18. Lipanj 2020. 06:07

Trudy

Kod mene su nepravilne kontrakcije za sad, ali i dalje su tu.. al oprala sam kosu 😂 i radim dorucak momcima. Mogla bi cak muza obavijestit da bi nesto moglo bit 😁

Najbitnije da je kosa oprana!! 💪🏼 Sad si spremna skroz 😄

• anav05
    18. Lipanj 2020. 06:28

Dobro jutro i sretan četvrtak svima koje pune tjedne🤗
    Maggy, Trduy, kako ste cure? Šaljem vam pozitivnu energiju i  nadam se da ce sve proci u najboljem redu! Trudy, kosa je kosa, znas da sam jucer razmisljala stigne li se to. Znaci da🙈💪😎
    Vrapčić, kako je kod tebe? 🥰
    Moja se Dora od jucer bas smirila, pratim i nadam se da je odlučila uskoro upoznati se s nama🥰🥰
    Tipkamo se!
    ___
    38+4

Rose1
    18. Lipanj 2020. 07:00

Vucica

😂😂😂Curly mozeeee
    .
    Mimoza dajemo od jucer Biogaia protectis d3 kapi, ima nesto probiotika I d3 vitamin. Mi krenuli s dojenjem ali mislim da cu se vise bazirati na izdajalicu. Ovako on cica pola sata, sat a nemam pojma koliko je popio. Za pola sata dere se ne znamo jeli opet gladan, ili su grcevi. Cicu malo nece malo hoce, pa ako cekam njega napune mi se opet, a ako izdojim mislim si sta ako on bude htio cicat. Uglavnom kaos 😅 vidjet cu kako ide. S izdajalicom mi je ustvari jedini problem sto bi je trebalo iskuhat jednom dnevno osim toga meni je zakon.
    .
    Rose jesi probala sesirice? Meni ih patronazna preporucila kad je odbijao cicu

Ma u bolnici mi izfilozofirali da to moze tek poslije jer im se zrak nakuplja. Vise ne znsm sto treba, a sto ne. Luda sam lagano. Nije to bas jos ni pravo mlijeko i tako.
    Koristi tko sesirice?

💙

Rose1
    18. Lipanj 2020. 07:01

Vrapcic, Maggy, Trudy ceksmo nove bebice❤❤❤

💙

Trudy
    18. Lipanj 2020. 07:38

svea

Cekamo nove bebeeee 😍Elena hvala ti, ali nigdje ne mogu u ovom stanju, a gore ne smijes 😥 hvala ti kao da jesi!
    Nikako se javit.
    Em sam premorena, rez boli za popizdit, jucer su me vec preselili u sobu i moram nju hendlat, a jedva se okrenem od boli. Mislim da to nije humano 11h nakon carskog.
    Jucer sam bas bila jadna. Kolostruma nema, ona nece cicu, sestre jedva pomognu i pokazu. U jednom trenu sam imala izljev krvi nasred sobe jer sam nju nanasala koliko je plakala.
    Uglavnom osjećam se uzasno usamljeno i nesposobno… i imam osjećaj da će samnom umrijet od gladi jer nista ne znam 😥

Ma joj draga 😕 ne brini, doc ce sve na svoje 😚 ti osjecaji su normalni, svih nas operu prije ili kasnije 😉 i vjeruj mi nece umrijet od gladi 😉 samo polako i strpljivo 😉
    .
    Hmmm.. ja bi u 3 trebala imat ctg, vidjet cu doduse sta ce bit do tad.. jos moram na bus 😂😂
    Evo nasa (nadam se zadnja) 2u1 https://imguh.com/image/YvLIC

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.