Svea cestitam draga!!!! 💕💕💕💕
Tvoja trudnoca i porod su mi posebno emotivni jer si rodjena palcica pa odmah razmisljam o svojoj Marici i sto je sve ceka u zivotu 🥰🤭
Bebac i Lina, nista ne stizem procitat i bacim oko na zadnje 2stranice pa sam taman ulovila vase prekrasne krafnice 🥰🥰🙏🏼💙💜💕
Mrvicakdraga, vidim ti si nam jos u komadu, jesi dobro?
Vrapcic ajmeeee sto to pisete, zar nam Greta kuca za izlazak?? 😃 sretno ljubice!!!
Nadam se da ste sve dobro 😘😘
Mi smo jucer proslavili 2mjeseca, Ivica je na 3420g, a Marica na 2510g, jos malo pa cemo izac iz 42 i prec u broj 46 💪🏼🥰💕
Ivica je pravi mali snagator. Bravo i za našu curku Maricu 🌸💙❣️
.
Ja sam skroz ok, imam povremeno nekih "poteškoća", ali uz ove tjedne je to ok. U petak pregled pa bumo vidjeli situjšn dolje 👇 🤷♂️
Situejšn*
Bebac kako je sladak vas mali momcic, vec on zagrli mamu svoju ko veliki 😍 pravi je! 🥰
Lina kako je Elena slatkaa!! Jaoo!! Med medeni!! 😍🥰
Naša sobica je gotova, samo ce dragi jos sloziti krevetic kad mi odemo u bolnicu..svaku vecer tamo malo sjednemo, premjestamo i jedva cekamo! 🥰😊
Laku noc krafnice! ⭐️ Javimo se sutra nakon pregleda 😘
Vrapčić ne znam kakvu noc da vama pozelim 🙈 ako je to to, samo da ste nam vas dvije sigurne i da sve dobro prodje 😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Rio hvala, knjige se i meni svidaju, od disneya su, tvrde korice, iako je po frjsu dosta ljudi pisalo kako su skupe, jednom tjedno dati 30 kn mi nije bio problem, to mi je jedna kutija cigara koje vise ne pusim 😂
Unutra je 5 kratkih pricica, idralno za pocetak dok ne budu imali vecu koncentraciju 😁
A za zavjese, da nezgodno je ako je tako. Mi smo na 5om katu i ne vidi nas nitlo previse, osim ako ne koriste dalekozor 😂 a i rolete imamo, pa ce nam bit okej ove zavjese, ako bas ne nadem neke lijepe djecije 🙈
A police, vidim da cemo i mi vodit borbu s tim, ni, za boravak nismo uspjeli nac, pa smo nakraju uzeli bas komplet za tv, jedna polica i ormaric.
Flo, ja za sad imam zraka, tj. Meni je ovo relativno novo pa ni sama ne znam da li jesu kontrakcije ili ne 😑
Eovyn, cak imas ovaj cijeli komplet za naruciti preko neta, ja sam to davno pocela, ajme to je bilo prije 19ntjedana 😮 znam da sam muzu govorila mozda mi je rano, ali sad mi je drago sto sam uzela 😁
Ma vama su to ostale sitnice, za cas cete to srediti 😘
Baby girl 💜
Bebač, malac je prekrasan 💙🙏❣️
.
Dana, to je BH. Tako se meni kvrga napravi desno gore ispod rebara, a u zadnje vrijeme mi se cijeli trbuh pomakne na desno jer mala vramica s tabanima gura tu stranu, pa je trbuh više kockast, nego loptast 😂🤗
Bebač, Lina bebači su preeeslatki!!! Jedva čekam svoju kad vidim vaše mrvice 😍
Mrvičak tako je i moj kockast, presmiješno mi izgleda 😅
Dora baš lijepo malci napreduju, već 2 mjeseca imaju 😲 Kao da si jučer javila da si rodila, ide vrijeme prebrzo, uživaj u svakom trenu s njima ❣️
Ove knjige su mi super. Ja se nisam sjetila toga iako obožavam čitati. Mi nikako zgotoviti sobu. Još karnišu moramo staviti, slike na zid, tepih i te sitnice, ali namještaj je složen, robica oprana i ispeglana.
Cure meni nije jasno nešto, i baš sam glupa malo pa vas molim pomoć da mi to rszjasnite ali nemojte mi se smijati 🤭 te vizite u bolnici kad nas gledaju dole? Kak to izgleda? Nakon poroda mislim? Mene brine uložak i gaćice, odnosno jel to nosim ili ne? Kako to funkcionira? Eto, od svega na svijetu ja glavu time razbijam.
Ovisi, ako imas sav dva ni ne gledaju. Inace kad dosu samo skines gacice i oni pogledaju.
Mene nisu ni prvi ni drugi put uopce gledali jer nisu imali zasto.
Prvi put 2unutarnja jedan vanjski, a sad samo jedan sav...
Mrvicak hvala, to su onda svakako kontrakcije. Da bar znam 😂
Rio, imas cak cijeli komplet za narucit, ali da, svako malo bude tih knjiga pa ce vec nesto naletit.
Ajde drzim fige da nades zeljene zavjese 😘
Baby girl 💜
Nisam primjetila da se Svea danas javila, sigurno uziva u mazenju s bebicom 😊
Svea ipak ako vidite poruku, ja sutra u 11 imam pregled na Merkuru, bit ce mi drago pomoci novopecenoj mami ako vam ista treba donjeti dok vam vasi ne stignu..slobodno javite, ja pratim ovdje! 😘
Sad laku noc! 😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Bebac, Lina dusice drage, preslatke bebice 🥰 Koja razlika u velicini hehe Imala sam cimericu u rodilistu i njen maleni imao 2500gr a moj 3920 i bas je bila ogromna razlika 😂
Dora bravo za nase palcice 🥰 eto pozeljena si 🤗
Eovyn meni niko nije gledao u gace 😂 vizita pregleda trbuh i prate vracanje organa, najvise maternice. Eventualno pogledaju ulozak da bi vidjeli koliko je jako krvarenje.
Polly takav je i moj trbuh bio jako cesto. Kao da se u tom trenutku i beba unutra ukoci 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji