Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    17. Lipanj 2020. 11:19

Curke evo izgleda meni krenuo sluzni čep. Tamno smeđi, gušći malo, količinski ga nema puno. Ostane na papiru i ulošku onako kao gušći iscjedak smeđi i maleni komadić ispao u wc skoljku. To još nije panika? Jel da? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

selena
    17. Lipanj 2020. 11:21

Spuštanje bebe - vidim da pisete vi koje ste blizu termina kako se bojite da se beba ne podigne gore. Znate li šta bi ju moglo podići? Meni se curka okrenula i spustila glavom u zdjelicu, ja bi bila sretna kada bi se podigla bar malo da me ne otvara. Kad osjetim da me lupa mijenjam bok na kojem ležim samo ne znam mogu li još šta napraviti. 
    Igračke za bebe - ja imam par igračaka za male goste kad dođu, one case koje se slažu u toranj, puzzle za manje od god dana (one gdje treba spojiti 3-4 kom). Inače bebama u babinje ako brzo dolazim, uz ostalo, kupim zvecku a ako dođem kad već ima 5-6 mj onda neku pametnu sto mora raditi sa rukicama....

30.07.🥰🥰

• Bebac24
    17. Lipanj 2020. 11:26

Ena zao mi je za ragade. To znaci da nije dobar hvat nazalost. Luftaj ih i mazu svojim mlijrkom. Neka se suse cim vise. 
    Dojenje boli na pocetku nazalost da. 
    Oblacenje, mi smo sa bodijem bez rukava i tutice, i carapice jer je zimogrozan. To su me i uopozorile u bolnici... Vrapcic, nije panika nikakva. Neka je, znaci da se pokrece. Tako je meni bio na dan kad sam rodila, ali uz trudove. Sad budi pratila na koliko su ti kad krenu. ❤️

Rose1
    17. Lipanj 2020. 11:27

Amneris hvals ti na info😘idemo danas doma🥳🥳🥳
    Ah, taj 5.kat. moras ih sve tlaciti, ispitivati, ima ih par ok, ali jadno. Uvale ti bocicu i dohranu i briga ih...ma..
    Ena joj, i ti imas muke s dojenjem, kod mene kaos isto..
    Eovyn moj ce oporavsk definitivno trajati duze nego curams carski. Vidi sto ti preporucaju. Ali i vaginslni moze proci bez reza, mojoj cimerici nije nists
    Fenjer mazem, hladim i svasta nesto
    Vrapcic meni uopce nije ispao, valjda tek ns porodu. Moze dsnima ispadati, a moze biti i ubrzo, ali u terminu si, no stres

💙

17. Lipanj 2020. 11:31

Amneris ma budete se i vi snasli, uzivat ce i s vama. Hahahah, kad budete opet kupali? Skuzila sam da neke patronazne savjetuju svaki dan, a neke do 3x tjedno. 
    Rio daaa, ja sam isto gledala par tih na internetu i htjela bi naruciti, ali ja to jednostavno moram oprati, ne mogu zamisliti da beba stavlja u usta nesto sto nije oprano. I bas sam si razmisljala kako oprati te koje sviraju 🙈 Mozda se javi neka iskusnija mama sa savjetom 😂 A gle, ak nista u ves masinu pa nece vise svirati i dobro 😋
    Vrapcic mislim da imas jos vremena, ali bebica je naumila uskoro van 🥰😁🥳
    Selena vidis ja nemam obicaj kupovati zvecke nego svim bebicama kupujem baby gym i neki komad robice. Fora su mi one didakticke igracke, ali sto kazes to je vec za malo vece bebe.

Amneris
    17. Lipanj 2020. 11:32

Rose1

Amnerishvals ti na info😘idemo danas doma🥳🥳🥳
    Ah, taj 5.kat. moras ih sve tlaciti, ispitivati, ima ih par ok, ali jadno. Uvale ti bocicu i dohranu i briga ih…ma..
    Enajoj, i ti imas muke s dojenjem, kod mene kaos isto..
    Eovynmoj ce oporavsk definitivno trajati duze nego curams carski. Vidi sto ti preporucaju. Ali i vaginslni moze proci bez reza, mojoj cimerici nije nists
    Fenjer mazem, hladim i svasta nesto
    Vrapcic meni uopce nije ispao, valjda tek ns porodu. Moze dsnima ispadati, a moze biti i ubrzo, ali u terminu si, no stres

Jupiii, doma će sve biti puno lakše, vidjet ćeš! Koliko imaš šavova? Baš gadno zvuči taj rez! Meni su rekli da će kao biti mala epiziotomija, pa imam 6 šavova vani, i unutra ne znam koliko.
    Još uvijek ne mogu sjediti ravno, ali pomalo!
    I moja jedna cimerica je rodila 4-kilaša bez rezanja. Sjedila je najnormalnije već prvi dan, sretnica!!

• CurlySue
    17. Lipanj 2020. 11:37

Vucica, drago mi je da je bolje  😘
    Svea, cestitam na prinovi! Brz oporavak ti zelim. 💝
    Mocho, bolnica u kojoj rodis salje prijavu da je dijete rodeno kod njih i onda odes u maticni kojem ta bolnica spada. Npr. konkretno za Zg, ja spadam pod dubravu, a petrova pod medvescak i morali smo u medvescak jer su tamo zaprimili papire.
    Ako imas eoi, kupite citac kartice, dode 100 kn i sve obavite online, bez hodanja igdje. Gotovo za 20 min. 😉 Trebas samo racunalo, ne ide prek moba. 
    Drago mi je procitati da ste sve ostale dobro, da se nove mamice uhodavaju i mazuckaju sa svojim krafnicama. Mi se malo mucimo s refluksom, ali i to ce proci. 
     Svima vam saljemo puno krafnastih pusa 😘

dana130
    17. Lipanj 2020. 11:38

Fenjer mi ni nismo imali previse male djece u gostima, kumce koje sad ima 4 godine, al dok je bio manji uvijek bi nosio svoje igrackice u ruksaku, a sad si nade od bilo cega zanimaciju 😁
    Rose mislim da neces pogrijesit s pelcickom. 😘 A idete doma, divnoo 🥰🥰 bit ce sve bolje doma 💙
    Ena zao mi je sto imas rane, nadam se da ces se brzo oporaviti 😘

Baby girl 💜

• CurlySue
    17. Lipanj 2020. 11:41

Rose, draga, kupi mam komprese, drzi na bradavici pol sata, max sat vremena. Nakon toga hladni oblog. Purelan mast za bradavice je isto odlicna, makar se meni i od biobaze pokazala jako dobrom. Izdajaj rucno dan, dva i brzo ce se sve oporavit 😘

Vucica
    17. Lipanj 2020. 11:44

Igracke koje sviraju imam jednu I ona ima patent tamo gdje izlazi ona spagica koja se povuce da svira. Prije pranja izvadim mehanizam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.