Bila patronazna, dala par savjeta oko prehrane dok dojim. Kaze prvih mjesec dana izbjegavati zacinjeno, alergene tipa jagode I citrus, sve gazirano ukljucujuci mineralnu. Orasasti moze, citrus mozda pojest pola narance pa vidit. Iiii kaze casu piva na dan popiti za mlijeko 🎉🎉🎉
Rose, super! Kod kuce ce sve biti lakse.
Koliko dana ima tvoj maleni sad? Meni se sve smjesalo..sve mi prebrzo doslo nekako. Uzas
Uf zaboravila sam,
Vrapcic nije to alarmantno.. neka curka laganini, mozda i uskoro krenu trudovi a mozda tek kroz par dana. Kod tog sluznog stvarno nema pravila.
..
Jos sam nesto htjela al nemam pojma sto stvarno🤷♀️
Ovih dana sam i sama rastrojena i uopce ne funkcioniram!
Vučica ma bit će to svakim danom sve lakše. Joj vjerujem kakva je to ljubav, mi našu mrvicu još nismo ni vidjeli a već je volimo. 🧡
Ninnek bude to po malo. Koliko su ti trudna?
Renata dada, sprema se sigurno. Sad još i sluzni čep ide po malo. 😅
Amneris moji snovi su zbilja ludi totalno. 🤣🤣🤣
Ena odlično za broj 2, to je zbilja super i vrlo bitno da je krenulo. 🤞Ena draga ja se zbilja ne kuzim u dojenje UOPĆE no ja sam slušala na tečaju da nebi trebalo boliti dojenje, al ocito je u stvarnosti drukčije. Pogledaj snimku na YouTube, napiši pravilno dojenje i neki video prvi mi izbaci (Kavurma objavio video) pa mi se čini ok objašnjeno. Žao mi je da te boli. Mene zabole cice kad čujem tako nešto. 😔
Eovyn uf beba ti neće van i gotovo. Jeste pokušali ćevape? Ne znam što bih pametnog rekla.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fenjer mom vise smetaju carapice 😅 stalno ih skida. Hlacice sa stopalima nisam nesto primjetila da smetaju, I ne moras stalno traziti carapice. Samo ide sve toplije pa mislim da mu je ugodnije bez hlaca
Anavo dada, sjedenje je koma i meni. Sva se isto iskrivim. 🤣🤣🤣
Fenjer to jos nisam dokucila kako cu 😂 oprala sam ove sto ne sviraju. Mislila sam nekako povrsinski oprati, sa spuzvicom ili tako nesto. Ne pada mi nikakva ideja na pamet 🤷🏻♀️ Al bitno da sam ja to kupila 🤣
Moja prijateljica ih gurala sve u sterilizator. 🙂🙃🙂🙃
Dojenje na zalost ako se bebu ne namjesti kako treba ce bolit. Ja sam ragade imala jedno mjesec dana zbog krivog hvata, al stisnula sam zube i nakon tih mjesec dana je bilo super. Pogledajte si videe na youtubu, gledajte bebu dok zahvaca bradavicu. Ako je krivo zahvati, ispravite je. Meni je na pocetku bilo kao kako cu ja prekidat podoj, poslje bi mu uvalila prst u usta ako vidim da nije dobro i idemo ponovo. 😕 ☺️
Igracke za prvo vrijeme nista ne treba, a vjerujem da cete dobit tih zveckica i gluposti. Mi isto nismo imali nista pa se na kraju skupilo poprilicno toga.
Problemi koji vas muce probajte ih nekako stavit na stranu ako je moguce. Ja sam se s nekim obiteljskim situacijama jednostavno pomirila jer mi nema druge.
.
Ja odradila zadnje vjezbe 😁 nadam se da ionako iduci trening necu docekat u komadu 😁 i bila po ananas 😂 tu i tamo me neka kontrakcija spopadne, al tako rijetko i slabo da mi je to zanemarivo...
Amnerishvals ti na info😘idemo danas doma🥳🥳🥳
Ah, taj 5.kat. moras ih sve tlaciti, ispitivati, ima ih par ok, ali jadno. Uvale ti bocicu i dohranu i briga ih…ma..
Enajoj, i ti imas muke s dojenjem, kod mene kaos isto..
Eovynmoj ce oporavsk definitivno trajati duze nego curams carski. Vidi sto ti preporucaju. Ali i vaginslni moze proci bez reza, mojoj cimerici nije nists
Fenjer mazem, hladim i svasta nesto
Vrapcic meni uopce nije ispao, valjda tek ns porodu. Moze dsnima ispadati, a moze biti i ubrzo, ali u terminu si, no stres
Jupiii, doma će sve biti puno lakše, vidjet ćeš! Koliko imaš šavova? Baš gadno zvuči taj rez! Meni su rekli da će kao biti mala epiziotomija, pa imam 6 šavova vani, i unutra ne znam koliko.
Još uvijek ne mogu sjediti ravno, ali pomalo!
I moja jedna cimerica je rodila 4-kilaša bez rezanja. Sjedila je najnormalnije već prvi dan, sretnica!!
Mislim da ovisi I o tome gdje je rez. Meni je mali rez par savova na lijevo, plus iznutra par sto sam popucala, i nista strasno me ne boli. Ni kad piskim, sad vec sjedim skroz normalno.
Fenjer, Rio hvala, onda cu ici gore poslusati to i dati uputnicu negdje i pitati sto moram s tim 😘
Vrapcic sretno, nesto se dogadja 🎊🎊 drzim fige ❤️
Rose super sto ides kuci ☺️☺️
Bebac hehe, uskoro će očito mala van. 😅😅😅
Rose za sada nikakva panika. 😊 Kuma mi treba doći u 15 sati, hehe možda bude veselo kad ona dođe... Ajd bar će joj biti uzbudljivo i zabavno kod mene. 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji