LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    16. Siječanj 2020. 14:02

Kavu pijem i to tursku, 2 male salice dnevno s malo mlijeka. Da ju ne pijem migrene bi me satrale. Pola sam ju i u prvoj trudnoci, cak i vise. Nisam primjetila da je skodilo.
    Ja cu sad do Lidla po te potkosulje i tajice, nadam se da ih je ostalo.
    Kod nas na niru je danas divno vrijeme, 16 stupnjeva, nisam znala da je tako zagadjeno u Zg.

Fluffy
    16. Siječanj 2020. 14:07

Kolacic, ja ko ovisnik o turskoj kavi, vise ne pijem. Zgadila mi se na pocetku, i od tada je ne mogu vidit nacrtanu. Popijem ness, ili cappucino neki ujutro umjesto tog. Ja isto u Lidla jutros uzela 2 tajice...vec je dosta toga bilo prodano. Uzela sam dva zadnja M broja. 

Tocka_tockica
    16. Siječanj 2020. 14:18

Ja sam danas od frendice dobila hrpu trudnickih stvari tak da preskacem lidl, za bebaca jos necu kupovati jer moram vidjeti sto se da iskoristit od curke.. a sto se tice zagadjenog zraka.. kod nas je u podravini sve ok do trena dok susjed ne odluci palit amece u garazi pa iz dimljaka suklja dim koji se zavuce i u hermetički zatvorenu kucu
    https://ibb.co/JxNG9gj
    A trenutno je vrijeme takvo da se zbog pritiska dim zadrzava dolje i sad mi je u dvoristu magla od tog dima da se ne vidi prst pred nosom.. ja bi takve ljude zadavila doslovno!

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Leonie90
    16. Siječanj 2020. 14:18

Ja sam dlake riješila laserskom epilacijom, taman da nisam ostala trudna bi u ovo vrijeme napravila opet tretman. Nije da ih nemam više uopće, ali ovo što je ostalo je jadno, tako da me uopće ne bi poremetio iznenadni pregled (barem što se njih tiče) 

Leonie90
    16. Siječanj 2020. 14:21

Tocka_tockica

Ja sam danas od frendice dobila hrpu trudnickih stvari tak da preskacem lidl, za bebaca jos necu kupovati jer moram vidjeti sto se da iskoristit od curke.. a sto se tice zagadjenog zraka.. kod nas je u podravini sve ok do trena dok susjed ne odluci palit amece u garazi pa iz dimljaka suklja dim koji se zavuce i u hermetički zatvorenu kucu
    A trenutno je vrijeme takvo da se zbog pritiska dim zadrzava dolje i sad mi je u dvoristu magla od tog dima da se ne vidi prst pred nosom.. ja bi takve ljude zadavila doslovno!

Jooj groozno. Ili kad vidim da ispuštaju kanalizaciju na tuđe posjede, pa se ne možete u autu provesti od smrada, ja bi najradije preusmjerila te cijevi u njihova dvorišta, ispred praga lijepo nek im curi.

Tocka_tockica
    16. Siječanj 2020. 14:24

Leonie90

Tocka_tockica

Jooj groozno. Ili kad vidim da ispuštaju kanalizaciju na tuđe posjede, pa se ne možete u autu provesti od smrada, ja bi najradije preusmjerila te cijevi u njihova dvorišta, ispred praga lijepo nek im curi.

Ma to mi je koma.. ja inace radim u sektoru gospodarenja otpadom i nagledam se svega i svaga i naslusam se "puno pameti" i "prijedloga i ideja" , a najvise me raspizdi dok mi se ljudi hvale kak nemaju smeca da oni sve skure u pecima.. na to najvise popizdim

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

mimoza
    16. Siječanj 2020. 14:31

Mi smo prosli pola puta 🥰 moramo se slikati poslije. Puno smo narasli🤗
    Tiki divna robica za decka. I ja sam dobro napunila ormar 🙃 sad kad su nam potvrdili spol, poceo je i muz kupovati stvari, al sve ono I❤️Dad, isti tata i u tom fazonu 😂 a zaboravlja da cu vecinom ja bebu oblaciti, pa mozda izgubiti te njegove bodice haha
    Ja nemam ni naznake linei negri, a imam tamnjiji ten.
    MojeSve zasto si na dijetalnoj prehrani? Sta si izbacila samo ugljikohidrate ili?
    Lola ja ti nemam nikakvih bolova otkako sam usla u 5ti mjesec. Puna sam energije i osjecam se kao i prije trudnoce. Jedino me navece znaju uhvatiti kontrakcije, ali otkako sam povecala dozu Mg i to se stabilizovalo.
    Dora ma sramota je da ides cupava 😂😂 sram te bilo 😁

16. Siječanj 2020. 14:47

Evo meni bakica stara dobacila small sive. Njoj je bilo usput jer ide uvijek u trgovinu. Padaju mi i nekako mi se velike čine. Možda će biti bolje kada narastem 

• Cinammon
    16. Siječanj 2020. 15:06

pozdrav svima!
    nakon epizode krvarenja/smeđarenja( 7+3) i odlaska na hitnu, sretno javljam da je isto prestalo već nakon dva dana.
    uspila sam se prebaciti kod nove ginekolice u gradu u koje sad živim, čini mi se super i jako konkretna, odlično iskustvo nakon onih s hitne :) mala krvarenja ovog tipa su,kako veli, jako česta i većinom bezopasna. nastavljam s terapijom 3x1 i trebam se pripaziti ali ne trebam strogo mirovati. idući pregled imam 04.02. kada ću već biti u 11 tjednu.
    osjećam se nekako lakše nego prethodnih tjedana, manji pritisak u cickama i manja muka, al i dalje podriguje i osjetim mirise i svoj urin :) valjda je sve to normalno tako. Pokušavam se ja sam opustiti i vjerovati da će sve biti ok, toliko sam u grču bila ovih dana da mi je već muž počeo skretati pažnju na to da sam prenegativna i da to nije ok.
    nego, zanima me kako ste vi s cigaretama, koje ste bile pušačice? :) ja sam pušila od 15 god, sad imam 33 :) mislila sam da će mi biti ajme drama prestati, ali  samo sam ih sad oko nove godine odložila i nije me uopće želja ulovila, dapače sad mi smeta dim :))

Dora4
    16. Siječanj 2020. 15:17

mimoza

Mi smo prosli pola puta 🥰 moramo se slikati poslije. Puno smo narasli🤗
    Tiki divna robica za decka. I ja sam dobro napunila ormar 🙃 sad kad su nam potvrdili spol, poceo je i muz kupovati stvari, al sve ono I❤️Dad, isti tata i u tom fazonu 😂 a zaboravlja da cu vecinom ja bebu oblaciti, pa mozda izgubiti te njegove bodice haha
    Ja nemam ni naznake linei negri, a imam tamnjiji ten.
    MojeSve zasto si na dijetalnoj prehrani? Sta si izbacila samo ugljikohidrate ili?
    Lola ja ti nemam nikakvih bolova otkako sam usla u 5ti mjesec. Puna sam energije i osjecam se kao i prije trudnoce. Jedino me navece znaju uhvatiti kontrakcije, ali otkako sam povecala dozu Mg i to se stabilizovalo.
    Dora ma sramota je da ides cupava 😂😂 sram te bilo 😁

Hahahaha prasice!!!  daj radje sliku bušice nego sto me zezas! Cestitam na polovici, necemo se ni okrenut i vec cemo iscekivat kad ce kojoj porod ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.