Cinammon super, nadam se da neces vise imat smeckarenja/krvarenja, evo me na 17+2 pa se i dalje uznemirim kad vidim ..sretno dalje!!
Super da si se uspjela rijesit cigareta, ja nisam nikad pusila pa nemam pojma sto bi ti drugo rekla osim Bravo sto si prestala!
Mimoza, čestitam na pola 😍 S obzirom da si u DE, sjećaš li se možda kad ti je mjeren nuhalni? Ja imam sutra pregled sa 11+3, zanima me šta da očekujem. Pozdrav svima ❤️ i sretno na pregledima!
Cinammon super što je sve dobro, uživaj 🤗
Što se tiče depilacije ja sam prije trudnoće s voskom al sad me boli, od žileta isto sve se upali, ali najveći problem mi je što sam sad toliko gadljiva na dlake da doslovno jedvo kosu operem a kamoli da se depiliram, hvala na savjetu za kremu za osjetljivu kožu, probati ću sad to. 👍
MojeSve zasto si na dijetalnoj prehrani? Sta si izbacila samo ugljikohidrate ili?
Gestacijski dijabetes 🙄 ustvari ne, iznenadila bi se koliko puno UH ustvari ima. Samo sto su porcije minijaturne😭
Evo mene nakon pregleda.Mjere sve odgovaraju i u moru deckiju, mi izronili curu po drugi put😄.
URL = https: //lilypie.com]
Dora slikat cu poslije, sad sam u pakiranju stvari za odmor 😁
Renata ja nisam radila prenatalne testove, a nemam pojma da li su mi s 12 tjedana mjerili nuhalni nabor, niko nista nije rekao. Posto se ovdje svi ti testovi rade privatno i placaju privatno, tako da smo se mi odlucili na ovaj veliki anomaly privatno uraditi s 20tt, a ove prije nismo.
MojeSve nemoj zezati da imas GD. Otkad to? Jesi li radila oggt? Ja cu ga raditi tek sa 26tt, a s obzirom kako brzo dobivam kile, malo me strah dijabetesa. Kakva si ti s kg? Jel sad slabije dobivas, s obzirom da si na dijeti?
Lordy cestitke na dobrom pregledu i curi 🥰
Curke, koliko vas je na mirovanju?🙈
Meni je doktorica danas propisala mirovanje, a nisam se bas nadala😂😂
Anja🌸🌸
Čestitke na curici Lordy! 🎊 🎉
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji