LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    15. Siječanj 2020. 23:18

Fluffy

Vrapcic, rekla je da par kapi krvi nije zabrinjavajuce….da je opasno samo ako radi o obilnom krvarenju s ugruscima, ili prisutnim jakim bolovima. Medutim, nema neko konkretno objasnjenje na ta curkanja. I ja ne znam kako cu izaci iz ove trudnoce normalna ako mi se svako malo ovo bude ponavljalo. Stvarno svaki put kad pocnem uzivati u trudnoci, ta krv pokvari.

Oprosti sto se ubacujem.. ja sam ti takoder prokrvarila sa 12+2 i to je bilo bas obilno, probudila sam se u lokvi krvi. Otisla odmah taj dan kod gin, sve je bilo u redu hvala bogu al mi je dao odmah terapiju utrogestan 3x2 dnevno. E sad mozda sam propustila koji post, ali ako nemas neke terapije mozda da odes na hitnu da ju dobijes.. 
    Sve ce biti u redu, samo duboko udahni, pokusaj se smirit! I naravno javljaj situaciju. 

Amelie 1
    15. Siječanj 2020. 23:26

Meni moja nista nije govorila za posteljicu ni za cerviks, samo je komentirala da sam zatvorena. Ja svaki put dobijem slikicu i nista ne placam, ovo 50 kn za slicicu mi je suludo, nisam to nigdje cula.
    Fluffy pokusaj se smiriti, ne mogu ni zamisliti kako ti je. Ja sam medu sretnicama koje nisu ni kapi krvarile ili smedarile, nadam se da de tako ostati jer ne mogu zamisliti strah i paniku😢😢 ako nemas jake bolove i obilno krvarenje pricekaj do sutra pregled, vjerujem da je sve ok. 

sierrav
    15. Siječanj 2020. 23:30

Vrapcic123

Sierrav u biti koliko mi je poznato posteljica bi trebala biti visoko? Što ako ostane dolje? Onda se rađa na carski? I mirovanje do kraja trudnoće? A super je što se tvoja diže, to je dobar znak. 👍
    Fluffy što je doktor rekao u slučaju ponavljanja krvarenja?

Da,ako ostane nisko onda je zadnja 2 mj strogo mirovanje i porod na carski.Cini mi se da se ide svaka 2 tj na pregled ta zadnja 2 mj.tako sam ja procitala kad mi je bila nisko.Uglavnom nema komplikacija jer je sada i tehnologija i utz sve napredovalo.

• ajdina
    15. Siječanj 2020. 23:33

Zene moze li mi neka rec iskustva sa trecim porođajem treca mi je trudnoca pomalo imam strah pa me zanima iskustvo drugih zena 😌

Vrapčić123
    15. Siječanj 2020. 23:35

Fluffy onda se lijepo ušuškaj i lezi a ja bih svakako otišla do doktora ujutro na tvom mjestu. Barem ćeš biti mirna kada ti potvrdi da je sve ok, a vjerujem da je doista sve ok. Imaš li jakih bolova?

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    15. Siječanj 2020. 23:35

Ivey, na utrogestanu sam od pocetka trudnoce. Ovo mi je do sada 5 put da vidim ovakvo krvaruckanje...mislim stvarno nije obilno...nije neka krv, al me vise muci sta nema objasnjena za to. Na pocetku sam to pravdala kao impantacijom, namjestanjem zametka (nisu nasli nikakav hematom) i slicno. Ali evo mjesec dana, mjesec ipo je proslo od tih prvih krvarenja i ono se opet javlja.
    Daisy, hvala na rijecima utjehe. I ja se nadam da cu vam se sutra javiti s lijepim vijestima 😭 

Fluffy
    15. Siječanj 2020. 23:37

Vrapcic, na srecu nemam nikakve bolove. To moje krvarenje je neko totalno atipicno. Muz i ja nemamo odnose bas radi tog, tako da ne postoji sansa da sam nekako iziritirala to podrucje. Vidjet cemo na pregledu, ali svakako sutra trazim jos necije misljenje osim svoje dr. 

Vrapčić123
    15. Siječanj 2020. 23:38

Sierrav hvala na odgovoru 😍 Nadam se da će se i tvoja i moja posteljica uskoro skroz dići i da će biti sve ok na kraju ❤️💙 Sad još više jedva čekam pregled koji je tek za 3 tjedna 🙄🙄🙄🙄

Vrapčić123
    15. Siječanj 2020. 23:42

Fluffy draga sretno i javi što kaže doktor i kako sve napreduje... Ali sada baš miruj skroz! 🥰

Fluffy
    15. Siječanj 2020. 23:45

Vrapcic, hvala ti i javim sve 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.