Da li npr. H&M ima trudničke tajce, tunike? Samo sam čula od svih da se tu i tamo trudničke hlače nađu. Ako može neka preporuka. Jedino za što sam čula je neki dučan sa skupim izričito trudničkim stvarima u Zg šoping centrima, ali opet, zašto ne probat negdje po manjim buticima. Znam da će mi trebat kroz proljeće i ljeto lepršavo :)
Ja sam kupovala traperice u H&M, jedne od 200 osrednje kvalitete i jedne od 300 sto su ok. Dosta trudnickih stvari izgleda jadno po dizajnu i materijalu. Za istu cijenu radije kupim pristojnu tuniku u Zare. Tajice jos nemam, ali navodno su dobre trudnicke iz Calzedonie. Planiram probati. Za Lidl nemam zivaca, u ovom koji mi je blize nikad nista ne nadem, a do drugog mi se neda voziti tako da sam odustala. U Waikikija je bilo trudnickih traperica i tajica, ali zadnji put nisam nasla broj. Nakon toga nisam ni gledala vise.
Za cerviks meni nista nije spominjao, tj. samo da sam zatvorena...
Kaktusica ja sam jela tunu dva puta do sad, nije da ces bas sad toga ne znam koliko pojest. U prvoj sam se zamarala svacime, al sad stvarno mislim da od par komadica tune nam ne moze nista bit.
eovyn
Super, mislim da ćemo probati za tajce riskirati možda preko interneta, sve i svašta smo znali preko e-bay stranice bez problema, ali odjevne predmete baš i nismo. Jednom prilikom sam naručila žensku hoodie-dress haljinu i veličina bila savršeno pogođena. Ponekad treba riskirati, a opet nikad se ne zna s tim vražjim internetom
Pazi sa ebayom, izbjegavaj kineze. To govorim iz iskustva. Prije 2 god sam narucila brdo odjece po malim cijenama, paketi su mi dolazili svakodnevno, na kraju sam dobila hrpu smeca, a potrosila 2000 kn. Htjela sam napuniti ormar, bolje da ne kazem kakvu sam odjecu dobivala i to od razlicitih sellera.
Cak je bolje naruciti i s alliexpressa jer tamo bar kraj recenzija imas i slike koje kupci stave.
eovyn
Super, mislim da ćemo probati za tajce riskirati možda preko interneta, sve i svašta smo znali preko e-bay stranice bez problema, ali odjevne predmete baš i nismo. Jednom prilikom sam naručila žensku hoodie-dress haljinu i veličina bila savršeno pogođena. Ponekad treba riskirati, a opet nikad se ne zna s tim vražjim internetom
Pazi sa ebayom, izbjegavaj kineze. To govorim iz iskustva. Prije 2 god sam narucila brdo odjece po malim cijenama, paketi su mi dolazili svakodnevno, na kraju sam dobila hrpu smeca, a potrosila 2000 kn. Htjela sam napuniti ormar, bolje da ne kazem kakvu sam odjecu dobivala i to od razlicitih sellera.
Cak je bolje naruciti i s alliexpressa jer tamo bar kraj recenzija imas i slike koje kupci stave.
Da, baš zato nismo muž i ja to baš prakticirali. Skeptična sam oduvijek. Svega dvije stvari smo naručili na taj način i ok bile. Imamo puno butika i šoping centara blizu, pa budemo morali uzet vremena i krenut redom u potragu
Cure bas mi je drago zbog super pregleda danas. 😍 Neka se tako nastavi. ❣️
Meni su lidlove stvari stvarno super.
I preko Asosa se moze naruciti i vratiti, daju povrat novca i imaju kilazu i visinu modela pa si covjek moze otprilike vidjet da li mu velicina odgovara.
Vecer curke..
Cestitam svim mamama na dobrim pregledima. A nama koje sutra imamo da isto donesemo sretne vijesti.
Ja onako malo listu brojila, pa cini mi se da smo podjednaki sto se tice curica i deckica. 😍
Ja se nadam da bi sutra mogla saznati spol, bit cu 16+4 pa valjda ce se vidjeti.😊
Cure, cestitam na dobrim pregledima! Neka se ovaj dobri niz nastavi.
Malo me brine sta iman filing da nista ne osjetin, ucinilo mi se bilo neko lupkanje ali iza toga nista, proslo je vec 4,5 dana, da je beba valjda bi opet osjetila...
I jedino sta danas intezivnije osjecan je bolove u njoj. Onako setam i onda odjednom koda me neko nozem proboo. Nije ugodno bas, srica traje sekundu.
Ima ko iskustva?
💞girl💞
Cure, cestitam na dobrim pregledima! Neka se ovaj dobri niz nastavi.
Malo me brine sta iman filing da nista ne osjetin, ucinilo mi se bilo neko lupkanje ali iza toga nista, proslo je vec 4,5 dana, da je beba valjda bi opet osjetila…
I jedino sta danas intezivnije osjecan je bolove u njoj. Onako setam i onda odjednom koda me neko nozem proboo. Nije ugodno bas, srica traje sekundu.
Ima ko iskustva?
Mene konstantnp nesto poboljeva i probada u njoj i oko nje😁😣 ja sam tek danas osjetila bebicu da sam sigurna da je to to.. al ne ocekujem da cu ju sad svaki dan osjecati..
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ej curke, puno ste pisale pa da ne idem poimence..
Dobro nam dosle nove trudnice
Cestitam na uspjesnim pregledima i zelim svima koje idu sutra isto da nam se jave sa lijepim vijestima!
Cekam Alisu i nadam se da se ne javlja jer slavi dobre vijesti s dragim ♡
Zaraa draga, mene je prekjucer navecer i tijekom noci bas u njoj bolilo, sve se nadam da je to sve ocekivano i normalno, danas sam imala nekih obaveza i malo jaci tempo koji nisam mogla nit odgodit nit usporit i evo me vec jedno 2h tamo dolje lijevo boli da sam bas prestrasena i mirujem jos od popodneva i samo se nadam da je sve dobro..ko da me vec prima ludilo pred pregled, a tek mi je u utorak i ne volim da me toliko unaprijed primi..a jutros sam osjetila ko leptirice i poprilicno sam sigurna da su bili bebaci, kasnije tijekom dana kao lupkanja, ali nekako se ne usudim mislit sa je to stvarno to nego sve pripisujem crijevima jos..
Bas brinem duplo iskreno, jesu li obje bebice dobro, razvijaju li se i dalje i jel sve u redu..ah
Sortiraj odgovore
Najstariji