Za imena za curicu da je bila bila bi Anđela. Taman bi nam bilo super Gabriel i Anđela. Ali posto je decko za sad smo na Mikele. Viditi cemo do kraja dali ce ostati to ime 🙂
mimoza Hvala ti! Da puno deckica
enao206 Hvala Također! Ajme super za termin! blizu blizu
Tocka tockica vjerojatno je umor od duphastona. Pumpaš organizam progesteronom za koji kažu da je hormon koji tjera na spavanje. Dakle samo prirodni progesteron ti je povišen u trudnoći, a još ga piješ dodatno. Dok sam ga pila sam bila krepana, 6 tableta dnevno i ne bila umorna! Tjedan dana nakon šta sam prestala piti vratila se i energija, sad sam super 😄
Cestitke na dobrim pregledima, a cure koje ga tek imate; sretno! 🤗
Evo samo da javim da smo mi danas dosli na pola puta 😍, https://ibb.co/TgwjVX0 , a kao da sam jucer ugledala drugu crticu na testu, bas ide vrijeme..
Divan ti je trbuh, krenula sam pisati trbuščić, ali baš mi nije za umanjenicu 😁😍😍 Jedva čekam i ja još malo porastii ❣️
Sto se tice imena, ja vec godinama znam ako budem imala curicu da ce se zvati Ena.. Obožaaaavam to ime.
Ako bude dečko, to sam prepustila mužu. On kaze da mu je lijepo Luka, Mihael, Ivano. :) ali termin je na svetog Antu, pa ako bude na termin i ako bude musko biti ce Antonio. :) a zensko ostaje bez obzir na sve Ena. 😍
Bokic curke!
Samo sam se htjela javiti i pozdraviti. I ja cekam ljetnu bebu termin 12.6.
Prva bebica i decko je.
Citamo se i tipkamo :)
pozz
Dobrodosla, i urednu trudnoci zelim😊😊
Trudy Takoder ime za curu smo imali spremno od samog pocetka. Za decka nemamo jos...
Ja sve cekam da ce mi se za decka neko ime svidjeti onako kako mi se svidjelo za curicu.
Imam pitanje vezano za doppler. Koliko aleato ga upalite? Ja pošto još ništa ne osjetim, ne mogu da je dođem u napast svaki dan pronaći bebicu, nakon šta nađem odmah ga gasim.. Koliko štetno to može biti? 😕
Tocka tockica vjerojatno je umor od duphastona. Pumpaš organizam progesteronom za koji kažu da je hormon koji tjera na spavanje. Dakle samo prirodni progesteron ti je povišen u trudnoći, a još ga piješ dodatno. Dok sam ga pila sam bila krepana, 6 tableta dnevno i ne bila umorna! Tjedan dana nakon šta sam prestala piti vratila se i energija, sad sam super 😄
Zašto onda meni, ja ne pijem Duphastone ja se zezam pa kažem "bad baby"
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Imam pitanje vezano za doppler. Koliko aleato ga upalite? Ja pošto još ništa ne osjetim, ne mogu da je dođem u napast svaki dan pronaći bebicu, nakon šta nađem odmah ga gasim.. Koliko štetno to može biti? 😕
koliko često *
ne dođem *
Ubi me tipkanje po mobu.
Sortiraj odgovore
Najstariji