Curke, ja moram priznat da jos ne razmisljam o porodu jer se dosta bojim, prirodno sam dosta uska i svaki vaginalni pregled mi stavlja ona kao mala kljesta za sirenje (ne znam strucni naziv), znam da se tijelo djelomicno i samo pripremi i da cu kao i sve zene prije mene i ja izdrzat sto god budem morala, ali evo iskreno bas se bojim toga da nema sanse da se sama od sebe rasirim koliko treba i zato nekako izbjegavam uopce mislit o tome..jedino cega se valjda vise grozim je jos jedna operacija i carski rez i kasnije zarastanje, nazalost sam prosla vec nekoliko vecih i manjih operacija(nazalost uvijek noz, nikad laporoskopski) i na spomen svega skupa..brrrr…
Iskljucim se odmah i samo prebacim misli na nesto lijepo i pozitivnosve si racunam da ne moram brinut unaprijed i da cu valjda biti spremna na to sto dolazi..
Ista stvar.ja nisam uska imam bas bokove za rađanje😂😂
Ali me strah za popizzzz.I prirodnog i s druge strane zacjeljivanja rane.
Mislim se nekako da ce nam pred kraj samo doc u glavu radi sta hoces samo da bebe budu zdrave i zive...evo zivim u nadi☺
Ma da, moj je rekao da pijem nesto, sad koje cu meni na izbor 😀 hvala svakako.
Joj, i mene je strah poroda, takoder sam uza. Mene je bilo strah poroda i prije trudnoce i znala sam rec da ne znam kako cu, a sad pogotovo 😑
Najbolje mi da ne razmisljam
Baby girl 💜
Prvi put sam koristila to ulje za masazu medjice. Na porodu me babica sirila i pomagala kod izgona. Ja sam bas mala i sitna a mali je bio 3550 i 52cm i imala na kraju jedan sav. Mislim da je ova intervencija babice zapravo krucijalna. I da se epiziotomija izvrsi samo ako se mora, a ne da doktoru bude lakse 🙄
Ja uzimam one almagea prema preporuci cura ovdje. A onda mi je i magistra u ljekarnoj rekla da su odlicne. I jos k tome svaku vecer Mg.
Trancie tako je. U pravu si. Elebaby se pije od 13.tjedna.
Riomislim da će se naša curica zvati Greta. Prvo smo mislili Sofija. Al Greta nam se više sviđa. Tak da mislimo da će ostati Greta 🥰 Što se namještaja tiče i ja sam mislila kupiti nešto što je duže iskoristivo.
Mimoza, Nikita sigurna sam da to mazanje ima smisla. Ali vjerojatno treba redovito. Recimo zadnja dva mjeseca svaki dan i vjerujem da bi značilo nešto 🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mene također strah poroda jer imam uže bokove i također sam dolje malo uža. Al uvijek razmišljam kako su sve žene pa valjda ću i ja nekako 😳😳😳😳
Kad smo već kod toga, neki dan bratić dobio sina. Slušajte sad ovo: maleni je težak 4500 😳🤦♀️🙄
Dora na svima vaginalnim pregledima se koristte ta kljesta (spekulum) jer tako mogu doci do cerbiksa i vidjeti u kakvom je stanju i uzeti briseve.. tak da nema to veze jel si siroka il uska, koristi se uvijek. A sto sebtice poroda.. mene sad vise strah druhi put nego prvi.. sad znam sto me ceka, al kak velis ne razmisljam uopce o tome.. i dok dodje vrijeme nekako se samo prepustis tome i nema tu vise razmisljanja o nicemu osim da beba/bebe budu dobro.
I evo sad stvarno konacno sa sigurnoscu mogu reci da konacno osjetim bebaca..bas me lupio par puta dok sam tipkala ovu poruku 😁
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Rio da i meni su simpa ta neobična imena. Moja mama me moli da ne dam to ime 😂😂😂 Sofia je isto preslatko ime 💖
Evo me s pregleda, morfoloski sve super i odgovara tjednima, nuhalni je 1,4mm. Beba je bila vrlo aktivna mahala je rukama i nogama. Odahnula sam 🥰
Svim curama danas sretno na pregledima, javite kako je proslo.
Imena... od zenskih Meri a muski Maro. Svi smo na M u obitelji, cak i pas 😆
Vitamini nastavljam s Novalacom dok ga ne potrosim do kraja, poslije cu uzeti Elevit. Pijem i zeljezo, tekuce Floradix.
Kaktusica super za pregled!!! 😇
Ja pijem Novalac prije nego sam i ostala trudna.
Ato se tice imena, muz i ja ga vec imamo 5 godina😂 nas deckic ce biti Filip.
Bas sam jucer tipkala da me pisanje ne budi i da spavam ko top... bravo ja! Nocas pisanje oko 3 i ni oka vise sklopila nisam🙄
Ena s koje je stranice, cini mi se da sam vec bila naisla na nju, ali vise ne znam di
Ja sam je kupila ovdje u Njemackoj u XxxLutz. To je kod nas XxxLesnina
Tako mozes pogledat na njihovim stranicama. Soba je Kira, marke Paidi..
Samo upisi na net KIRA PAIDI
Sortiraj odgovore
Najstariji