Dora mene su maloprin, priko cili "sirine" momentalno sam se ukipila, iznenadilo me, nikad dosad u ovih 16tt pa sam se pripala, ali ajde kad ima jos neko onda je najvj od trudnoce.
💞girl💞
Anja ja danaa idem kod gin da mi izmjeri nuhalni, jer u cetvrtak nije uspio. Tad je spominjao kombinirani da bi ovaj tjedan trebala napravit. Muz i ja smo preko vikenda razgovarali i citali i odlucili da cu mu reci da necu raditi, jer realno to je statistika, a ne zelim se opterecivati statistikama.
Cure vidim da ste u tim naknadama, da li mozda koja zna, naime postoji mogucnost da mi krajem 4.mjesrca ne produze ugovor, ja cu vjerojatno prije na komplikacije. Ono sto mene zanima, ukoliko oatanem bez posla, na koji nacin ce meni racunati porodiljni? Hvalaa
Dobivat ces porodiljni naknadu za nezaposlene
Hvala. To sam i mislila, ali bolje pitati 😀
Baby girl 💜
Mrvicak dobro si rekla da nama nista nije jasno kad gledamo ono sta i ona gleda.Non stop "neki djelovi"😂.Kad sam prvi put pokazala muzu sliku, pita je Zasto je glava odvojena od tjela?😂
URL = https: //lilypie.com]
Svea ajme prestrasno, dobro si rekla, super je bit u neznanju. 😑
Lordy hahahahaa nasmijala san se, i u mene na snimci od uzv sta je muz snima glava na momente pari odvojena od tijela, kaze on kasnije jel se tebi cini koda nema vrata 😂😂😂😂
💞girl💞
Anja pa kako netko moze zeni reci da ce joj blizanci biti autisticni? Strasno... Zalosno je koliko ljudi nemaju pojma o nicemu ustvari... Sto se tice kombiniranog, radila sam ga u prvoj trudnoci prije 13 godina i nalaz je bio uredan. Ovaj put mi je i ginekolog rekao da cemo preskociti radi godina. Ako ces bez obzira na sve iznijeti trudnocu onda ti ni ne treba sav taj stres.
Postoji mini anomaly scan koji se radi izmedju 11. i 14.tt. i anomaly u 20.tt. Taj u 20. tjednu je bolje raditi na obicnom 2D ultrazvuku, to ce vam svaki ginekolog potvrditi.
Mrvicak dobro si rekla da nama nista nije jasno kad gledamo ono sta i ona gleda.Non stop "neki djelovi"😂.Kad sam prvi put pokazala muzu sliku, pita je Zasto je glava odvojena od tjela?😂
Meni je pokazivala u petak glavu, a ja sam mislila da je trbuh 😂🤦♀️
Anja ja danaa idem kod gin da mi izmjeri nuhalni, jer u cetvrtak nije uspio. Tad je spominjao kombinirani da bi ovaj tjedan trebala napravit. Muz i ja smo preko vikenda razgovarali i citali i odlucili da cu mu reci da necu raditi, jer realno to je statistika, a ne zelim se opterecivati statistikama.
Cure vidim da ste u tim naknadama, da li mozda koja zna, naime postoji mogucnost da mi krajem 4.mjesrca ne produze ugovor, ja cu vjerojatno prije na komplikacije. Ono sto mene zanima, ukoliko oatanem bez posla, na koji nacin ce meni racunati porodiljni? Hvalaa
Dobivat ces porodiljni naknadu za nezaposlene
Hvala. To sam i mislila, ali bolje pitati 😀
😉😘
Mislim da sam prije koju minutu osjetila bebicu. Dva trzaja jača sam osjetila. I imam dojam da tocno znam gdje je!? Je li to moguće!?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zavidim svim curama koje vec osjecaju mjehurice i bebice❤️ Ne mogu docekati!
Sve mi je i dalje nekak apstraktno i ne mogu pojmiti da nosim zivo bice u sebi🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji