LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anja1707
    13. Siječanj 2020. 14:12

Da nisam na čisto sto ću odlučiti. Jer frendici su rekli da će joj blizanci biti autistični a hvala Bogu sve je super i dečki napreduju savršeno. Tako da mislim da ću ovaj preskočiti a drugi prihvatiti koji ide iza njega 🙂

Amelie 1
    13. Siječanj 2020. 14:17

Anja kako je njoj bilo koji dr mogao reci da ce djeca biti autisticna, na osnovu cega?

Lelibeli
    13. Siječanj 2020. 14:25

Dora4 onda smo slično prošle, uostalom ako to nije praksa ako se ne radi šta to ne ukinu i gotovo. Meni je čak na kraju rekao da znatiželjnima želi suspektan nalaz, ja se nisam snašla a da jesam sigurno bi ga poslala na jedno misto. 

Zaraa
    13. Siječanj 2020. 14:29

Cure, dobro ste se raspisale, jedno pitanje, ima li koja problema sa ledima. Maloprin me priko leda prisiklo, kratka, ostra bol, iznenada, dosla i prosla... obicno bi me tako sivnilo kad bi tribala dobit M. 

💞girl💞

Leonie90
    13. Siječanj 2020. 14:30

Polly

Leonie90

Polly, jako su ti lijepa ova. Moja prijateljica je imala anex, ali je rekla za drugu trudnoću da bi njih prodala i kupila neka druga. E sad, koji je razlog ne znam, baš ću pitati.

Jooj ajde ju pitaj pliz koji model točno je imala i razlog prodaje istih? Hvala ti!

sport model, ovaj tvoj je noviji. Kaže da su bila super, ali da su joj dojadila. Ovi novi modeli su svakako i ljepši.

Zaraa
    13. Siječanj 2020. 14:31

Svea posto si te struke molim te objasni mi sta je tocno autizam (ne pitam ovo podrugljivo nego stvarno nisan upucena, a vidim da sve vise i vise dice ili ima to ili oboljeva od toga, neznan ni kako da se izrazim) iman osjecaj da prije par godina nikad nisam ni cula za to odjednom pošast...

💞girl💞

Dora4
    13. Siječanj 2020. 14:35

Ja sam upravo sokirana i rado bi tom "strucnom" doktoru ostavila kakvu recenziju..ovo jos nisam cula, koja budalastina, zamisli takvu dijagnozu zaljepit, tom trenutku bebama od nekoliko tjedana..
    Lelibeli znam, cesto se covjek naprosto ne snadje odgovorit jer je previse iznenadjen  zelim ti dobar nalaz sutra! 
    Zaraa mene nekad znaju ledja dolje nisko probost, presjec po cijeloj sirini ili samo na nekom mjestu, al sam uzela da su to sve trudnicke muke i kotrljam se dalje!

dana130
    13. Siječanj 2020. 14:36

Anja ja danaa idem kod gin da mi izmjeri nuhalni, jer u cetvrtak nije uspio. Tad je spominjao kombinirani da bi ovaj tjedan trebala napravit. Muz i ja smo preko vikenda razgovarali i citali i odlucili da cu mu reci da necu raditi, jer realno to je statistika, a ne zelim se opterecivati statistikama.
    Cure vidim da ste u tim naknadama, da li mozda koja zna, naime postoji mogucnost da mi krajem 4.mjesrca ne produze ugovor, ja cu vjerojatno prije na komplikacije. Ono sto mene zanima, ukoliko oatanem bez posla, na koji nacin ce meni racunati porodiljni?  Hvalaa

Baby girl 💜

13. Siječanj 2020. 14:37

Lordy

Ako na slicici uzv pise 2D, jel to znaci da nema 3d/4d?Vodila mi je prvu trudnocu i nije nista naglasavala.I jos jedno pomalo glupo pitanje..sta kad nesto nije uredu?Po meni se nemoze nista uciniti dok se beba ne rodi.

Ne mora značiti. Vjerojatno je gledala samo u 2D modu. Moja ima 3d,ali stalno gleda u 2d. Vjerojatno je njima nešto vidljivije u tom starijem obliku, iako nama ništa nije jasno kada gledamo na ekranu 

13. Siječanj 2020. 14:37

dana130

Anja ja danaa idem kod gin da mi izmjeri nuhalni, jer u cetvrtak nije uspio. Tad je spominjao kombinirani da bi ovaj tjedan trebala napravit. Muz i ja smo preko vikenda razgovarali i citali i odlucili da cu mu reci da necu raditi, jer realno to je statistika, a ne zelim se opterecivati statistikama.
    Cure vidim da ste u tim naknadama, da li mozda koja zna, naime postoji mogucnost da mi krajem 4.mjesrca ne produze ugovor, ja cu vjerojatno prije na komplikacije. Ono sto mene zanima, ukoliko oatanem bez posla, na koji nacin ce meni racunati porodiljni? Hvalaa

Dobivat ces porodiljni naknadu za nezaposlene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.