LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    13. Siječanj 2020. 10:58

hope444

Meni je smeđarenje stalo od jucer po podne i evo hvala bogu nema vise, kako se samo lakse dise! Sinoc kad sam legla bas mi je cudna situacija bila, unutra kao da mi materica lagano skače, nikakav bol, nit tegoba, al kao da se miče 🤪

Tako sam i ja osjetila kao neko bas jako pulsiranje,drago mi da ti je stalo😊

sierrav
    13. Siječanj 2020. 11:05

TiKi92

Mimoza idem na obican uzv i pregled kod svoje doktorice. Pocetkom drugog cu ici u nasu mpo polikliniku za anomaly, za neka dva tjedna. Iako moja dr ima neki bijesan uzv. S 10 tj mi je vidjela spol 😱 i uvijek mi mjeri ruke, noge, tijelo, trbuh, glavu od bebe.
    Svakako cu pitati za kontrakcije, jer sam ih i ja jucer imala i smirile se tek na normabel. Nije mi bas bilo svejedno. Idem se spremiti cure pa se javim kasnije.💙

Hey kako osjetis te kontrakcije? Kao menstr.grceve ili nesto drukvije?

Leonie90
    13. Siječanj 2020. 11:06

Dana, i ja planiram taj krevetić uzeti, u bijeloj boji.
    Žao mi je za baldahin da ne mogu, jer nam ne paše da ga bušimo u zid.
    Ima nas puno u srijedu za preglede, jedva čekam 

13. Siječanj 2020. 11:06

Ja ću se preseliti na jesenske da ne ostanem usamljena ovdje taj zadnji mjesec. Beba bi trebala stići 26.8.  

Dora4
    13. Siječanj 2020. 11:07

Dobro jutro/dan lijepe moje! 
    Dobrodosle nove trudnice 
    Mrvicak zbilja skidam kapu za trud!
    Tiki i  Rose navijam za dobre preglede, javite kako je proslo 
    Alisa javi kako je proslo kod Hermanice, jel zadovoljna i ostavljala li ti ovu terapiju ili mijenja nesto?
    Vidim da puno pisete o kolicima, ja sam bas u uzasnoj dilemi cure, naime svakako zelim bar 3m po ducanu provozat kolica i probat ih sama sklopit/rasklopit, a nisam jos nigdje naisla na kolica za blizance da su jedno pored drugog. Isprobala sam ona vlakic i pokusala bit otvorena prema koncepciji, ali definitivno ih ne zelim, bebu koja je udaljenija uopce ne vidim osim ako zaustavim kolica i odsetam do nje, ona jadna gleda u prednju kosaru i nista drugo ne vidi, a kasnije kad budu okrenute bebe prema cesti, cini mi se da beba bliza meni ne vidi dobro naprijed od prednje, a dalja beba moze pocet pricat francuski bez da ja znam sto se dogadja koliko je to sve daleko 🙈🙈 ono sto sam hodajuci po ducanima zakljucila je da cemo najvjerovatnije ipak uzeti odvojeno kolica/kosaru i sportski i autosjedalicu jer cemo sigurno dosta putovat i namjeravamo na more vec na ljeto (naravno ako zdravstveno bude sve uredno) dok su jos mali i sigurnost u autu mi je najvaznija..ove 3 u 1 kombinacije, svakako provjerite ADAC testove za autosjedalice i kako je ocijenjena doticna sjedalica, cesto zna biti sa su kolica svemirska i sve pet, ali sjedalica nije bas najkvalitetnija...sorry, bas sam se raspisala

Leonie90
    13. Siječanj 2020. 11:07

sierrav

TiKi92

Mimoza idem na obican uzv i pregled kod svoje doktorice. Pocetkom drugog cu ici u nasu mpo polikliniku za anomaly, za neka dva tjedna. Iako moja dr ima neki bijesan uzv. S 10 tj mi je vidjela spol 😱 i uvijek mi mjeri ruke, noge, tijelo, trbuh, glavu od bebe.
    Svakako cu pitati za kontrakcije, jer sam ih i ja jucer imala i smirile se tek na normabel. Nije mi bas bilo svejedno. Idem se spremiti cure pa se javim kasnije.💙

Hey kako osjetis te kontrakcije? Kao menstr.grceve ili nesto drukvije?

Moja prijateljica je imala kontrakcije kroz cijelu trudnoću, onako bi joj se jako stvrdnuo trbuh, i onda nakon nekoliko ne znam da li sekundi ili minuta bi popustilo.
    Ona je radi toga odmah dobila komplikacije i stavljala duphastone cijelu trudnoću.
    Nije morala mirovati striktno, nastavila je normalno sve raditi osim posla.

Amelie 1
    13. Siječanj 2020. 11:10

Cure sretno na pregledu danas!!!
    Meni napokon stigli rezultati nifty-a, sve je niskorizicno i stize jos jedan decko💙

Leonie90
    13. Siječanj 2020. 11:14

Dora, Bugaboo Twin su ti jedna košara pored druge i lijepa su barem meni..

https://male-stvari.hr/proizvod/bugaboo-donkey%C2%B2-twin-djecja-kolica-ruby-red/

dana130
    13. Siječanj 2020. 11:15

Leonie90

Dana, i ja planiram taj krevetić uzeti, u bijeloj boji.
    Žao mi je za baldahin da ne mogu, jer nam ne paše da ga bušimo u zid.
    Ima nas puno u srijedu za preglede, jedva čekam

I mi cemo vjerojatno bijeli 😁 ja planiram ibaldahin, ne mogu si pomoci 😂 neki dan sam u prolazu kreveric vidjela uzivo i bas mi je 😍 ljubav na prvi pogled. 
    Jedva cekam da jos malo vrijeme proleti da mozemo u kupovinu, nekako mi jos rano. 

Baby girl 💜

dana130
    13. Siječanj 2020. 11:16

Daisy100

Cure sretno na pregledu danas!!!
    Meni napokon stigli rezultati nifty-a, sve je niskorizicno i stize jos jedan decko💙

Cestitke 😍💙

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.