NOVE CURE, KOJE ĆU ISTAKNUTI ISPOD, NAPIŠITE MI TERMINE PREGLEDA (AKO VAS VEĆ NISAM TU STAVILA) I TERMINE PORODA, INAČE VAS NE MOGU STAVITI NA LISTU. Ukoliko ćete biti aktivne više na jesenskim bebama, neću vas tu zapisivati, ali slobodno se vi s nama družite. Jednostavno nas je previše, a nismo sve aktivne m(bez uvrede):
LUTKA
CINNAMON
VALENTINA
RIO13
FLORA
TEA33
AMBER
BEATA
FLO
HOPE444
REDROBIN
VERONIKA123
Cinnamon, imala sam 4 puta krvarenje. Prvi put u 7.tjednu, najprije svjeza krv pa smedi iscjedak koji se vukao jos par dana, tjedan dana iza opet svjeza krv pa smedi iscjedak od koji dan. Potom krajem 9. I krajem 10.tjedna na papiru obris krvi, to je trajalo krace i iza nisam imala skoro nikakav smedi iscjedak koji se vukao. Znao mi se malo kad bi prokrvarila javiti ko neki pritisak, lagani grcici, al nista jaceg oblika i zabrinjavajuceg. Sad sam 12+5 i evo nadam se da cu napokon prestat s tim iscjetkom. Inace, nema nekog konkretnog objasnjena za moja krvarenja, hematom nisam imala. Cijelo vrijeme sam na utrogestanu, i nije bas sprijecio pojavu tih krvarenja. Sad ti je stvarno faza kad moras samo sta mozes vise mirovati i to ce stati. Nadajmo se da se vise nece javljati. Kad sam se prvi put javila na forum curama na pocetku trudnoce da krvarim i da ne znam sta cu u panici, jedna cura mi je rekla da je ona imala menstruacije do 3.mjeseca!! Odnosno bar je mislila da su menstruacije, kasnije je saznala da su to krvarenja bila. Tek je 4.mj trudnoce saznala da je trudna. To me donekle smirilo 😅
Nikita hvala na savjetu. Baš ću pogledati na toj stranici. Ja sam totalno neupućena što se tiče tih dječjih stvari, kolica i opreme. Pa tko god nešto zna molit ću savjet od vas već uhodanih majki 🥰🥰🥰🥰
Trancie sad će brzo srijeda, al kužim te i ja poludim dan dva prije pregleda. Zezala sam se s mužem da je najbolje da si uredi podrum za život za koji dan pred pregled, jer stvarno budem napeta od tog iščekivanja. Što se tiče nikakvih simptoma trudnoće, moja prijateljica ih UOPĆE nije imala, evo do neki dan kad ju mali počeo jako lupati po rebrima i ne može spavati uopće. A mjesec i pol je do poroda. To je sve od osobe do osobe, nema pravila.
A ja kao da nisam trudna već bila i to isto sa skoro nikakvim simptomima, ali ovaj put stalno imam upale dole pa stavljam vaginalete pa se mažem kremama pa me sve to izludi šteti li to što plodu. A valjda je sve ok... tješim se do srijede.
Tiki92 isto pripazi na težinu, način sklapanja i rasklapanja.. ali ako ti mogu stat stalno sastavljena onda je to svjedno :-) jedino koliko mijsta u autu zauzimaju.
Vrapcic nisam nimalo mjerodavna o kolicima, povrsna sam totalno i padam na ljepotu 🙈 Bitna mi je AS. Ova su mi zapela za oko http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/peg-perego-futura-3u1-kolica-cinder_2038/
Nisam nikad cula za Kinderkraft ali bas su lijepa, tu gdje ja zivim imamo samo Bubamaru tako da cu malo pogledati sad kad budem isla u Zagreb na amnio.
Trancie da, iz tog razloga moram vidjeti uzivo sve. Kod muza stane tenk, ali ja imam mali auto pa da stane i kod mene jer cu vecinom biti ja ta koja ce ici nekuda s malcem kad on radi.
Za dva sata moj pregled, hvata me mala nervoza. Nadam se da je sve ok. Imam dosta pitanja za pitati, radim papa test, detaljan uzv... Tako da mislim da cu bit vjecno unutra. Javim se kad dođem doma.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tiki baš sam pogledala ta Kunert 3u1 kolica, isto su lijepa. 😍
Trancie znači savjetujš da kupim dobro jaje za auto? Tako bih ja, kvalitetnije jaje definitivno. A od kad mogu koristiti kišobran kolica? Od koje dobi, kilaže?
Hope jel to možda beba? U kojem si tjednu?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro 😊
Mi smo prave spavalice, pa uvijek kasno ustajemo 😁
Sretno curama na pregledu danas i javite nam lijepe vijesti.
Tiki je li danas obican pregled ili radis anomaly scan? Pitaj doktoricu za kontrakcije, meni su se opet juce pojavile i dugo me drzale, strah me da me ne stavi na mirovanje a hocemo da idemo za Hr ovaj tjedan.
Tiki sretnoo na pregledu i javi se 💙💙💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Tiki baš sam pogledala ta Kunert 3u1 kolica, isto su lijepa. 😍
Trancie znači savjetujš da kupim dobro jaje za auto? Tako bih ja, kvalitetnije jaje definitivno. A od kad mogu koristiti kišobran kolica? Od koje dobi, kilaže?
Hope jel to možda beba? U kojem si t
Moja frendica iz Splita koju često spominjem i za nju nešto pitam, od samog početka će koristiti kišobran kolica, što je njoj moguće jer je u Dalmaciji, a već tamo na zimu će beba imati 8 mjeseci ići će u sjedeći položaj u vreću. Nama na kontinentu ipak trebaju zaštićenija i dublja kolica, bar ja mislim tako. Moj savjet je da gledale lakoću sklopivosti, okretanja i težinu. I da stanu u portapak
Mimoza idem na obican uzv i pregled kod svoje doktorice. Pocetkom drugog cu ici u nasu mpo polikliniku za anomaly, za neka dva tjedna. Iako moja dr ima neki bijesan uzv. S 10 tj mi je vidjela spol 😱 i uvijek mi mjeri ruke, noge, tijelo, trbuh, glavu od bebe.
Svakako cu pitati za kontrakcije, jer sam ih i ja jucer imala i smirile se tek na normabel. Nije mi bas bilo svejedno. Idem se spremiti cure pa se javim kasnije.💙
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji