Jojj Hvala vam cure,u srijedu cu domtoru reci da neka mi otvori bolovanje i da si doma pocivam jer mi je jako lose danas nemogu stati i malo krvarim do sad nisma imala problema al mi trbuh sad narastao jako i previse se zivciram radi posla nema smisla jedva cekamo da imamo bebicu zato cu ljepo odmarat doma a ne se zezati s tim stvarima,a on si moze dopeljat privremeno kolegicu iz pekare i isto zna raditi kak i ja,odmah budem papire mu odnesla i nek se sam snalazi jer je bezborazan prema meni zadnjih nekoliko dana..necu to vise trpit..hvala vam sad znam sto da napravim😊😊
Jojj Hvala vam cure,u srijedu cu domtoru reci da neka mi otvori bolovanje i da si doma pocivam jer mi je jako lose danas nemogu stati i malo krvarim do sad nisma imala problema al mi trbuh sad narastao jako i previse se zivciram radi posla nema smisla jedva cekamo da imamo bebicu zato cu ljepo odmarat doma a ne se zezati s tim stvarima,a on si moze dopeljat privremeno kolegicu iz pekare i isto zna raditi kak i ja,odmah budem papire mu odnesla i nek se sam snalazi jer je bezborazan prema meni zadnjih nekoliko dana..necu to vise trpit..hvala vam sad znam sto da napravim😊😊
Ak krvariš, onda odmah odi danas doktorici. Nema zezanja s krvarenjem. Pogotovo u drugom tromjesečju.
Par kapljica je bilo radi stresa valjda,sad je dobro osim nemogu hodati zbog bolova u trbuhu,kak vi spavate po noci ? Ja samo ruzno sanjam i nemogu spavat jucer sam cula od 3 ujutro do 6 i onda tek mogla nesto si prespavati 2 sata samo
Par kapljica je bilo radi stresa valjda,sad je dobro osim nemogu hodati zbog bolova u trbuhu,kak vi spavate po noci ? Ja samo ruzno sanjam i nemogu spavat jucer sam cula od 3 ujutro do 6 i onda tek mogla nesto si prespavati 2 sata samo
Mislim da bi svejedno trebala otići kod doktora danas, pogotovo ako imaš tako jake bolove.
Veronika, na bolovanju dobivas 70% place ja mislim a na kompl punu placu do poroda.
U nasoj drzavi nazalost mogu i daju otkaze kako oni zele. Ako su takvi bezobrazni ja bi bez pradona isla na kompl i samo donesla doznate
Jutro cure,
nakon što sam se u petak pohvalila urednim i super prvim pregledom, jučer su me kroz dan pratili lagani grčevi i lagana bol u leđima da bi popodne ugledala krv na papiru. jedino što m eiole utješilo u tom momentu je bilo što je krv smeđa, a po onome što sam znala do sada je da to nije trenutno krvarenje. otišli smo na hitnu. od kuda su nas odmah poslali u drui grad, na bolnički hitni prijem ginekološki. tamo su me odmah pregledale, imam to krvarenje, može bit hematom ili neka žilica, plod je i dalje uredan, otkucaji su se vidjeli. doktorica mi je propisala duphaston, 4 kom odmah, 3 x dnevno po 2 dok traje krvarenje i 3 x dnevno po jednu do 12 tjedna. moram mirovati, rekla je ne moram zaleći ali da se pazim, odmaram, ne nosim i dižem nista, ne naprežem pri velikoj nuždi.. tješi me što sam stekla dojam da je to nešto što se dešava i nekkao po njima da nije alarmannto a s druge strane, i sam adoktorica kaže, sad imaš te tablete i miruj a svakkoje sve do 2. tjedna relativno.. trudim se bit jaka u glavi a samo bi cmoljila. ne znam uopće trebam li dolaziti na posao, danas jesam. uredski posao imam, ali vozim u jendom smjeru 40min a jučer kad su nas slali s hitne su rkeli d avpzimo polako i iizbjegavamo rupe pa ne znam bih li radi toga trebala ostati kući..
danas zovem ginekologicu kod koje sam se mislila prebaiti u gradu u kojem sada živim pa se nadam da će me primiti kao pacijenta i reći koju pametnu.
držite mi fige cure <3
Pa to i ja kazem decko mi veli da samo donesem mu papire u srijedu i nek se sam snalazi ko ce raditi vec kao trazi od 4 mj kolegicu mi a zapravo valjda laze,jedva sam neke pretrage napravila da sam nalaze odnesem doktoru i prosli put me doktor špotal zapravo zake nisam dosla k njemu kad imam upale i bolove,kad na kiosku otvoris prozor i iza njega delas hod dog npramlno da me bubregi boliju jer je propuh i zato iamm upale,neka me stavi na bolovanje normalno ili kak on oce do daljnjega,zato jer su mojoj sogorici dali otkaz a rekla im je da je trudna i da bude isla na bolovanje i nije dobivala nis na bolovanju zbog njih..zate bolje ne reci gazdi nis prije
Mana_Mare, nema ti druge nego da zoves od ordinacije do ordinacije i pitas upisuju li nove pacijente. Jako puno doktora je prekrcano pacijenticama, prvenstveno doktori koji su na glasu kao dobri, tako da ne znam koji bi ti savjet dala. Mozda da se upises kod tog sta i nije nesto na dobrom glasu ako ima mjesta...ionako te nece on pregledavat ako mislis ici privatno.
Veronika, kao sto ti je Robin rekla, nema on tebi temelja dati otkaz sad. Kad otvoris bolovanje, onda ni ne moze...taman i da zeli. A ako ti radi trudnoce planira dati otkaz jednog dana kad ti porodiljni istekne, to ce napravit svakako. Tako da na tvom mjestu, nebi ni sekunde s takvim idiotima bila okruzena, nego bi mislila na svoju bebu i makla se od tog. I da...javi se ginekologu...krvarenje u drugom tromjesecju nije pojava koja se moze ignorirati.
Jutro cure 😀 kako ste danas...ja sam jutros imala vremena izlezavati se po krevetu, i po prvi put sam napipala malu tvrdu baloticu u zdjelici 🤭🥰 vjerojatno sad krece faza bujanja trbuha 😀
S prvim danom bolovanja za komplikacije u trudnoći ti si na teret HZZO-a i oni ti isplaćuju naknadu. Moraš samo donijeti potvrdu o plaći koje ti poslodavac mora dati, doznake i kopiju osobne i tekućeg računa. Tako da poslodavcu ti nisi na teret i ne vidim razlog zbog kojeg bi ti dao otkaz; a i po zakonu ti nesmije dati otkaz. I ja sam kod sebe na poslu bila sama i samo sam im donijela potvrđivati bolovanje i jbga nije im bilo drago zbog toga jer sam ja njih iznevjerila ali bitnije je meni da sve bude ok samnom i sa trudnoćom nego to sto ja nisam fer prema njima. Uvijek ima onaj tko će te zamijeniti ali tebi poslodavac neće reci hvala sto si radila. Ja imam taj slučaj; radila sam od doma mj dana da im uskocim i na kraju nisam dobila plaćeno niti hvala sto sam za vrijeme BO radila dodatno. Tako da samo ti Odi kod doktora i odmaraj i misli na sebe. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji