LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    07. Siječanj 2020. 22:31

Dora4

ena0206

Bok curkee citam vas stalno ali se nisam javljala jer mi je muz na godisnjem pa smo hodali okolo gledat stvari za bebu.
    Ja sam spominjala bademovo ulje za nos (za cure koje su pitale)kupila sam ga ovdje u njemackoj u ljekarnoj. Bas ga ljekarna sama pravi. Stvarno me je spasilo.
    Danas sam narucila sobicu za bebu. Ovdje treba cekati namjestaj po 2-3 mjeseca tako da sam morala sada naruciti. Bas sam sretna. 😍
    Uz to se sada 1.3.selimo u novi veliki stan.. I sad mi je baš stres. Sve se sastalo.

Super, hvala ti, ja sam pitala!
    Kapnes po kap u svaku nosnicu navecer, jel? Ne znam vise jesam dobro zapamtila, sutra ga idem kupit..
    Jaooo divno, sobica za bebu, znam da je selidba uvijek iscrpljujuca, ali idete u nesto novo i vece i super je sto to radite dok si jos 2 u 1 i da lijepo docekate bebicu u novom, imas vremena sve namjestit i pripremit :)

Da, da.. Kapnem po jednu ili dvije kapi u svaku nosnicu.. Meni su rekli u ljekarnoj sat vremena prije spavanja..  Ne moze se bas nista lose dogoditi od njega tako da i kada mi odleti vise kapi nema brige.
    Daa, uz to stan je i drzavni, sto je ovdje u De  to lutrija dobiti. Tako da nisam mogla odbiti to..
    Bas to me drzi pozitivnom u cijelom stresu-da bebicu doceka sve lijepo. 😍

kaktusica
    07. Siječanj 2020. 22:35

Ja sam nekako bas u grcu, cijelo vrijeme. Ne mogu se opustiti ni uzivati u trudnoci. Najprije sam krvarila bas jako, bilo me strah da opet bude spontani, pa kad je to prestalo imala sam te mucnine i povracala, sad cekam amniocentezu i dok dodju nalazi poludjet cu. A bas bi najradje surfala i gledala robicu, kolica, opremu...ideje za imena... 
    Bitno da su kile krenule...a trbuh mi je napuhan grozno, najela sam se veceras da svako malo uzdisem a trbuh kao da sam u 7.mj. trudnoce. Bitno da sam potamanila cvarke i trostruki uzitak 🥴😣

Leonie90
    07. Siječanj 2020. 22:41

Cure kojima su stigli jastuci s ethereala, u kojem uzorku ste dobile? Vidim da imaju 4 na slikama cini mi se, a ne mogu birati koji bi 🤭

Kaktusica, ja se ulovim cas sam u grcu, cas me boli, cas udjem negdje na baby odjel i kupim nesto. 
    A svaki put kad kupim nesto- sto je skoro svaki drugi dan, i ako netko vidi- pocnem se pravdati, ma znam da je jos rano, ali eto, morala sam samo to, a nisam mogla
    Odoljeti.

kaktusica
    07. Siječanj 2020. 22:47

Leonie90

Kaktusica, ja se ulovim cas sam u grcu, cas me boli, cas udjem negdje na baby odjel i kupim nesto.
    A svaki put kad kupim nesto- sto je skoro svaki drugi dan, i ako netko vidi- pocnem se pravdati, ma znam da je jos rano, ali eto, morala sam samo to, a nisam mogla
    Odoljeti.

Ma bolje da si takva, razmisljas pozitivno. Tako i treba. Mi dugo nismo mogli zanijeti, u medjuvremenu je bio spontani koji je zavrsio kiretazom. Sad sam blizu 40, muz 45, sin 13. I stalno se mucim i kocim i kao u stanju sam nekakve pripravnosti. A bezveze se izludjujem. Mislim da cu jos jedan komad kolaca potamaniti 🙈

Zaraa
    07. Siječanj 2020. 22:47

Alisanazemlji

Vidim, skoro ste sve naručile preko ethereal stranice. Seka i ja smo danas preko ove stranice. Jako mu se veselim. :)
    https://s-mania.com/v1/hr/visenamjenski-jastuk-za-mame/

Ovaj sam i ja narucila, triba sutra stic, nadam se da je ko sa slike...

💞girl💞

Zaraa
    07. Siječanj 2020. 22:49

Vrapcic123

Lola, Zaraa hvala od srca! Zaraama sad ćeš ti na sljedećem pregledu znati spol. Što priželjkuješ?

Najbitnije mi je da je zivo i zdravo, al onako malo vise navijam za curicu ❤

💞girl💞

ena0206
    07. Siječanj 2020. 22:49

Leonie90

Cure kojima su stigli jastuci s ethereala, u kojem uzorku ste dobile? Vidim da imaju 4 na slikama cini mi se, a ne mogu birati koji bi 🤭

Odoljeti.

Upravo to se i meni događa.. Ja bih kupila svasta nesto.. 
    Pa onda imam griznju savjesti kad mi svekar kaze da je to sve prerano ...Lakse je kad kupujem pomalo, nego da idem sve u zadnji cas. A i uzivam u tome dok razgledam sve stvarcice i zamisljam moju bebu u tome. Predivno nesto. 

Zaraa
    07. Siječanj 2020. 22:50

Cureee trbuscici su diiivniii❤❤ 
    Joj blago vam se, meni se nekad cini da ga iman, nekad da neman, vise mi pari salo nego stomak 😑

💞girl💞

Alisanazemlji
    07. Siječanj 2020. 22:53

Zaraa

Alisanazemlji

Vidim, skoro ste sve naručile preko ethereal stranice. Seka i ja smo danas preko ove stranice. Jako mu se veselim. :)
    https://s-mania.com/v1/hr/visenamjenski-jastuk-za-mame/

Ovaj sam i ja narucila, triba sutra stic, nadam se da je ko sa slike…

Zaraa, javi dojmove, obavezno. :) Meni bi trebao stići kroz za dva rana dana max.
    Jedva čekam leći na jastučić ❤️🤰

Curka je ❤

Alisanazemlji
    07. Siječanj 2020. 22:55

tea1401

Ja planiram roditi u Vinogradakoj, tj.tamo vec i vodim trudnocu zbog ranijih postupaka..vecina doktora sa kojima sam se ja susrela su pristupacni i korektni..tako da to je zasad moj izbor pa cemo vidjeti :)

Tea, to je to, opet se pratimo 💕😘

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.