LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    07. Siječanj 2020. 17:23

Vrapcic presladak mali trbuscic, moj i manji, ali sam ja i manje tjedan od tebe, isto mrsavica...vec i brinem kad ce to krenuti🙀

💙

mimoza
    07. Siječanj 2020. 17:46

Raffaella ja sam bas sa 15tt bila na pregledu koji je dugo trajao i kod moje dr u ordinaciji je ogromna plazma okrenuta prema trudnici, tako da sta god ona radi i mjeri, ja to gledam. Primjetila sam da moja beba uziva dok ga gledamo, non stop je pravio neke smijesne poze, a dr je vecinu uspjela slikati. Moram opet napomenuti da radim samo obicni uzv, te da ovdje u De doktori ne preporucuju 3d i 4d, te da ga planiraju skroz zabraniti.

Tonka341
    07. Siječanj 2020. 17:50

https://ibb.co/NFWhZm2 evo i mog bebija i mene 👶💙❤

Ante 💙 Maro 💙

Dora4
    07. Siječanj 2020. 17:59

Vidim da pisete o bolnicama, mislim da je jako individualno i najvise ovisi o tome na kakve lijecnike i sestre naletis jer za skoro svaku bolnicu sam cula primjere bliskih prijateljica, ne iz neke cetvrte ruke, dakle nekima u istoj bolnici bude fenomenalno, odusevljene, na sva usta hvale, a neke su se u istoj bolnici uzasno razocarale, dozivjele neugodna iskustva i ne bi se vratile ni da im zivot ovisi o tome...
    Mislim da treba biti otvoren, naravno sto vise iskustva cujemo to cemo lakse formirati misljenje, ali super stvar je sto koliko sam shvatila ionako se koji tjedan prije poroda krene u trudnicku ambulantu, onda ako dobijes losu vibru, stignes lijepo otic u neku drugu bolnicu..
    Ja imam jako pozitivna iskustva sa Petrovom i Sv.Duhom, u Vinogradskoj nista osim vadjenja krvi i endokrinologije ne obavljam pa ne mogu rec, moj ginic mi stalno hvali Vinogradsku i da mu pacijentice govore kako su zadovoljne, smatra da je Petrova "ko na traci", a meni je u Petrovoj bilo izuzetno pozitivno iskustvo, sestre normalne, a doktori pristupacni i nikad me nitko nije otpilio ili bio bezobrazan..
    Jedina osoba koja mi se tamo nikako nije svidjela i bila gruba je bio Marko Kisić. 
    Sveti Duh isto imam samo pozitivna iskustva i sa doktorima i sa sestrama, nekidan je otvorena nova rađaona i imaju vise bokseva nego prije pa je i to dodatni plus :)
    Meni se porod cini miljama daleko, a s druge strane evo me na punih 16tt vec...nevjerovatno mi je!
    Sorry, zabrutalila sam s duzinom 

Alisanazemlji
    07. Siječanj 2020. 18:05

Tonka341

https://ibb.co/NFWhZm2 evo i mog bebija i mene 👶💙❤

Tonka, ajme meni, preslatki ste ❤️

Curka je ❤

Dora4
    07. Siječanj 2020. 18:06

Tonka ajme divan je i tvoj!!  Tiki, mimoza i ti ste vec 18 tt, zapravo jako brzo 19tt, meni je jos uvijek skroz cudno jer mi je tek na punih 14 mali baby bump iskocio i sad je vec malo veci, ali pomisao da cu se ovako slatko zaokruzit vec do kraja mjeseca 🥰 mislim da ce nam zbilja iducih par mjeseci biti najljepse, polako ce proc ili ce se drasticno smanjit mucnine/povracanja, onda jos odradimo te anomaly scanove i trbuscici budu tu da ih ponosno setamo i pokazujemo, a jos nam ne budu stvarali probleme s velicinom 

Tonka341
    07. Siječanj 2020. 18:13

Hvala cure :), i da bome sam ja sutra vec 19tt, jos malo i na pola puta vec 😳, i uskoro ce se i tebi ovako zaokruziti, meni je odjednom iskocio i sve veci i veci je i meni je ovo najljepse razdoblje do sada, bas uzivam u trudnoci jer tocno to, mucnina vise nema i nekih posebnih tegoba a trbuscic nije jos preveliki 😍, a sto se tice poroda za sad sam nekako najvise za Petrovu i mislim da ce tako i ostati, ne zelim se previse time opterecivati jer su svacija iskustva razlicita.

Ante 💙 Maro 💙

martina29
    07. Siječanj 2020. 18:15

Dora4

martina29

Pozdrav cure,
    Imam jedno pitanje ,danas sam isla otvorit komplikacije i dobila sam tu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad ali me buni sto pise kao trajanje 60 dana,jel to pise samo okvirno pa se produzuje ili? Nece mi valjda radit probleme 6.om mjesecu trudnoce 😏
    Hvala unaprijed😊

Hej, pretpostavljam da znas da doznake moras svaki mjesec do 5.u mjesecu nositi jedan primjerak poslodavcu, a drugi hzzo-u. Uobicajena praksa da kad jednom otvoris komplikacije ostaju otvorene do kraja, ne vracaju te radit..

E to znam. Samo me ovo zbunilo sto pise 60 dana. Nadam se da ce bit sve ok 😊hvala ti

Vrapčić123
    07. Siječanj 2020. 18:52

Cure netko je pitao što pomaže kod mučnina. Evo danas me bilo uhvatilo. Meni pomaže tamna čokolada, cuclam dvije tri kockice tamne čokolade i kao da presječem sa njom mučnine. Al to je sad kad su  prihvatljive mučnine povremene, ne one grozne koje traju non stop. Tada mi ništa nije pomagalo. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    07. Siječanj 2020. 18:53

Eto mene s prvih trudničkih vježbi 😁 Iz Karlovca sam, tu ima jedan centar za prenatalne vježbe, kasnije vježbe nakon poroda pa i vježbe zajedno s bebicama 🥰 Super je bilo, ne mogu reći laganini jer u svakom slučaju se uspušem s obzirom na trudnoću, ali jesu naravno laganini naspram vježbi s cross fita na koje sam navikla. Vježbe za jačanje zdjelice, gluteusa, sve šta nam treba za porod. Ugl baš sam zadovoljna 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.