LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    07. Siječanj 2020. 16:37

Ja sam rodila prije 13 godina u Rijeci, prirodno, brzo i super iskustvo.

🌼TiKi🌼
    07. Siječanj 2020. 16:40

Vrapcic ajme sto si sitna, ti se ne moras brinuti o kilama 😂, al trbuscic raste, vidi se i cestitam na curki 🥰
    Alisa da, bas mi se zaokruzio sad u zadnja dva tjedna, jedva cekam da vidim u pon koliki je bebac.
    Sto se tice stetnosti uzv-a. Nista nije dobro pretjerano, ali ta dva 3d/4d uzv tokom trudnoce zaista ne mogu stetiti. Vjerujem da bebacima vise smeta taj zvuk guranja sonde po trbuhu pa zato protestiraju. Ja kad slusam doppler i pomicem ga, bas se jako cuje to pomicanje na slusalicama, vjerojatno i oni reagiraju na to. 
    Lux beta je ok za tvoje tjedne, ali nemas zasto brinuti, njena razina se dosta razlikuje od zene do zene i raspon normalne bete po tjednima je velik. Bitno je da se ona pravilno dupla. Tvoja je vec visoka pa mislim da nemas razloga brinuti. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    07. Siječanj 2020. 16:42

Rafaella draga operirana sam tamo i krenula mjesec dana na IVF i pobjegla glavom bez obzira. Ni jedno ni drugo zaista nije bilo dobro iskustvo. Muž je imao Non hodkin limfom i tamo je bio neko vrijeme jer su oni kao "referentni centar" za limfome, u drugoj bolnici su se primili za glavu i rekli otvoreno da je mogao umrijeti da je tamo ostao, da hvala Bogu da je otišao. Tako da su samo na žalost kod nas jako loša iskustva. Gle ne mogu ja tvrditi da bi i ti imala takvo iskustvo. Možda bi tebi bilo odlično! No ja se te bolnice baš bojim iskreno. Frendica je isto bila krenula na Ivf gore i nakon svega je rekla da bi spalila tu zgradu da može. To je ono što ja znam 😳 Ne kažem da su druge bolnice bajne ili bolje,  al bolnice Merkur se bojim. Doslovno. Žao mi je ako sam te uplašila 🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lola777
    07. Siječanj 2020. 16:54

Ja isto mislim da taj 3d/4d nije stetan,bar u tolikoj mjeri da bi smetalo bebi.
    Ipak gledam i prednosti jer se radi u 12 tj i oko 20 tj. i gleda se dali su se svi organi uredno razvili,jeli dobar protok kroz posteljicu i sl.A to je dosta vazno.

Ja bi isto rado malo vjezbala neke trudnicke vjezbe,ali se bojim otvaranja u trudnoci.

Dobro cure,jeli samo ja imam uzasnu tremu i svakakve filmove u glavi prije pregleda? Vidim da ne pricate o tome.
    Meni je sutra i skroz sam luda.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Tonka341
    07. Siječanj 2020. 16:54

Uf tek sam sad uspjela sve procitati, stvarno nas ima puno, ugl bravo cure za dobre preglede! 🤗
    Mrvicak svaka cast na trudu, meni je termin pregleda 10.1, a termin poroda mi je i dalje po zadnjoj m bez obzira sto je po uzv beba veca, spol jos ne znam, vjerojatno cu saznati sad u petak pa napisem :)
    Vrapcic cestitam na curici ❤❤ i cure trbuscici su vam predivni :), i moj se vec bas dosta vidi.

Ante 💙 Maro 💙

Vrapčić123
    07. Siječanj 2020. 16:58

Hvala curke 💖💖💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Tonka341
    07. Siječanj 2020. 16:59

Za cure koje ste skroz na pocetku trudnoce vidim da je otvorena tema "Jesenske bebe 2020" pa ce vam mozda tamo bit lakse se pratiti :)

Ante 💙 Maro 💙

martina29
    07. Siječanj 2020. 17:17

Pozdrav cure,
    Imam jedno pitanje ,danas sam isla otvorit komplikacije i dobila sam tu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad ali me buni sto pise kao trajanje 60 dana,jel to pise samo okvirno pa se produzuje ili? Nece mi valjda radit probleme 6.om mjesecu trudnoce 😏
    Hvala unaprijed😊

Dora4
    07. Siječanj 2020. 17:18

lola777

Ja isto mislim da taj 3d/4d nije stetan,bar u tolikoj mjeri da bi smetalo bebi.
    Ipak gledam i prednosti jer se radi u 12 tj i oko 20 tj. i gleda se dali su se svi organi uredno razvili,jeli dobar protok kroz posteljicu i sl.A to je dosta vazno.

Ja bi isto rado malo vjezbala neke trudnicke vjezbe,ali se bojim otvaranja u trudnoci.

Dobro cure,jeli samo ja imam uzasnu tremu i svakakve filmove u glavi prije pregleda? Vidim da ne pricate o tome.
    Meni je sutra i skroz sam luda.

Manje vise smo sve takve pred pregled, ali cini mi se da ipak kako odradis nekoliko pregleda malo naucis odahnut, prva 2-3 su mi bila najstresnija...i imala bi mir samo 2 dana nakon pregleda, a sad me primi panika dan prije, tj.vise neko ludjacko uzbudjenje i naravno pomjesano sa strahom, ali onda budem mirna do iduceg! 

Dora4
    07. Siječanj 2020. 17:21

martina29

Pozdrav cure,
    Imam jedno pitanje ,danas sam isla otvorit komplikacije i dobila sam tu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad ali me buni sto pise kao trajanje 60 dana,jel to pise samo okvirno pa se produzuje ili? Nece mi valjda radit probleme 6.om mjesecu trudnoce 😏
    Hvala unaprijed😊

Hej, pretpostavljam da znas da doznake moras svaki mjesec do 5.u mjesecu nositi jedan primjerak poslodavcu, a drugi hzzo-u. Uobicajena praksa da kad jednom otvoris komplikacije ostaju otvorene do kraja, ne vracaju te radit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.