Haha, hvala Mimoza, sad ga barem ima malo, nedavno sam se bila uplašila jel normalno da nema niš trbuha, cijelo vrijeme muža proganjala da mi kaže vidi li se išta, a onda je krenuo rasti odjednom 😂🤰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic zgoljo jedan, ti neces imati problema sa kilama😃 mene pak muci sta mi je trbuh bas velik😂
Cure nema na čemu, al kako stvarno ima puno posla uhvatim se svako mjesec dana toga. Pa bih vas ostale zamolila da pišete svoje termine, one koje nisu, a i one koje zbaju vec novi pregled nakon današnjeg isto tako napišite. Obnavlja ću do kraj tjedna
Daisy samo uživaj u svom lijepom trbuhu 💚 Ja jedva čekam da naraste još da budem ko buhtla 😂
Dora 😍😍😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvičak svaka čast na trudu, treba to sve pohvatati, sve više i više nas je 🤗😀
Vrapcic pa čestitam na curki, divna vijest, da izjednačimo još malo s dečkima, ni ne znam više koji je omjer?
Zaraa nisi jedina koja ne zna spol, bez brige 🙋🏼♀️ iščekujem sljedeći pregled da saznamo!!
Netko je pitao za trudničke vježbe, ja danas krećem i baš se veselim, napokon malo pokrenuti tijelo 💃🏼😀
I preeedivni su vam trbuščićii 😍 Moj kao da je preko noći malo narasao, svrbi za poludjeti, napokon!
pozdrav svima :)
čestitam svima na trudnoći i s veseljem vam se priključujem :)
danas sam 6+5 trudna, u petak slijedi prvi pregled, držite fige! <3
Cestitam, i dobrodosla😊
pozdrav svima :)
čestitam svima na trudnoći i s veseljem vam se priključujem :)
danas sam 6+5 trudna, u petak slijedi prvi pregled, držite fige! <3
Cestitam, i dobrodosla😊
hvala ti :) :)
Polly ides negdje na trudnicke vjezbe ili si skinula neku aplikaciju ili imas neke vjezbe?
Raff, razumijem da te uznemirilo, ali probaj se ne sekirat sad naknadno, donijela si odluku da neces vise ic i dobro, sad sa naknadnim uznemiravanjem ni sebi ni bebacu ne radis dobro..nemoj se toliko grist, jedan takav uzv si odradila, nije da si svaki tjedan na takvom i ocito vise ni neces ic i bit ce sve okej s bebicom, zilave su one i najvaznije od svega, beba je dobro i zdravo, probaj si to postavit kao najvazniju informaciju sa danasnjeg pregleda!
Sortiraj odgovore
Najstariji