LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    07. Siječanj 2020. 15:13

Haha, hvala Mimoza, sad ga barem ima malo, nedavno sam se bila uplašila jel normalno da nema niš trbuha, cijelo vrijeme muža proganjala da mi kaže vidi li se išta, a onda je krenuo rasti odjednom 😂🤰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    07. Siječanj 2020. 15:27

Vrapcic123

Evo moje curice i mene 😍 https://ibb.co/6n8b5VM

Amelie 1
    07. Siječanj 2020. 15:29

Vrapcic zgoljo jedan, ti neces imati problema sa kilama😃 mene pak muci sta mi je trbuh bas velik😂

07. Siječanj 2020. 15:40

Cure nema na čemu, al kako stvarno ima puno posla uhvatim se svako mjesec dana toga. Pa bih vas ostale zamolila da pišete svoje termine, one koje nisu, a i one koje zbaju vec novi pregled nakon današnjeg isto tako napišite. Obnavlja ću do kraj tjedna

Vrapčić123
    07. Siječanj 2020. 15:41

Daisy samo uživaj u svom lijepom trbuhu 💚 Ja jedva čekam da naraste još da budem ko buhtla 😂
    Dora 😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    07. Siječanj 2020. 15:47

Mrvičak svaka čast na trudu, treba to sve pohvatati, sve više i više nas je 🤗😀
    Vrapcic pa čestitam na curki, divna vijest, da izjednačimo još malo s dečkima, ni ne znam više koji je omjer?
    Zaraa nisi jedina koja ne zna spol, bez brige 🙋🏼‍♀️  iščekujem sljedeći pregled da saznamo!! 
    Netko je pitao za trudničke vježbe, ja danas krećem i baš se veselim, napokon malo pokrenuti tijelo 💃🏼😀

Polly
    07. Siječanj 2020. 15:51

I preeedivni su vam trbuščićii 😍 Moj kao da je preko noći malo narasao, svrbi za poludjeti, napokon! 

• Cinammon
    07. Siječanj 2020. 15:52

anav05

Cinnamon

pozdrav svima :)
    čestitam svima na trudnoći i s veseljem vam se priključujem :)
    danas sam 6+5 trudna, u petak slijedi prvi pregled, držite fige! <3

Cestitam, i dobrodosla😊

anav05

Cinnamon

pozdrav svima :)
    čestitam svima na trudnoći i s veseljem vam se priključujem :)
    danas sam 6+5 trudna, u petak slijedi prvi pregled, držite fige! <3

Cestitam, i dobrodosla😊

hvala ti :) :)

Amelie 1
    07. Siječanj 2020. 15:56

Polly ides negdje na trudnicke vjezbe ili si skinula neku aplikaciju ili imas neke vjezbe?

Dora4
    07. Siječanj 2020. 15:58

Raff, razumijem da te uznemirilo, ali probaj se ne sekirat sad naknadno, donijela si odluku da neces vise ic i dobro, sad sa naknadnim uznemiravanjem ni sebi ni bebacu ne radis dobro..nemoj se toliko grist, jedan takav uzv si odradila, nije da si svaki tjedan na takvom i ocito vise ni neces ic i bit ce sve okej s bebicom, zilave su one  i najvaznije od svega, beba je dobro i zdravo, probaj si to postavit kao najvazniju informaciju sa danasnjeg pregleda! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.