LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    07. Siječanj 2020. 15:58

Ivana777

Odakle ste? Ja sam iz Međimurja. Ima li koja da je rodila u Čakovcu? Meni je prvi porod bio u Osijeku pa me zanima kakva su iskusta ovdje.

Imam 2 frendice iz Čk i obje su isle roditi u Vž. Kazu da je tamo bolje- i doktori i osoblje. Osobno ne bih znala, samo njihova iskustva prenosim 🙂

Dora4
    07. Siječanj 2020. 16:04

Polly mene isto zanima gdje ides, koliko cesto su treninzi i koliko placas? Napisi nam malo dozivljaje kad prodje trening  meni tako kronicno fali nekog vjezbanja, a s druge strane se ne usudim vise od ovih dnevnih setnji..
    Zaraa, vidim da imamo preglede dan za danom, ja se nadam jako da ce mi ovaj put znat reci spolove i ako opet bude samo snijeg na uzv-u, ja tamo jedva razaznajem obrise glave, a zadnji put kad im je mjerio zeludce nisam ni primjetila da su to zeludci, a ne glave, znaci tragikomicno, ja trazim obrise nosa, usta, a on zapravo mjeri trbuh hahahah e onda cu onaj uzv za anomaly otici privatno di je ipak kvalitetnija oprema, ali ne planiram ic na 3d/4d, nekako podatak da ce ga njemacka zabranit mi je dovoljan da se skenjam od straha 

• Bebac24
    07. Siječanj 2020. 16:11

lina27

Raffaella

O boze, desetak stranica za citat 😲 budem poslije svakako sad zurim da vam ispricam iskustva i saznjanja s danasnjeg uzv kod privatnika.. Dakle, napravio je anomaly makar je malo rano ali sve se prekrasno vidjelo, svaki kraljezak, prstic, organi su svi na broju, i potvrdio da je deckic. Medjutim, rekao mi je da je posteljica izuzetno nisko skroz do usca maternice i bit ce problem ako se za tjedan dva ne pocne izdizati… Preporucio mi je ne dizati nista tesko, smanjiti fizicki napor… I cure drage… Kad sam vidla svoju bebu da pokriva usi i glavu i skriva se u posteljicu htjela sam mu onu sondu otrgnut iz ruku… Citala sam da se ovaj tjedan formira sluh odnosno bebice nam pocinju cuti zvukove pa je vjerojatno mojem bebolincu smetao uzv… Tak da ovo je sad zadnji put da idem na uzv izvan onoga kaj mora napraviti soc gin…

Sta im smeta to? Jel im moze i kucni doppler smetati? Hmm

Ma ja mislim da ne smeta. Pa nebi radili da to smeta.  A bebe u trbuhu kroz dan rade 💯 okretaja,poza i svega sta ne vidimo. 
    Ne dopler im definitivno ne smeta jer logicki da nema sta smetati. Nit je na struju, niti ima zvukove 🙂

Vrapčić123
    07. Siječanj 2020. 16:12

Rio ja u Petrovoj imam iskustvo sa operacijom. Sve ok. Rađala nisam, pa to ne znam. No ja ću u Petrovoj. A Merkur ti ne bih općenito preporučila ono što sam ja doživjela, nebi više tamo ni krv vadila. No to je sve nekako individualno. Jedna prijateljica rodila tamo dvoje djece, kaže sve ok da bi opet tamo išla. Sestra rodila u Vinogradskoj i bilo ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Alisanazemlji
    07. Siječanj 2020. 16:14

Cinnamon, dobrodošla! Ugodnu trudnoću ti želim ❤️
    Vrapčić, čestitam na curki i dobro došla u tim curica... Hehe 👧🏼
    Tiki, Vrapčić, i Mimoza, divni su vam trbuščići..❤️
    Tiki, tvoj je već pravi trudnički.. Uopće si ne mogu zamisliti da će i moj uskoro tako izgledati.. 
    Ja i dalje sebi izgledam kad da sam samo napuhnuta 😁
    Mrvičak, svaka čast na uloženom trudu. Još jednom, hvala ti 😘

Curka je ❤

• Bebac24
    07. Siječanj 2020. 16:15

Curke buskici su preslatki 🥰🥰🥰
    Kod nas ima pilates za trudnice i vjezbe. Bas cu dr tjedan zvati da vidim za sta imaju mjesta da se malo pokrenem kad mali krene u vrtic 🙂 

MissyR
    07. Siječanj 2020. 16:15

mrvičak

zadnje sam dodala sieravv, i stajem za danas!!! Vi slobodno pišite i nadopišite cure nove termine pregleda nakon današnjeg pregleda pa da to obnovim kroz koji dan om

Pozdrav, evo kad stignes upisi moj termin je 31.07.2020 a datum slijedeceg pregleda je 30.01 (vidim da nas ima vec dosta taj dan za pregled haha 😁 )

url=https://lilypie.com]

Alisanazemlji
    07. Siječanj 2020. 16:16

Polly, i mene zanima kako i gdje treniraš...? 
    I ja već neko vrijeme razmišljam da se ubacim na neke treninge za trudnice 👟 🤰 🏃🏼‍♀️💃

Curka je ❤

07. Siječanj 2020. 16:21

Vrapcic cestitaaaaam na curki😃🥰
    Mene isto zanimaju dozivljaji poroda po bolnicama🤔 cula sam samo pohvale od svih frendica za apsolutno sve bolnice (osim za vinogradstvu 2 losa iskustva) . Mi se troumimo😅🙈 u izboru nam je: petrova (posto je tamo sve pocelo sa ivfovima), sveti duh (pogotovo sad kad je nanovo uredena radaona) i bracak (nekak mi se cini da nema toliko navale ni guzve pa ti se vise posvete) 

• LUX
    07. Siječanj 2020. 16:30

Cure, prvi pregled mi je 13.1. , ZM je bila 23.11 i danas isla izvadit betu i beta je 16319.00 jel to puno? malo? normalno? :))

[link=https://lilypie.com][/link]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.