Vrapcic, prekjucer sam pocela cak sitno krvarit nakon veceg napora😞 sad je sve ok. Stvarno se trebamo pripazit kad osjetimo napor, koliko god bilo tesko u ovom periodu kad moras toliko toga pripremiti. Cuvaj se😊
Ma ja sam zbog mog muza odavno prestala plakati, ne i sad uopce na to obraca bila paznju nego me pogodilo pitanje od malog, koj evo kuzi sve i zbog njega sam i htjela da budu i nasi mali pokloncici ispod. Ali eto..nemoze bit kako treba.
Ma ostatak dana je bio ok al sa gorkim okusom u ustima 🙄
Dobila sam ja poslje poklone od svekrve i mame i sestre pa sam malom rekla da je djed mraz profulao kuce, cisto da ne razmislja o tom da mama nije dobila poklon 😕opet sam ja izvukla stvar😡zlocesto od mene al vraski mi je bilo drago da se i muz rasplakao. Zadnji put je plakao prije 4,5 god kad mi je tata umro. Znaci da je to i njega ipak pogodilo
Leonie joj bas mi je zao 🙁🙁 to je bas tuzno tako bit u bolnici na takve dane ,al bitno da vi budete dobro
Bebac vec smo komentirali muski mozak... suvisno je dalje. Ja san isto rekla kao nista i dobila nista.
Oni su vrlo jednostavna bica, u njih nista znaci nista, a mi, zene malo drugacije, u mene kad recem nista znaci neka sitnica.
Ali ne isplati se nervirat, ni plakat... nemoj sebi kvarit dan radi glupih sitnica, znan da te povrijedilo, ali misli na bebicu. ❤
💞girl💞
Leonie 90, sta je bilo😞?
Bebac, moj Bozic je lijepo poceo, al isto zavrsio u suzama radi mm. Sto je najgore nakon svade, koju sam ja pokusavala izgladiti on je zavrsio ljut i inatljiv na mene, al ga nije uopce iznervirala situacija jer je mirno zaspao u 11, a ja sam ostala placuci do 1 ujutro u dnevnom boravku. Osjecajuc se lose zasto se ja uopce stresiram oko svega a on tako mirno spava. Divno. Ostala sam spavati na kaucu…prvi put. Evo i sad moj mm i dalje mirno spava ko bebica. Nevjerojatni su 🤷🏻♀️
Draga, tebi jos nisam odgovorila..
Neki muski su ko male zivotinjice koje naprosto moras trenirat..vec ti je netko odgovorio ranije, ali slazem se, kad se smire tenzije i kad ne budes pod emocijama sjedni i razgovaraj s njim, uputi ga i nek si malo procita nesto o trudnicama i silnoj bujici hormona koja prolazi kroz nas i da si osjetljivija nego inace i da se on mora malo prilagodit tome..ne znam koji si tt, ali vjerovatno imas jos dobar dio trudnoce pred sobom i ceka vas jos svasta, probaj odmah iskomunicirat sve to da sebi olaksas, ali i njemu osvijestis promjene koje se dogadjaju za vas oboje, ali ipak prvenstveno tebi jer ti nosis bebu!
Zaraa mi isto u zabrani, a oboje ko teenageri napaljeni, tako da cim saznas jel smeta O bebama - javljaj da si bar sama olaksam stvar
Zara, imam frendicu na ginekologiji i prica mi kako im dolaze zene radi svake gluposti, da je njima vise puna kapa. I sama sam zdrastveni djelatnik, ali jednostavno kad te uhvati panika oko neceg i kad se to dogada tebi, iskljucis svaki dio racionalnog razmisljanja i panika preuzme situaciju. Nekako mi je tim vise lakse sta imam vas zene koje prozivljavate slicne situacije...to je iskreno ono sto mi stvarno pomogne da se smirim.
Bebac, nadam se da se ni ja ubuduce necu puno nervirati oko njega. U svakom normalnom sklopu, bez obzira muski ili zenski, ako si osoba i imas iti malo empatije, trebao bi shvatiti kako se odredena osoba osjeca i kako to moze utjecati na nju kad je u drugom stanju. Smatram da je komunikacija kljuc svega, ali on se ponasa ko dijete. Imat cu 2 bebe na ljeto 🤣
Dora, danas sam 10+1. Ovo mi je druga trudnoca,..prva je zavrsila missed ab u 7.tjednu. Tim vise mozete shvatiti koliko mi je ovo sve stresan period. Ali trudim se smiriti i misliti na ovo malo cudo koje nosim. Ono me ohrabruje🥰
Jutric 😊
Joj ti nasi muskarci, a i nasi hormoni, ne zna se kome je gore haha Hvala Bogu moj nekako koristi mozak na maximum, kao da je i on trudan, pa se trudi i bira rijeci i djela da me ne isprovocira. Nemam problema s njim, cak naprotiv, trudnoca je od njega napravila najboljeg covjeka 🥰
Nego, ja sam isto juce bila na nogama cijeli dan i kicma me je unistila, sto donji dio, sto i ovaj srednji iza grudnog kosa 🤨 oduvijek imam problema s povremenim bolovima, al mislim da ce sad biti bas zeznuto u kasnijoj trudnoci.
Jutros +3,5kg na vagi 😱 malo me to sokiralo, moram priznati, ali ne pazim da jedem.
Ajoj, zao mi je sto je prosla T tako zavrsila, razumijem strepnju nad ovom..i zelim ti da sve prodje kako treba :*
Otkantajte od sebe sav stres cure, ako ikako mozete, zapravo je vrlo malo situacija i to su obicno one na koje ne mozemo utjecat koje nas bas mogu izbacit iz takta, a ovo sve su male stvari kojima moramo rec Ne i ne dopustiti da nam dirigiraju raspolozenja i stresirat sebe i samim time bebice... ♡♡
Zelim vam svima lijep dan, ja ispijam kavicu i jedem kolacice..pojest cu ih sve danas kako je krenulo
Jutric 😊
Joj ti nasi muskarci, a i nasi hormoni, ne zna se kome je gore haha Hvala Bogu moj nekako koristi mozak na maximum, kao da je i on trudan, pa se trudi i bira rijeci i djela da me ne isprovocira. Nemam problema s njim, cak naprotiv, trudnoca je od njega napravila najboljeg covjeka 🥰
Nego, ja sam isto juce bila na nogama cijeli dan i kicma me je unistila, sto donji dio, sto i ovaj srednji iza grudnog kosa 🤨 oduvijek imam problema s povremenim bolovima, al mislim da ce sad biti bas zeznuto u kasnijoj trudnoci.
Jutros +3,5kg na vagi 😱 malo me to sokiralo, moram priznati, ali ne pazim da jedem.
Hahaah ni ja se na svog ne mogu pozalit zasad 🤭 e tocno znam za kicmu, mene donji dio rastrgat hoce kad ovako duze mirujem pa budem na nogama nakon toga..ne zelim ni mislit kako ce bit kad krene trbuh rast i kile se gomilat..
Sto se tvojih kg tice, moguce da kila dvije odu cim prestane blagdansko prejedanje 😄 ako planiras prestat, hahahhaha, ja sam isplanirala dat si oduska samo za Bozic, ali evo nastavak u tijeku upravo 😬
Jutro svima!
Mi jucer nismo bas ni bili doma, samo navecer, ali tad sam vec jedva cekala da malo legnem jer me od toliko hrane sve boljelo, i zeludac i crijeva, na +3.5kg sam. Smeđi iscjedak se skroz smanjio, vjerojatno jer izbjegavam bilo kakva duga stajanja i uglavnom odmaram. Poklone smo muz i ja razmijenili jos prije ponoci prekjucer i bas sam bila sretna jer mi je kupio stvari koje sam zeljela, znaci da me ipak slusa kad nesto govorim. Dobro, kad smatra da je bitno da to uvazi 😂. Muski su cudna biljka. Moj je tek nakon one svađe nase gadne i mog krvarenja nakon iste, shvatio da sam ja stvarno trudna. Sad mi i ljubi trbuh i sve mi govori, trazi savjete od mene kad je u problemu, a kad ja malo skrenem s puta jer me puknu hormoni uvijek je tu. Recimo jucer sam plakala ko ljuta godina na onaj film sa psima ostavljenim na Antarktici haha. I ova zabrana odnosa je djelovala pozitivno na nas oboje, sad bi mi stalno, a ne smijemo pa smo nekako i prisniji i kreativniji sto se te intimnosti tice.
Fluffy nemoj se samo nervirati previse, iz vlastitog iskustva znam da to nije dobro ni za bebu, a ni za tebe. Zelim vam lijep ostatak blagdana i da bez stresa uzivate u svojim bebama. ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji