LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    26. Prosinac 2019. 15:47

Uzimam almagea omega 3+, u njima je sve zivo  

Vrapčić123
    26. Prosinac 2019. 15:49

Dora to je čisti omega 3 ili mix vitamina za 2.tromjesjecje? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lina27
    26. Prosinac 2019. 15:51

Ja stalno nesto ili placem ili budem bervozna ali moj dragi je to nadoknadio time sta me zaprosio za Badnjak 🤗 tako da nesmijem se zaliti. Znao je da to dugo cekam.

Vrapčić123
    26. Prosinac 2019. 15:57

Lina27 čestitam od srca! Uživaj, pokušaj se opustiti koliko možeš, iako je to teško ponekad kad pucaju trudnički hormoni. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Alisanazemlji
    26. Prosinac 2019. 15:57

Dan curke!
    Baš čitam ove vaše situacije sa partnerima. Moj je zaista ok. Dosta je uviđavan prema meni i mom stanju, baš je dobrica. Ne mogu se požaliti. Što smo dulje skupa, to je vezaniji za mene. ☺️
    Mene muči više misli poput : što kad stigne dijete, koliko će se naš odnos promijeniti? Koliko će nam biti zahtjevna ta uloga? Hoću li se udaljiti od prijateljica zbog novonastale situacije obzirom da sam dosta vezana za njih? Koliko će nam se život promijeniti? Hoću li biti dovoljno dobra mama? Hoću li imati podršku? 
    Naravno da se veselim bebici, ali nekad me preuzmu te misli, pa briznem u plač...
    Ima li još koja takvih briga?
    A što se tiče libida, moj je koma. Ja samo čekam da se mučnine stišaju i da počnem uživati. Mi se uopće ne seksamo. Dečko mi ne zamjera i razumije moju situaciju..☺️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    26. Prosinac 2019. 15:58

lina27

Ja stalno nesto ili placem ili budem bervozna ali moj dragi je to nadoknadio time sta me zaprosio za Badnjak 🤗 tako da nesmijem se zaliti. Znao je da to dugo cekam.

Lina, čestitam ❤️ 🎊

Curka je ❤

Alisanazemlji
    26. Prosinac 2019. 16:00

Vrapcic123

Curke koje omega 3 kapsule su vam preporučili vaši doktori? Koje pijete, ukoliko ih pijete? U Elebaby ga nema.

Vrapčić, i ja kao Dora pijem almagein prenatal omega 3 plus. Baš sam zadovoljna sa time ☺️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    26. Prosinac 2019. 16:01

Vrapcic123

Dora to je čisti omega 3 ili mix vitamina za 2.tromjesjecje?

To ti je mix vitamina za cijelu trudnoću sa dodatkom omege 3 plus :) 

Curka je ❤

Bezzo1991
    26. Prosinac 2019. 16:07

Cure pijete li Almageu 2 ili 1 kapsulu dnevno? 
    I ja bi se kad dokrajcim Elevit prebacila na to, ali ako su bas dvije divovske tablete to mi je uzas, jedva ovu jednu progutam 😒

• Bebac24
    26. Prosinac 2019. 16:10

Jaao kako mene zbunjuje to vase kad ste u 11 psiete da ste u 12 i da ulazite u 13 tt 😂😂😂 ili je jedna od vas napisala sa 17 tj da je ulazi u 5 mj...uhhh to je meni tako zbunjujuce 😂🙈pogotovo sad sa trudnickim mozgom ahahah
    Zahvalna sam mojoj gin koja to broji po tjednima i ono 4tj 1 pun mjesec i tako dalje . .moja baka je uvjek isto to unaprijed brojala a ja ludila 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.